Opublikowano 22 lipca 20168 l brzmi jak Korn z przełomu wieków, jest dobrze na płycie ponoć ma być 20 kawałków, w jednym z nich gościnnie wystąpi Corey Taylor. Edytowane 22 lipca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 22 lipca 20168 l Kawałek jak karykatura własnej parodii, no i tekst jak zwykle bekowy, no nie powiem trochę pośmiane ^_^ Edytowane 22 lipca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 22 lipca 20168 l Kawałek jak karykatura własnej parodii, no i tekst jak zwykle bekowy, no nie powiem trochę pośmiane ^_^ teksty z pierwszych 5 płyt były bardzo dobre. opowiadały praktycznie porytą autobiografię Davisa. od TALITM można się już za niego oficjalnie wstydzić
Opublikowano 29 września 20168 l Trzeci singiel "A different world (feat. Corey Taylor)" http://www9.zippyshare.com/v/mNXTQsm5/file.html
Opublikowano 29 września 20168 l dopiero za którymś przesłuchaniem wkręca się. Dobra nuta Edytowane 29 września 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 30 września 20168 l Nie. Jeszcze ich nie widziałem na żywo, więc tym razem nie odpuszczę. Ciekawe jaki support.
Opublikowano 30 września 20168 l Nie. Jeszcze ich nie widziałem na żywo, więc tym razem nie odpuszczę. Ciekawe jaki support. Support lepszy od headlinera Hellyeah.
Opublikowano 30 września 20168 l Nie. Jeszcze ich nie widziałem na żywo, więc tym razem nie odpuszczę. Ciekawe jaki support. Bylem w bodajze 96' na ich koncercie. POD gralo przed nimi. Totalne randomy wtedy, ale dali rade. Nir to jak kiedys przed Slayerem zagralo SOAD i tym troglodytom metalowym sie nie spodobali i kazali (pipi)c. No i tak wyje.bali ze chyba juz nigdy nie zagrali w PL(?) Teraz w UK graja trase z Limp Bizkit i sie nawet jaram, choc bilety nie byly najtansze, ale who cares. Licze na dobra młóckę.
Opublikowano 2 października 20168 l SOAD zagrał w 2013 roku w Atlas Arenie. A z tym supportem slayera to chyba prawda bo mi kiedyś znajomy miłośnik koncertów metalowych o tym opowiadał również xD Edytowane 2 października 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 2 października 20168 l Prawda, prawda. Nie widzialem dobrze, ale ktos tam czyms rzucil na scene i sie Serj wk.urwil. Chcial mu chyba nawet ryja obic, ale ze wtedy tylko rosyjski mocno w szkole, to nie wiedzialem w ogole ocb.
Opublikowano 5 października 20168 l jeden z najsłabszych numerów korna jakie słyszałem, podobnie jak teledysk.