Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Karton po kolekcjonerce Tekkena dal mi kolega A PS3 to niedawno sprzedałem na rzecz nadrobienia obowiązkowych tytułów na PS2. PS3 zamierzam zakupić na premierę Uncharteda 3...
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l a ja wyskakuje z pytaniem. nie wiem gdzie spytać a wydaje mi się ze to odpowiedni temat. mam x360 (stary premium biały) i ps3 slimke. stoją obok siebie . do czego dążę... z racji tego ze chce trochę zrobić miejsca na regaliku chciałbym UWAGA postawic ps3 na xboxie (tak jedno na drugim) raczej obie konsole nie bedą pracowały jednoczesnie, więc opcje grzania się nawzajem odchodzi, kwestie estetyczną pomińmy :potter: pytanie czy mimo to "odzielic jedno od drugiego" np zrobić "małe nóżki" do ps3 by była w powietrzu trochę? ktoś juz robił takie coś? trzymanie konsol w pionie mi nie odpowiada <_<
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Możesz zrobić nóżki tak dla świętego spokoju. X360 raczej ciepła górną ścianką nie oddaje, ale lepiej na zimne dmuchać.
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l Xbox dmucha tylko z tylca, mój w dodatku 3 lata grzał się w ciasnej szafce, a i następny właściciel na niego nie narzeka. Dobry model był
Opublikowano 16 kwietnia 201114 l gums19964 - bardzo fajna kolekcja, widze rowniez oldscollowe klimaty - NES i SNES, do tego ta kolekcja GTA - super ! Edytowane 16 kwietnia 201114 l przez saptis
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l :* a jakże nie no Gearsy 3 ostatnio robią niesamowite wrażenie,może Xbox powróci w moje progi Co do wysoko ustawionego TV...dla mnie jest w sam raz. Może to z powodu wzrostu(mam 190 cm)? Choć kumple ,którzy są niżsi nie narzekają
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Może nie HC, ale ciągle rozwija się ten pokój. Mały update: I kolejny:
Opublikowano 13 maja 201113 l Suer pokoj Soul, tyle ze nie wyobrazam sobie patrzenia sie w telewizor "z dolu."
Opublikowano 21 maja 201113 l Miłośnik filmów o twardych facetach To nie kanapa tylko fotel Jak się walniesz i pufę pod nogi podłożysz to dziewczyna siedzi chyba na dywaniku Edytowane 21 maja 201113 l przez donsterydo
Opublikowano 21 maja 201113 l Rozumiem, to taki specjalny patent jak przychodzą koleżanki Czy za kanapą przypadkiem nie ma jakiegoś aneksu kuchennego ?
Opublikowano 21 maja 201113 l Bardzo fajnie. Dużo przestrzeni, nie ma niepotrzebnych gratów. Podłoga dobrze kontrastuje z kanapą, ścianami i dywanikiem. I widzę, że roślinki preferujesz takie co to przy nich za dużo roboty nie ma. Ja mam w pokoju dwa kaktusy i rosną jak po(pipi)ane
Opublikowano 21 maja 201113 l Bardzo lubie przestrzeń i mimo, ze i tak malo mam mebli, to czesto zastanawiam sie czy czesci nie wyyebac ;p :potter:
Opublikowano 21 maja 201113 l Fajna kanapa, yaczes fajnie sie na niej sex uprawia, nie jest za niska?
Opublikowano 21 maja 201113 l Seks ciezko, ale zwalic gruche mozna naprawde na poziomie i bez kompromisow :potter: