Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Wiesz, że jak wszystkich nie zdobędziesz to nie możesz wozić się na forumku jako zwolennik ninny :F? Edytowane 24 sierpnia 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l A mogę Ci się pokazać na e-oczy, jak powiem, że dalej uważam Mario 64 za lepszą grę?
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l O cholera, ja chyba koło 80 się zatrzymałem . Wkurzało mnie, że nie możesz dowolnie wybierać gwiazdki, tylko czekać aż te komety ustawią się w odpowiedniej kombinacji.
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Nie dało się czasem tej komety przesuwać za niewielką sumę pinindzy?
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Nie dało się czasem tej komety przesuwać za niewielką sumę pinindzy? Niby się dało, ale luma mnie ostrzega, że za każdym razem będzie drożej, a ja już znam te lichwiarskie systemy, zaczyna się od stówy, a za 10 przesunięć będą grube miliony ;/.
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l A tak spytam ,w dwójce jest więcej takich większych poziomów? Takich jak ten ze strojem pszczółki, ale jeszcze większych
Opublikowano 24 sierpnia 201311 l Średnio. Wiem co masz na myśli, szukasz poziomów w stylu SM64 i w tej kwestii możesz czuć się zawiedziony, bo SMG bardziej skupia się na liniowych poziomach. Co nie znaczy, że takich leveli w dwójce nie ma - są. btw. ten temat przypomniał mi, że miałem obczaić Galaxy na Dolphinie. Pora zainwestować w Wiimote'a z nunchuckiem, bo nabrałem chęci na ponowne przejściu po ujrzeniu najlepszej gry tej generacji w jeszcze ładniejszej grafice (na DS3 nie da się grać). Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez ragus
Opublikowano 2 grudnia 201311 l @Ragus, zapytam z czystej ciekawości, jak połączyć Wii Mote z Pecetem? Sensorbar ma przecież nietypową wtyczkę. Edytowane 2 grudnia 201311 l przez Czappi
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Od ilu gwiazdek jest się mężczyzną? od 119 jedną z niszczeniem śmieci można sobie odpuścić
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Kurde, ile ja nad tym siedziałem, odkryłem przypadkiem i chyba z godzinę próbowałem zmieścić się w czasie, ale zawsze brakowało sekundy-dwóch. Są jeszcze jakieś takie niemożliwe miejsca? Jak na razie robię różne galaktyki (tam, gdzie akurat jest kometa) i bywa różnie, trzeba wykorzystywać pełen wachlarz ruchów, ale żeby jakoś niemożliwie było to nie. Ta gra po 60 gwiazdce zyskuje zupełnie nową głębię.
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Niszczenie śmieci to jedyny taki przegięty moment, który potrafi naprawdę wkurzyć. Reszta, przynajmniej mi, nie sprawiła jakichś wielkich problemów i zazwyczaj kilka prób wystarczyło.
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Niszczenie śmieci to ja zrobiłem przypadkiem mam 49 gwiazdek, przed ostatni świat ( chyba 6 ) i... gra leży, brakuje czasu
Opublikowano 2 grudnia 201311 l To pierwsze to jest pikuś, to też zrobiłem. Jest drugie, dużo gorsze.
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Nie przesadzajcie, ja oba niszczenia zrobilem za ktoryms tam podejsciem... miekkie faje jestescie a nie mezczyzni, tylko my mozemy bez problemu zdobyc 120 gwiazdek i mario i luigim
Opublikowano 2 grudnia 201311 l nie mialem okazji jeszcze siasc sam prywatnie przy SMG 2 przechodzilem tylko raz bratu, jak wymasteruje DK CR to pewnie sie wezme za galaxy 2 :potter: