Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
flook, co to za tv?

Jakiś shit. Ale nawet DVD ma wbudowane :]

14 cali.

Edytowane przez FLooK

Opublikowano

Ja pierd*** chlebak podpięty pod 14'' crt a dookoła banda Kubusiów Puchatków :rotfl: . Aż mnie zatkało :good:

Opublikowano

prawdziwy hard core, co zrobisz. jak dla mnie to numero uno calego tematu, nawet jesli mocno naciągane i zrobione pod publike ^_^

Opublikowano
prawdziwy hard core, co zrobisz. jak dla mnie to numero uno calego tematu, nawet jesli mocno naciągane i zrobione pod publike ^_^

Nic nie jest pod publike, to mój real HCR na dzień dzisiejszy.

Tak, pod tego karła jest podpięte PS3

Opublikowano

dobra kurde nie każdy musi mieć super TV...

mój to KDL-26P2530 ktoś pytał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fb9d5e7bd64947bbm.jpg

A oto i mój HC Room. Jak sie chwalić to się chwalić.

PS: czarnulka leży w tej szafce po lewej:)

Opublikowano

czyli 2xJJ = Matt, czy zdemaskowales jego oszustwo? :huh:

edit

lol :P

Edytowane przez jjot

Opublikowano

Dobra, doszlo nowego sprzetu na chate , to i ja wrzuce "hc room" ot co , zwykly pokoj ;)

hczu8.th.jpg

I na zdj faworyzowana konsola , ps3 ssie..... :huh:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano
luck1985 nie ma co xbox 360 ma za(pipi)iste chłodzenie xD. Jeszcze bliżej go przysuń xD . No chyba że chcesz specjalnie go wykończyć , żeby nowego dostać ;)
Opublikowano

Dostane nowego jak se kupie ;) Ten juz jest po przerobce i flashu. Nie raz tak chodzil po cala noc , jak jeszcze w przeszlych czasach byl live i sciagalo sie demka. Jest to 1 partia konsol w polsce , kupilem w tyg premiery i dziala do dzis :D Chlodzi sie dobrze , cieplejsza jest ps3.

A dysk twardy zrobilem sobie tak ;) Czego i tak w ogolnie nie widze , ale nudzilo mi sie kiedys i tyle.

diodahddkt3.jpg

P.S

Dobre jest chlodzenie , nie jest"dupa" na tylniej plycie , wszystkie wtyczki sobie spokojnie siedza na swoim miejscu , nie mam pozaginanych kabli...

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

dsc00298ks9.th.jpg

update w 100% gotów na NG2 8)

Opublikowano

W pytkę co ;D