Gość donsterydo Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Trailer ma pół roku, a ja nigdy wcześniej o tej grze nie słyszałem, ale to pewnie dlatego, że pierwotnie gra miała wyjść tylko na PC. Mam nadzieję, że w grze będzie levelowanie postaci, zbieranie itemów i takie tam FEZ - oldschool pełną gębą: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1f-ul5QV3S0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwirz 0 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 donsterydo http://www.youtube.com/watch?v=fqQE6f2BzTs&feature=related Filmik z gameplay`u Bastiona Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Ktoś mógłby szerzej się rozpisać o Torchligth? Na ile godzin starcza gra? W ogóle to napiszcie jakimi grami warto się mocno zainteresować, jeśli chodzi o XBL? Chodzi mi o jakieś hiciory warte zakupu, nie crapy i nie popierdóły jak Geometry Wars czy coś w tym stylu (nie mówię że GW złe, ale nie takiego typu gry szukam). Limbo, Braid i Trials HD odpada, nie interesują mnie one. Edytowane 12 Marca 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 (edytowane) napewno lara croft, scott pilgrim, shank, shadow complex, castle crashers, alien breed 1,2,3 a ze staroci to castlevania sotn , final fight, duke nukem 3d, doom, doom2, monkey island 1,2 co do torchlight to sam nie wiem bylem mega pozytynwie nastawiony ogralem wersje trial i chyba poczekam az bedzie tansza;) Edytowane 13 Marca 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cMhLngREKdA&feature=player_embedded#at=18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Kiedy do cholery wyjdzie Insanely Twisted Shadow Planet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Prawdopodobnie w wakacje skoro już pokazują gameplay'e. Gdzieś na necie jest walka z bossem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A Outland jakos teraz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Nie mam pojęcia co to jest Outland. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Teraz kojarzę. Design kapitalny. Ale jakoś cicho o grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Gampelay FEZ http://www.youtube.com/watch?v=z235ehOjeWA&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) gram sobie w torchlight. w diablo na kompie męczyłem od daty premiery do czasu... zakupienia torchlight na xbl ta gra jest genialna! idealnie zastąpiła mi przejedzone diablo. pierdyliard przedmiotow, generator podziemi, często wpadają "większe stwory" z którymi trzeba sie pomeczyć, genialny system rozwoju postaci, mozna robic takie cudowianki z bohaterem że szok. daje 9/10 na minus poziom trudności gram na hard i zabili mnie moze z 6 razy narazie. no i szkoda ze nie ma multi :confused: posmigało by sie z ziomkami. ale mimo to polecam! Edytowane 22 Marca 2011 przez Orzeszek87 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Dla mnie ta gra jest po prostu nudna. Wpadasz w tłum wrogów np. takim warriorem z dwiema kosami, odpalasz jakies stuny, cleavy, spamujesz przy tym butelki z mana/health a wszystko pada jak muchy. Nie ma żadnej strategii, żadnych ciekawych taktyk na bossów bo wszyscy stoją nieruchomo i robią to samo, po prostu czardżujesz i napierdalasz dokładnie tak jak to było w diablo w XX wieku. Tylko, że tamta gra wyszła dawno temu i wtedy to była nowosć, ta niczym nie zaskakuje pod względem gejmpleja, jest słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 odpal sobie na hardzie/very hardzie i jestem ciekaw czy nadal twierdził ze nie potzreba taktyki dla każdego większego bossa jestes na 1-2 strzały. a miksturkę od zmiany statystyk lykałem juz 5 razy bo kombinowałem z buffami. takich gier jest cholernie mało na konsolę, po słabym sacredzie 2 przyjmóje tą grę z otwartymi ramionami. a gra nie jest słaba tylko dlatego że Tobie nie pasuje gra oferuje to co ma ten gatunek oferować i daje kopa, więc nie jest kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Najgorsza lipa jest z tym że w kwietniu były jakieś plotki że ma na Xbox Arcade pojawić się Shenmue, Jet Set Radio i Shenmue - pojawiło się tylko Crazy Taxi Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Chciałby ktoś ze mną przejść Castle Crashers? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Ja jestem chętny pasują mi późne wieczory. Edytowane 25 Marca 2011 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Je też bym pobiegał z Wami dla funu - przy okazji 2-3 aczivy może byśmy zrobili Dodawajcie do list KIELiCH PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja mam zamiar w tym tygodniu kupić Castle Crashers, jak już będę miał, to się zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jak mogli przepuścić Quake Arena Arcade z TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKIMI lagami (pipi)a mać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Czy warto kupić DLC do Worms2:Armageddon o nazwie "Battle PACK" , bo jest dziś przeceniony na 200msp ? Proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 up - warto za 200 jak i 400msp http://www.youtube.com/watch?v=pfYZgXho-hg&feature=player_embedded niby gameplay z Xa, skoro RE4 i RE CV pojawią się na XBLA to MS zniósł blokadę na 2GB ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja jestem chętny pasują mi późne wieczory. Je też bym pobiegał z Wami dla funu - przy okazji 2-3 aczivy może byśmy zrobili Dodawajcie do list KIELiCH PL Pasowałoby wam gdzieś w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi