Opublikowano 22 grudnia 200816 l Autor I kolejna osoba chyba skończyła SMG naq 121 gwiazdek. Powtarzam wyzwanie: konkurujuemy ze sobą o ilość monet zdobytych w danym świecie. Ktoś chętny podjąć wyzwanie? ;>
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Ktos jeszcze zdobyl 121 gwiazdek ?? Panowie widze ze tej jednej nie chce sie wam lyknac... ;p wpis: 242 gwiazdki na koncie :1pl: choć i tak moim zdaniem dużo prostsze to było od 120 w Sunshine
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Autor choć i tak moim zdaniem dużo prostsze to było od 120 w Sunshine Nie no, ten fakt nie ulega wątpliwości. W SMG zdobycie 120 gwiazdek bez opisu to nie jest żaden problem - wszystko jest pokazane czarno na białym gdzie akurat jest kometa z możliwością zdobycia dodatkowej gwiazdki. A w SMS? Tam trza było kombinować, szukać. No i tam była jeszcze gwiazdka (w sumie to chyba raczej słoneczko;) za zdobycie 100 monet na danym poziomie. I wtedy trzeba było kombinować i szukać etapu w którym to w ogóle można zebrać ich ponad setkę. Pod tym względem SMG jest trochę łatwiejsze.
Opublikowano 10 lutego 200916 l Jak zdobyć 121 gwiazdę? Zdobyłem Mario 120, ale nie ma Lumy która mnie wysyła po ostatnią. Muszę zdobyć również jako Luigi 120 czy jak?
Opublikowano 25 lutego 200916 l Są jakieś przecieki czy wyjdzie nowy Mario na Wii bo ostatnio coś cicho o nim
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Autor Możemy czekać latami, niestety. Ale w sumie to dobrze, ze takie gry nie wychodzą z częstotliwości jak chociażby tasiemce od EA.
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Autor Biorąc pod uwagę statystyki ukazywania się platformerów z Mario na duże konsole, to kolejnej edycji można się spodziewać w 2012-2013 roku. Więc zejdźmy na ziemię z tymi fantazjami. xD
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Rzeczywiście jedna z lepszych gier ostatnich kilku lat, ale przechodzenie jej drugi raz tylko po to żeby zdobyć jedną gwiazdkę, to cios poniżej pasa.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l To jest taka gwiazdka "bonus", potraktuj ją jako swego rodzaju achievement. Jak ktoś ma ochotę, to jakiś czas po skończeniu gry może ją przejść ponownie - a przecież Luigim gra się nieco inaczej - i ma z tego jakiś widoczną "nagrodę". Lepsze niż nic. Super Mario 64, jak skończyłeś, to już nigdy go nie dotykałeś.
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Kurczak, ale bym zagrał w te gierce, taka wydaje mi sie "pure fun gameplay", liczy sie zabawa i tylko to, a takich gier nie ma chyba na kompa ;/ niby młuce sobie w Mario64 na kompie, ale nie gra sie tak dobrze jak na kontrolerze od N64, i ogolnie oprawa mnie troche odpycha. kiedys sobie załatwie teho Wii xD próbowałem nawet zagrac w te gre na emulatorze wii, ale miałem jakieś biedne 20fps sadly xD
Opublikowano 30 kwietnia 200915 l Autor Granie na emulatorze jest jak dymanie gumowej lali. Podobno, bo nic nie wiem na ten temat. xD
Opublikowano 29 maja 200915 l Kupiłem, pograłem.... i się zszokowałem . Niby Wii ma taką beznadziejną grafikę ale ten Marian ma nawet lepszą grafę od tych z GaCka. Gameplay jest super, sterowanie super. Ogólnie? Wszystko super!
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor Oczywista sprawa, ale i tak miło się czyta tak entuzjastyczne opinie nt. SMG.
Opublikowano 28 lipca 200915 l W końcu ! Ghehe pykne sobie w mario w HD ! i to będzie mój pierwszy raz
Opublikowano 29 lipca 200915 l No ciekawe niby jak. Są normalne sposoby, żeby wiilot jako tako współpracował z pecetem. Nie wiem, jak to działa i czy w ogóle da się tak grać, ale można zrobić, żeby go pecet wykrywał przez bluetooth.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Tak, mysz. albo taka emulacja na klawiaturze, że robi on takie ruchy jak wiilot pod pewnym przyciskiem. Narazie otrzymałem prędkość 40-50fps, wciąż za mało, gość na filmiku miał proca 4.2Ghz, ja mam 3.6Ghz, będe musiał kręcić. plus, on na xp 64bit.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Mam Wii , mam i Mariana. Coś wspaniałego, cóż za gameplay, cóż za klimat (lata spędzone przed NES, SNES, N64 się przypominają!), cóż za design. Naprawdę szczęka opada. Czysty, prawdziwy, konsolowy miód. Coś wspaniałego!
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Ha! SMG to najlepsza gra tej generacji Jak już skończysz atakuj trzeciego Metroida
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Ha! SMG to najlepsza gra tej generacji Jak już skończysz atakuj trzeciego Metroida Żeby tylko tej generacji