Skocz do zawartości

Super Mario Galaxy

Featured Replies

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 70,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość GregZPL
    Gość GregZPL

Ja zrobiłem 100% i w jedynce i w dwójce ^_^

• Jak zainwestujesz w kabel component to da radę. Wystarczy potem pobawić się ustawieniami na TV w zależności od potrzeb.

• Gierka jest piękna, prosta więc nic dziwnego że wchodzi jak w masełko. Schody zaczynają się później w ponadprogramowych zadaniach, ale człowiek i tak jest już wprawiony po standardowym przejściu że ły

Opublikowano

Wiesz, że jak wszystkich nie zdobędziesz to nie możesz wozić się na forumku jako zwolennik ninny :F?

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

A mogę Ci się pokazać na e-oczy, jak powiem, że dalej uważam Mario 64 za lepszą grę? 

tumblr_mqr4a1VlTm1s1tu65o1_500.gif

Opublikowano

Nie, albo zdobywasz minimum 100 gwiazdek, albo wypad :D

Opublikowano

O cholera, ja chyba koło 80 się zatrzymałem :ninja:. Wkurzało mnie, że nie możesz dowolnie wybierać gwiazdki, tylko czekać aż te komety ustawią się w odpowiedniej kombinacji.

Opublikowano

Tylko każuale nie zdobywają 120 gwiazdek w marianach :/

Opublikowano

Nie dało się czasem tej komety przesuwać za niewielką sumę pinindzy?

Niby się dało, ale luma mnie ostrzega, że za każdym razem będzie drożej, a ja już znam te lichwiarskie systemy, zaczyna się od stówy, a za 10 przesunięć będą grube miliony ;/.

Opublikowano

ja nigdy nie przesuwalem, zawsze bralem to co mialem ...

Opublikowano

A tak spytam ,w dwójce jest więcej takich większych poziomów? Takich jak ten ze strojem pszczółki, ale jeszcze większych ^^

Opublikowano

Średnio. Wiem co masz na myśli, szukasz poziomów w stylu SM64 i w tej kwestii możesz czuć się zawiedziony, bo SMG bardziej skupia się na liniowych poziomach.

Co nie znaczy,  że takich leveli w dwójce nie ma - są.

btw. ten temat przypomniał mi, że miałem obczaić Galaxy na Dolphinie. Pora zainwestować w Wiimote'a z nunchuckiem, bo nabrałem chęci na ponowne przejściu po ujrzeniu najlepszej gry tej generacji w jeszcze ładniejszej grafice (na DS3 nie da się grać).

iEjGeYWN7oKN6.png

Edytowane przez ragus

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@Ragus, zapytam z czystej ciekawości, jak połączyć Wii Mote z Pecetem? Sensorbar ma przecież nietypową wtyczkę.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Od ilu gwiazdek jest się mężczyzną?

od 119

jedną z niszczeniem śmieci można sobie odpuścić

Opublikowano

Kurde, ile ja nad tym siedziałem, odkryłem przypadkiem i chyba z godzinę próbowałem zmieścić się w czasie, ale zawsze brakowało sekundy-dwóch. Są jeszcze jakieś takie niemożliwe miejsca? Jak na razie robię różne galaktyki (tam, gdzie akurat jest kometa) i bywa różnie, trzeba wykorzystywać pełen wachlarz ruchów, ale żeby jakoś niemożliwie było to nie. Ta gra po 60 gwiazdce zyskuje zupełnie nową głębię.

Opublikowano

Niszczenie śmieci to jedyny taki przegięty moment, który potrafi naprawdę wkurzyć. Reszta, przynajmniej mi, nie sprawiła jakichś wielkich problemów i zazwyczaj kilka prób wystarczyło.

Opublikowano

Niszczenie śmieci to ja zrobiłem przypadkiem :D mam 49 gwiazdek, przed ostatni świat  ( chyba 6 ) i... gra leży, brakuje czasu

Opublikowano

pewnie to pierwsze

jest jeszcze drugie niszczenie 100x trudniejsze

Opublikowano

Nie przesadzajcie, ja oba niszczenia zrobilem za ktoryms tam podejsciem... miekkie faje jestescie a nie mezczyzni, tylko my mozemy bez problemu zdobyc 120 gwiazdek i mario i luigim ;)

Opublikowano

nie mialem okazji jeszcze siasc sam prywatnie przy SMG 2 :/ przechodzilem tylko raz bratu, jak wymasteruje DK CR to pewnie sie wezme za galaxy 2 :potter: 

Opublikowano

Ja zrobiłem 100% i w jedynce i w dwójce ^_^