Majsterson 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Grałem w część pierwszą (doszedłem jakoś do połowy gry) i trzecią, w czwartym świecie przez bug nie byłem w stanie ukończyć tej świetnej gry (bo pirat, czego żałuję ). Może wiadomo czy seria Spyro (mam na myśli tylko części z PSX) zagości na PS store? Chętnie bym sobie pograł i powspominał stare czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
arseonist 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja mialem tylko przyjemnosc jak na razie pograc w Year of the Dragon. Bylo to wpradzie kilka dobrych lat temu, ale doskonale pamietam, ze bawilem sie przednio i bardzo dlugo przy tej gierce. Co do jedynki mialem okazje zagrac tylko w demo, ale jakies takie biedne mi sie wydalo. Mimo to jesli tylko wpadnie mi w lapy, to i w pierwszego Spyro szarpne. Absolutnie rozwalila mnie oprawa wizualna z "trojki". Do tego udana animacja i robiaca niesamowite wrazenie mimika! Nie ma co siegac po sredniaki jesli najpierw nie zaliczy sie killerow pokroju tejze. Mocno polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shiretoko 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zagości na PS store? jest na amerykanskim ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Majsterson 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 zagości na PS store? jest na amerykanskim ;d Czyli jest nadzieja że w Europie się niedługo pojawi. PS3 nie rozpieszcza pod względem platformówek, a akurat to jest mój ulubiony gatunek. Czekam na smoka z wywieszonym jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Re 6 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dla mnie najlepsza to część druga. Świetne przerywniki filmowe, poziomy, podciągnięta grafa, epizodyczne postacie. Masa zbierania, dodaktowych misji, pełen fun. Przeszedłem na 100% wszystkie 3 części i uważam, że 2 była najlepsza, bo udoskonaliła jedynkę, dodała mase fajnych nowych smaczków. 3 za to za bardzo przeładowana i przeginka lekka z tymi dodatkowymi postaciami. Niepotrzebne zupełnie. Brak było humorystycznych filmików wprawadzających i kończących dany poziom, które były w 2. Za to 3 ma najlepszy OST. Ostatnio kupiłem za jakieś śmieszne pieniądze (18zł chyba) Enter The Dragonfly na PS2. I gra się wyśmienicie z dwoma minusami. Spadające klatki momentami oraz sama grafika nie jest tak bogata w elementy jak Ratchety, ale jest przyjemna. No i muzyka świetna. Rzekne stary dobry Spyro. Bardzo miło mi się gra. Hero's tale nie grałem, więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukastec 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Spyro 2 wspominam najmilej, naprawde rewelacyjne poziomy, motywacja zeby skonczyc gre na 100%. 1 tez jest dobra, ale trojka juz troche odstaje, nie mialem nawet 60% i odstawilem na bok. Dziekuje za rade, teraz zamiezam kupic sobie jak najszybciej Enter The DragonFly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Też najmilej wspominam dwójkę- jedna z moich ukochanych gier na PSX. W pamięć zapadły mi takie poziomy, jak ten z dziwnym kultem 'Złotego Idola', z działami (ratowało się bodajże Julię dla Romea), taki wiejski, z robotami-rolnikami, a także morski w pierwszym świecie, czy ten z włączaniem prądu. Same lokacje, z których wchodziło się do poziomów to istny majstersztyk- świetnie ukryte bonusy i sekrety. Jaskiniowcy nieźle dawali popalić, a na wstawkach z ich udziałem siedziałem z bananem na twarzy. I nie powiem, pograłbym sobie w tę grę, mimo, że wycisnąłem z niej ostatnie soki. Trójka też była nie-taka-znowu-zła, ale brakowało jej czegoś, co miała dwójka, nie wiem. Postaci, czyli Shiela (?), Sgt Byrd, Bentley i Małpiszon były całkiem niezłe, ale bossów to ta część miała gorsza niż w dwójce. W jedynkę grałem tylko w demo, mi także wydało się nieco biedne, ale to tylko demo. W części na duże platformy nie grałem, widziałem za to na DS i GBA- nie zachwycały, w ogóle nie miały klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Grałem w jedynke i trójke na PSX i trzeba przyznać - fajna i sympatyczna gra Ale nowsze części ponoć schodzą na psy, a szkoda ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No dla mnie części z PSX rządzą, potem gorzej. Powiedzcie mi czy ktoś z was grał w tą część na PS3 spyro dawn of the dragon? jak wam się widziała, bo zbiera skrajne oceny. Może ktoś ma do sprzedania po dobrej cenie? V Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Po raz n-ty przechodzę pierwszą część (tym razem na PSP) - miodzio Potem biorę się za dwójkę (również któryś raz), a później po raz pierwszy odpalę trzecią część. Spośród pierwszych dwóch części druga podobała mi się zdecydowanie bardziej. Jeden z najlepszych platformerów w jakie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Co w Spyro 2 trzeba wcisnąć, żeby wyskoczyć wyżej? http://www.youtube.com/watch?v=EbZ2hXWp2ik Zdobyłem już wszystko (łącznie z 16 SP), ale nie wiem jak to się robi. Edytowane 17 Maja 2009 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Przygody sympatycznego smoka przechodziły swój okres świetności za czasów triumfu kultowego sprzętu Sony. Przez wielu druga odsłona o podtytule "Gateway to Glimmer" uznawana jest za najlepszą z serii. Wszystkie trzy odsłony jakie ukazały się na PSX były wspaniałymi grami. Zbieranie diamentów, ciągła eksploracja, sporo światów i ich dość spory obszar potrafiły przyciągnąć mnie na długie godziny. Wielka szkoda, że kolejne odsłony na PS2, GCN czy najnowszy Legend of Spyro nie wrócą dawnego czaru tej cudownej za czasów PSX serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Grałem we wszystkie części poza eternal knight:( wersje z psxa wspominam najlepiej:) obecny dawn of dragon nie jest grą złą wady - wciśnięty na chama co-op - zwalniająca animacja (i to nie podczas walki jak na ekranie była zadyma:) tylko jak nic się nie działo:( i na otwartej przestrzeni. - szkaradne bitmapy podczas walki na zamku które miały robić za nacierających orków plusy + sentyment do fioletowego smoka + elite soldier + Christina Ricci (głos cynder) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 tak te piekne czasy gdy sie kilka dni spedzilo aby znalezc jeden ostatni klejnot. czy tez zdobycie ps2 tylko poto aby zagrac w spyro i zadna inna gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 3 część moim zdaniem spadła już w dół w porównaniu z kultowa pierwszą częścią lub jeszcze lepsza "Dwójką". W każdej części starałem się uzyckać 100% czy to były diamenty czy smoki tak Mnie wciągneła, oprócz Crasha zdecydowanie numer 1 na konsoli Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi