Ziuter 0 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A tak z innej beczki to który teraz soft lepiej zainstalować 3.9 m33 czy 4.01 m33 ?? Czy wszystkie programiki i inne rzeczy są przystosowane do 4.01 czy lepiej narazie zostać przy starszej wersji ? Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 pozostań przez dwa tygodnie przy 3.90, mam dwa dziwne Myki z 4.01. 1.szy to to że podczas uśpienia konsoli przy grze albo przeglądarce internetowej czy w radiu. po ponownym włączeniu konsola się wiesza. robiłem format Flasha standardowo i nie pomogło, doszło nawet do formatu karty a mała nie jest bo 8 giga <_< najbardziej denerwuje to podczas grania, wiadomo wciskam pause potem usypiam konsole po godzinie włączam z powrotem i zwis. 2.gi to to że irshell 3.90 nie działa, ale z pluginami jest ok, szybko zostały zaktualizowane. pojawił się nowy HOLD.prx i jest już CXMB dla 4.01 oraz Project4 V1.6180-2. ja jednak czekałbym na kolejną łatkę bo nie mogę z tymi grami, muszę przeinstalować ten soft może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Oj tak, na razie zostań na 3.90, ja się zdeczka pospieszyłem i żałować za bardzo nie żałuję, ale jest kilka rzeczy które na 3.90 działają, na 4.01 nie i dlatego warto na razie być na starym. 4.01 tak w ogóle nic konkretnego nie daje, więc wybór jest jasny... Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ej znacie jakieś radyjko internetowe z prawdziwego zdarzenia? Bo za chiny ni emogę znaleźć nic gdzie mógłbym wpisać adres internetowy do radia i słuchać np GaduRadia. To samo z wrzutą lub innymi stronami z piosenkami jest na to jakiś progs żeby słuchać muzyki prosto z neta? Firmwarowe radio jest całkiem fajne, duży wybór stacji i gatunków (w tym radia polskie), ale wpisywania adresu tam chyba nie ma (więc nie oto ci chodzi). Mimo wszystko polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 dzieki zaraz spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza
lodziarz 0 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nikt niegra w MADDENA? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 czy flow na prawde nie da sie zasaveowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 po przejsciu danego lvl dla 1 stworka sam sie saveuje Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ej znacie jakieś radyjko internetowe z prawdziwego zdarzenia? Bo za chiny ni emogę znaleźć nic gdzie mógłbym wpisać adres internetowy do radia i słuchać np GaduRadia. To samo z wrzutą lub innymi stronami z piosenkami jest na to jakiś progs żeby słuchać muzyki prosto z neta? Firmwarowe radio jest całkiem fajne, duży wybór stacji i gatunków (w tym radia polskie), ale wpisywania adresu tam chyba nie ma (więc nie oto ci chodzi). Mimo wszystko polecam jest cos takiego jak "PSP Radio" homebrew... mozna tam dopisac wlasne stacje Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 o zaje.biscie dzieki coati Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 mam problem z zagraniem w iso simpsonsow na 4.01 - konsola w ogole nie widzi pliku. mial ktos podobny problem albo wie jak go rozwiazac? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie widzi gry? hmmm przekonwertuj do cso lub w druga strone... zmien no umd na inna wersje.... hmmm powinno dzialac. moze iso jest uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 nie widzi w ogole ikonki. raczej nie jest uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 na wcześniejszych cfw tez tak czasem miałem z innymi grami, wywal i wrzuć jeszcze raz, potem jeszcze raz, wrzuć inną grę, przekopiuj Total Commanderem czy innym managerem. też nie wiem o co chodzi ale ostatecznie załapało kiedyś tam miałem z tym raz czy dwa razy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Jakiś program do cheatowania (wiecie, brak grawitacji w GTA i takie sprawy ) na 4.01 oraz coś do czytania faqów w txt na konsolce? Edytowane 5 Lipca 2008 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 do GTA masz Cheat Device sam czasem lubie "popabić" się z bazooką z szybkostrzelnością UZI Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 od txt/pdf bookr Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Da się pograć jakoś w Zumę na PSP? Przez jakiś emulator czy coś? Potrzebuję Zumy a nie Luxora. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) jesli nie ma klona tej gry w wersji homebrew to chyba pozostaje wersja java na emulator gsm'ow... gra wyszla na: Mac OS X, iPod, Mobile phone, Windows, Xbox, Xbox 360, Palm OS. Edytowane 7 Lipca 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 hej mam 2 pytania:p 1 jak mam płytke z gra z psxa, to czym ją zgrac zeby bylo iso? (nero nagrywa pliki nrg a nie iso) 2 jak juz bede mial iso i nagram na kare pemieci (jaki katalog?) to co musze miec/zrobic na psp zeby odpalic gre z psxa? (mam 3.9 m33) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 1. MagicISO... 2. ISO przerabiasz programem POPStationGUI i niczym sie nie martwisz - sam ci grę wrzuci do folderu na karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 hej mam 2 pytania:p 1 jak mam płytke z gra z psxa, to czym ją zgrac zeby bylo iso? (nero nagrywa pliki nrg a nie iso) 2 jak juz bede mial iso i nagram na kare pemieci (jaki katalog?) to co musze miec/zrobic na psp zeby odpalic gre z psxa? (mam 3.9 m33) 1. Alcohol 52 albo 120% (z wp można chyba ściągnąć darmową, pełną wersję), będziesz miał wtedy mdf, ale nie wiem czy popstation gui obsługuje te pliki. Do konwersji na iso można użyć programu iso buster. 2. Wrzucenie iso na ms nic ci nie da musisz skonwertować do eboota za pomocą wymienionego wyżej popstation. Po za tym jest temat PSX emu, poczytaj co jest tam napissane i ewentualnie zadawaj pytania jeśli jest coś nie jasne. A i jeszcze, gry ntsc łatwiej skonwertować, ja np. mam problemy z palowym FFVIII, a NTSC działa bezproblemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Kłik kłeszczyn- jaki jest w tym momencie najnowszy soft do PSP? Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 4.01 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi