Opublikowano 21 maja 201410 l W końcu Ichigo wchodzi na rzeź i ciekawe teorie z tym, że Zaraki taki ważny dla nich, że chcą go za wszelką cenę uratować http://www.mangareader.net/bleach/581/4
Opublikowano 21 maja 201410 l Co w tym ciekawego? Zaraki jest najsilniejszy i nie mieli pojecia o tym ze Ichigo się pojawi.
Opublikowano 21 maja 201410 l Mi się wydawało, że Shunsui i Ukitake są silniejsi od niego bo w końcu są dłużej w Soul Society i do tego szkolili się u Yamamoto
Opublikowano 21 maja 201410 l Kiedyś chyba coś było że jak opaske z oka zdejmie to jest nie do roz(pipi)ania.
Opublikowano 21 maja 201410 l W momencie kiedy wszystkie Bankai sa bezuzyteczne, ktos taki czysto fizycznie silny moze nabroic. troche taki moment jak Madara vs Gai.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Nie.Nie wiadomo czy w ogóle wznowią, bo oglądalność była niesamowicie słaba. Jak już to zapewne dopiero jak manga się będzie kończyć.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Ja czytałem że fillerów ma nie być bo nikt tego nie oglądał, ale jak bedzie dość materiału to.maja jechać dalej. Chetnie zobacze ostatni arc w ruchu.
Opublikowano 10 września 201410 l i tak o niebo lepiej niz w naruto. Mayuri to jest zwyrol, moja ulubiona postać z bleach.
Opublikowano 6 czerwca 20159 l Właśnie się zorientowałem, że chyba od września żadnego nowego chaptera nie "przeczytałem" XD EDYTA: Już wiem dlaczego przestałem czytać... 8 miesięcy nowych chapterów i ani jednej walki XD Edytowane 6 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ja "czytam", raz na tydzień poświęcam te 2 minuty. Tylko dlatego że to już ma być koniec i liczę na jakąś walke Zarakiego.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ja jakoś pod koniec zeszłego roku przestałem czytać i nie pamiętam na którym chapie skończyłem. Poczekam do końca, skoro to ostatni arc i przeczytam. Bleach jest dosyć męczący, jak się go czyta na bieżąco.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Ja jakoś pod koniec zeszłego roku przestałem czytać i nie pamiętam na którym chapie skończyłem. Poczekam do końca, skoro to ostatni arc i przeczytam. Bleach jest dosyć męczący, jak się go czyta na bieżąco. No to nie wiesz co Cię czeka jak będziesz chciał to zrobić naraz. Od września tam się praktycznie nic nie dzieje + ściany tekstu XD
Opublikowano 25 marca 20169 l prawie 30 chatperow mi sie zebralo do nadrobienia. To jest najgorszy tasiemiec jaki czytalem, nic tu sie kupy nie trzyma, a teraz walcza z wielkim ptakiem i męska walkirią.
Opublikowano 25 marca 20169 l Ja pare miechow temu sprawdzalem. Tam nic do przodu nie idzi, a najlepsze sa te sciany tekstu jak tlumacza te idiotyczne techniki albo jak z wycofanych postaci robia nagle jakis kosmicznych fajterow z bankai nie do ogarniiecia. A arc do konca SS byl taki epicki...
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Odkopuje ,bo Bleach się skończył ukrócony przez zarząd Shonen Jump .Zakończenie w stylu Naruto(czytaj kto z kim z jakim wynikiem) . Szkoda ,że tyle wątków zostało pominiętych. Ale za to Karin wydoroślała . Ostatni arc mimo głupot mógł być bardzo solidny ale stało sie jak stało. Bleach zostanie dla mnie najbardziej Stylowym z shounenów . Z ujęciami kamery, strojami ,pozami i mocami zampaktou. Z dającymi sie lubić bohaterami(może zbyt dużą ilością bohaterów) świetną akcją no i jednym z najlepszych arcem jakie dane było mi czytać w shounenie ( Soul Society Arc) No i ten Azien... Szkoda ,że wszystko nie przebiegło z keikaku. Serie będę pamiętał mimo ,że dobre dni ma już dawno za sobą i nawet czuje mała pustkę w sobie.. Nie wiem co zrobie jak skończy się One piece Pora ostatni raz usłyszeć..
Opublikowano 18 sierpnia 20168 l Jak to "ukrócony przez zarząd Shounen Jump"? Niedługo miałem zamiar nadrobić, bo czułem, że zakończenie blisko i się doczekałem, ale jestem trochę zaskoczony, że to już. Na dniach na pewno się zabiorę za czytanie.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Ooo, to musze przeczytac, skonczylem jakos jak Zaraki walczył. Ja sie nie dziwie ze to skasowali, bo manga od dawna była go.wnem.