Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

Trailer ma pół roku, a ja nigdy wcześniej o tej grze nie słyszałem, ale to pewnie dlatego, że pierwotnie gra miała wyjść tylko na PC. Mam nadzieję, że w grze będzie levelowanie postaci, zbieranie itemów i takie tam :)

FEZ - oldschool pełną gębą:

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 183,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

Ktoś mógłby szerzej się rozpisać o Torchligth? Na ile godzin starcza gra?

W ogóle to napiszcie jakimi grami warto się mocno zainteresować, jeśli chodzi o XBL? Chodzi mi o jakieś hiciory warte zakupu, nie crapy i nie popierdóły jak Geometry Wars czy coś w tym stylu (nie mówię że GW złe, ale nie takiego typu gry szukam). Limbo, Braid i Trials HD odpada, nie interesują mnie one.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

napewno lara croft, scott pilgrim, shank, shadow complex, castle crashers, alien breed 1,2,3

a ze staroci to

castlevania sotn , final fight, duke nukem 3d, doom, doom2, monkey island 1,2 ;)

co do torchlight to sam nie wiem bylem mega pozytynwie nastawiony ogralem wersje trial i chyba poczekam az bedzie tansza;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Kiedy do cholery wyjdzie Insanely Twisted Shadow Planet? :teehee:

Opublikowano

Prawdopodobnie w wakacje skoro już pokazują gameplay'e. Gdzieś na necie jest walka z bossem :)

Opublikowano

A Outland jakos teraz, nie?

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to jest Outland.

Opublikowano
Opublikowano

Teraz kojarzę. Design kapitalny. Ale jakoś cicho o grze.

Opublikowano

gram sobie w torchlight. w diablo na kompie męczyłem od daty premiery do czasu... zakupienia torchlight na xbl :teehee: ta gra jest genialna! idealnie zastąpiła mi przejedzone diablo. pierdyliard przedmiotow, generator podziemi, często wpadają "większe stwory" z którymi trzeba sie pomeczyć, genialny system rozwoju postaci, mozna robic takie cudowianki z bohaterem że szok. daje 9/10 na minus poziom trudności gram na hard i zabili mnie moze z 6 razy narazie. no i szkoda ze nie ma multi :confused: posmigało by sie z ziomkami. ale mimo to polecam!

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Dla mnie ta gra jest po prostu nudna. Wpadasz w tłum wrogów np. takim warriorem z dwiema kosami, odpalasz jakies stuny, cleavy, spamujesz przy tym butelki z mana/health a wszystko pada jak muchy. Nie ma żadnej strategii, żadnych ciekawych taktyk na bossów bo wszyscy stoją nieruchomo i robią to samo, po prostu czardżujesz i napierdalasz dokładnie tak jak to było w diablo w XX wieku. Tylko, że tamta gra wyszła dawno temu i wtedy to była nowosć, ta niczym nie zaskakuje pod względem gejmpleja, jest słaba.

Opublikowano

odpal sobie na hardzie/very hardzie i jestem ciekaw czy nadal twierdził ze nie potzreba taktyki :thumbsup: dla każdego większego bossa jestes na 1-2 strzały. a miksturkę od zmiany statystyk lykałem juz 5 razy bo kombinowałem z buffami. takich gier jest cholernie mało na konsolę, po słabym sacredzie 2 przyjmóje tą grę z otwartymi ramionami. a gra nie jest słaba tylko dlatego że Tobie nie pasuje :thumbsup: gra oferuje to co ma ten gatunek oferować i daje kopa, więc nie jest kiepska.

Opublikowano

Najgorsza lipa jest z tym że w kwietniu były jakieś plotki że ma na Xbox Arcade pojawić się Shenmue, Jet Set Radio i Shenmue - pojawiło się tylko Crazy Taxi :/

Opublikowano

Ja jestem chętny :) pasują mi późne wieczory.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Je też bym pobiegał z Wami dla funu - przy okazji 2-3 aczivy może byśmy zrobili :) Dodawajcie do list KIELiCH PL

Opublikowano

Ja mam zamiar w tym tygodniu kupić Castle Crashers, jak już będę miał, to się zgłoszę ;)

Opublikowano

Jak mogli przepuścić Quake Arena Arcade z TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIMI lagami (pipi)a mać :/ ?

Opublikowano

Ja jestem chętny :) pasują mi późne wieczory.

Je też bym pobiegał z Wami dla funu - przy okazji 2-3 aczivy może byśmy zrobili :) Dodawajcie do list KIELiCH PL

Pasowałoby wam gdzieś w tym tygodniu?