Wiśnia San 1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jak dla mnie ta pozycja dobrze się zapowiadała ale wyszło średnio tak 6/10, każda część oferuje to samo, walki z przeciwnikami schematyczne, od pewnego momentu problemy ze sklepem z bronią. Wchodzę do sklepu i daje np. na nowe bronie i w tym momencie gra się wiesza/zwalnia, pomagało naciśniecie na znaczek PS i wyjście z opcji, długie czekanie około 2min lub restart. Na 3-4 ostatnich planetach nie zaglądałem do sklepów z bronią bo trzeba było liczyć się z kolejnym zwiechem. Jeśli chodzi o ostatniego bosa to ja jestem zadowolony, nareście koleś którego da się zabić nie niszcząc pada o ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Albo masz cos z konsola albo z kopia gry .. gra od poczatku do konca nie zaprezentowala mi zadnego zwiacha czy cos w tym stylu ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiśnia San 1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) moja PS3 jest sprawna bo w żadnej innej grze tak się nie robi i na pierwszych planetach sklep działa normalnie, podejrzewam że to wina samej gry, coś jest poprstu zrąbane. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Wiśnia San Cytuj Odnośnik do komentarza
hipcio 2 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Mam ten sam problem. Wszystkie inne gry smigaja bez problemu a tylko w Ratchecie czasami sklep "szaleje". Te same objawy ... zwiech na 3 minuty. Chociaz musze przyznac ze od jakiegos czasu sklep z bronia zaczol normalnie funkcjonowac (tak jakby tylko na paru planetach wariowal). Definitytwnie problem z gra. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez hipcio Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mam ten sam problem. Wszystkie inne gry smigaja bez problemu a tylko w Ratchecie czasami sklep "szaleje". Te same objawy ... zwiech na 3 minuty. Chociaz musze przyznac ze od jakiegos czasu sklep z bronia zaczol normalnie funkcjonowac (tak jakby tylko na paru planetach wariowal). Definitytwnie problem z gra. ciekawe, a jakie modele macie. na mojej 60gb wszystko hulało bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja też nie ma problemów z grą. Jaką macie wersje USA czy EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
hipcio 2 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) Nie mam pojecia, kupione w MM . Wersja 40gb Edytowane 2 Stycznia 2008 przez hipcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiśnia San 1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja mam EU Cytuj Odnośnik do komentarza
goggy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 a jaki macie soft w konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
hipcio 2 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Najnowszy (nie pamietam oznaczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiśnia San 1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja też PS3 jest cały czas podpięta do sieci wiec jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Co sie dostaje za 750skill point?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Z tego co widze - NIC Ale tu masz wszystkie skille i co za nie dostajesz: Skill Pointy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wiśnia San jaką masz wersję konsoli?bo pierwszy raz słyszę o takich problemach Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiśnia San 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wiśnia San jaką masz wersję konsoli?bo pierwszy raz słyszę o takich problemach post 467 wersja EU kupiona w MM w Zabrzu, 60GB, aktualizacje są robione na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dzisiaj zacząlem grać w tą gre i mam probelem. Grając na telewizorze samsung le32m87bd mam po lewej i prawej stronie ekranu takie białe smużenie, w trybie 1:1 ( just scan )- jak obracam kamerą w prawo - lewo. W innych grach tego nie mam - wiecie o co chodzi - ta gra tak ma? PS3 40 gb, EUR, soft 2.10 Cytuj Odnośnik do komentarza
djciv 0 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Właśnie gram w nowego Ratchet'a i jestem zachwycony. Gra się naprawdę bardzo przyjemnie. Czasami rozwałka aż miło Co do sklepu to potrafi "chrupnąć" na 2-3 sec. kiedy konsola coś doczytuje. Nie przeszkadza mi to (Ogólnie chodzi bardzo dobrze). Jak na razie godnym uwagi bossem był Pirat i poprzedni Robot ( ten co sterowali nim piraci ). Podsumowując daję tej grze ocenę 9+ Pytanie: Co to za "rzecz", którą można kupić u jednego z kupców za 2 000 000 Rithanium( nie wiem, czy dobrze napisalem ).Jest tak za drugim podejściem gry. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez djciv Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 przechodze gre drugi raz i brakuje mi jednej broni wart ja zdobyc?? pozatym typek ma do sprzedania gold rithanium co to daje?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Chyba golden grovitron? A jeżeli chcesz zdobyć wszystko na 100 to musisz zdobyć ta broń, myślę że brakuje ci Ryno IV którego dostaniesz za zdobycie wszystkich hologramów a powiem ci że się opłaca bo killer niesamowity Edytowane 19 Stycznia 2008 przez WESKER-DARK LIFE Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 cala zabawa polega na dobicu do 10lvl wszytkich broni wiec kup sobei ta najdrozsza bron... a to o co pytasz to prawdopodobnie zbroja ale juz nie pmaietam , sprzedalem gierke 3 tyg temu .. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Powtórze się jeszcze raz, Raritarium to surowiec czyli inaczej kasa za jaką kupujemy daną rzecz Edytowane 19 Stycznia 2008 przez WESKER-DARK LIFE Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 cala zabawa polega na dobicu do 10lvl wszytkich broni wiec kup sobei ta najdrozsza bron... a to o co pytasz to prawdopodobnie zbroja ale juz nie pmaietam , sprzedalem gierke 3 tyg temu .. Błąd!. ja ratcheta to sie nigdy nie pozbęde Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak wczoraj gralem to znalazlem buga. 2 razy jak sie pod koniec gry wraca sie na Festoon i przed walka z bossem uzywajac Shredder Claws przeniknalem przez ziemie i opadalem podziwiając arenę walki z ostatecznym bossem. Taki maly spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Gresh 5 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 przeszedlem raz gre , dobijajac niektore fajniejsze bronie do 5 lvl - jak dobić do 10 ?? czy funkcjonalnosc broni po 5 lvl sie zmienia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ziolo69 20 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) przeszedlem raz gre , dobijajac niektore fajniejsze bronie do 5 lvl - jak dobić do 10 ??czy funkcjonalnosc broni po 5 lvl sie zmienia ?? Wygrywasz walkę z ostatnim boss'em i po credits'ach wybierasz tryb "challange mode" (masz również do wyboru powrót do momentu sprzed walki). W trybie challange możesz kupować ulepszenia które umożliwiają Ci dobicie lvl broni do stanu 10. Oczywiście, aby kupić dane ulepszenie wcześniej musisz upgrade'ować broń do 5lvl. Tak, funkcjonalność wzrasta dwukrotnie. Edytowane 27 Stycznia 2008 przez ziolo69 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi