Skocz do zawartości

KoRn!!!!!!!!

Featured Replies

Opublikowano

brzmi jak zagubiony track z follow the leader, bardzo przyjemnie.

• Odpowiedzi 270
  • Wyświetleń 57,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cały album wyciekł, dzień przed premierą Korn - The Serenity of Suffering   http://catshare.net/CtsJfq0QitvEta16/krn16_da.rar http://rapidgator.net/file/5c2d70cba1b64aa268259789896a810c/krn16_da

• Odkopię, ale ten koncert był dojebany w pytkę. Spodek wypełniony po sam sufit, mosh pit na płycie przy każdym kawałku, fala ludzi widziana z góry hipnotyzująca. No i setlista zacna, bo świętując 30-le

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

to już wole ten dubstep

Opublikowano

11 kawalkow bedzie. Plus dwa deluxe

Opublikowano

Kawałek jak karykatura własnej parodii, no i tekst jak zwykle bekowy, no nie powiem trochę pośmiane  ^_^

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Kawałek jak karykatura własnej parodii, no i tekst jak zwykle bekowy, no nie powiem trochę pośmiane  ^_^

teksty z pierwszych 5 płyt były bardzo dobre. opowiadały praktycznie porytą autobiografię Davisa. od TALITM można się już za niego oficjalnie wstydzić 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nowy kawałek

Edytowane przez TeBe

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

yeti chyba przeczytał 31 września

Opublikowano

Nie. Jeszcze ich nie widziałem na żywo, więc tym razem nie odpuszczę. Ciekawe jaki support.

Opublikowano

Nie. Jeszcze ich nie widziałem na żywo, więc tym razem nie odpuszczę. Ciekawe jaki support.

Support lepszy od headlinera Hellyeah.

Opublikowano

Bylem w bodajze 96' na ich koncercie. POD gralo przed nimi. Totalne randomy wtedy, ale dali rade. Nir to jak kiedys przed Slayerem zagralo SOAD i tym troglodytom metalowym sie nie spodobali i kazali (pipi)c. No i tak wyje.bali ze chyba juz nigdy nie zagrali w PL(?)

Teraz w UK graja trase z Limp Bizkit i sie nawet jaram, choc bilety nie byly najtansze, ale who cares. Licze na dobra młóckę. 

Opublikowano

SOAD zagrał w 2013 roku w Atlas Arenie. A z tym supportem slayera to chyba prawda bo mi kiedyś znajomy miłośnik koncertów metalowych o tym opowiadał również xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Prawda, prawda. Nie widzialem dobrze, ale ktos tam czyms rzucil na scene i sie Serj wk.urwil. Chcial mu chyba nawet ryja obic, ale ze wtedy tylko rosyjski mocno w szkole, to nie wiedzialem w ogole ocb.

Opublikowano

jeden z najsłabszych numerów korna jakie słyszałem, podobnie jak teledysk.

Opublikowano