Maximmus 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A ja juz dawno zauwazyłem że przesuniecie jakiekolwiek gry o pół roku to za krótki okres aby dokonać zmian w grafice... ulepszaja fremete i ewentualnie oświetlenie - na wiecej nie ma czasu. O ile gra w 2007 mogła byc średnio-dobra o tyle teraz to jest cienizna aż wstyd. Baaardzo jestem ciekaw czy gra sie sprzeda... jesli tak oznaczać to bedzie że nastał złoty okrs dla poducentów gier Cytuj Odnośnik do komentarza
jasiumaster 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Poczekajmy aż giera wyjdzie, pierwsi ludzie ją stestują. Mnie jeszcze Free Radical nie zawiódł i myślę ze to crap nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Widze za maximus juz gral w ta gre i wie najlpeiej , ale to nie jest wazne. Na sucho mozna stwierdzic ze graficznie nei ma wymiotu i nie ma tez b.dobrze choc dzungla prezentuje sie calkiem calkiem( choc ocenianie grafiki na podstawie krotkich filmikow w nie takiej prawdziwej jakosci jak np 32 calach to zbrodnia). Zobaczymy jak bedzie z gameplayem, mam nadzieje ze ten tryb co-op bedzie na tyle interesujacy bo np w przypadku call of duty 4 porownujac Multi do singla to naprawde w gameplayu jest roznica ( no oczywiscie call 4 wymiata graficznie ale jesli chodzi o ta druga strone). No zobaczymy, moze w PE bedzie cos na tetam gameplayu, a jesli ktos ma problem i nei wie czy kupic w dniu premiery czy poczekac to tez przeciez po to mamy PE Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Moim zdaniem gra by była dobra gdyby była rok temu.. zbyt długo ją tworzyli, konkurencja ich wyprzedziła a Oni dobrze o tym wiedza i ratuja ta gre jak sie da ale raczej nic z tego nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
ShrekuGT 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Dobrze mówisz:) oglądnąłem najnowszy trailerek i trzeba przyznać że ta gra nie wygląda zbyt ciekawie.a sama rozgrywka też jakoś zbyt standartowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 http://www.gametrailers.com/player/32587.html na jakiegos kilera sie nie zapowiada, poprostu zwykly FPP i tyle z COOPem dla 4 plajerow i to bedzie sila tego tytulu bo jakos ani graficznie nie zachwyca (podobno tytul jest robiony z mysla o ps3 ale jakos tego nie widac) sadze ze szybko go przeportuja na 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Blizzard_ 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 wanna $ = konwert na X0, a nawet moze i na PC... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jesli gra bedzie niewypałem to napewno zrobia konwersje... ale cóz mozna sie spodziewac po Ubisfot'cie.. co sie stało z tą firma, wszystko co z nia zwiazane to bardzo nieudane twory... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Roznie to bywa, ale spojrzcie np. na Halo. Czy pierwszy raz widzac screeny, filmiki z Halo ktos by powiedzial: "ta gra bedzie sprzedawac sie w milionach"? I don't think so Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Roznie to bywa, ale spojrzcie np. na Halo. Czy pierwszy raz widzac screeny, filmiki z Halo ktos by powiedzial: "ta gra bedzie sprzedawac sie w milionach"? I don't think so Bledne porownanie.Halo 1 na owe czas kosilo a Halo 3 mialo swietna kampanie reklamową(chcesz byc prawdziwym hamburgerem graj w halo) mimo ze wedlug mnie jest slabiutkie.Haze jak narazie nie ratuje nic bo jest nowym tytulem,a filmiki z gameplayu ukazują widmo tragedii-grafika wlasnie na poziomie wspomnianego Halo ale nawet nie 3 a 2 poprostu koszmar zeby gra na next gena sie tak prezentowala.Gameplay tez wyglada marnie nie mowiac o efektach itd.Przeciwnicy wygladaja jak jakies male kukly i wogóle kiba kiba ale zobaczymy moze filmiki są stare a gra sie okaze za(pipi)ista..oby!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To kiedy ta premiera w koncu, bo ja juz sie gubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 gdybym mial wybierac gre po tym previewie Haze a Trailerem gameplay z E3 wybralbym bez watpienia Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ostateczna data premiery http://www.ps3site.pl/zdecydowali-sie/ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Demo w maju! http://www.ps3site.pl/demo-haze-zapowiedziane/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Haze hmmm.... swietnie zapowiadala sie jakies 1,5 roku temu. Teraz... no comments. Z filmikow wynika iz jedynym plusem tej produkcji bedzie coop i nic wiecej. Graficznie to nie dorasta do piet CoD puste miejscowki, slabe Ai przeciwnikow i strasznie sztuczna rozgrywka Za takie exclusiwy to ja serdecznie dziekuje. Czekam na Resistance 2 i KZ2 Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 15 obrazów z multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 15 obrazów z multiplayera. nagle taki skok graficzny? bo to co jest na screenach wygląda całkiem całkiem - jakoś nie wierzę, że to tak w ruchu będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Pewnie troszke podrasowane Ja tam nie oczekuje hitu, ale chcialbym by Haze byl dobry w co-opie online jak i offline I fajnie by bylo gdyby Ubi w koncu czegos nie spartolilo Ps. Co mi sie podoba to design zolnierzy Mantela ^_^ Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez Sanryu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Multiplayer + Korn http://www.ps3site.pl/haze-multiplayer-korn/ Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ta gra to tragedia.. niestety... prawdopodobnie ja wydaca bo juz tyle szumu narobili ze musza ale moze za 25zł na psstore Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem co Wam sie nie podoba w tej grze, bo grafa przeswietna (o ile te 15 screenow wyzej to grafika z gry). Ja nie przepadam za strzelankami, jednak z tym tytulem mam bardzo duze nadzieje, byc moze kupie, zeby jakos wytrzymac do premiery Tekkena 6... Podobaja mi sie 2 odmienne rasy (a wlasciwie strony konfliktu), w FPSach to chyba rzadkosc Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez arqueek Cytuj Odnośnik do komentarza
Maximmus 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 hahaha... tak straszna odmiennośc... bo zwykle jest wiecej niz dwie Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 hahaha... tak straszna odmiennośc... bo zwykle jest wiecej niz dwie Tak? No to prosze pokaz mi jakies gierki, w ktorych strony konfliktu sie czyms roznia Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Arqueek - A widziales gamepley bo chyba nie jak piszesz ze bedzie wygladac jak na screenach ... odrazu widac ze te obrazy to jakies arty są a gra to niestety beznadzieja.. dwie rasy hmmm , Unreal, Reistance, Kilzone, Halo... itd. wszystkie czołowe FPS na kosnole, nie liczac COD chociaz tutaj sa nawet trzy rasy, biali, araby i azjaci (zart) . update Tak czytam jeszcze raz Twoja wypowiedz i sie zastanwiam... dwie rasy w Haze ?? Jakie bo tam chyba sa ludzie po obu stronach... konfliktu ... i tu przegiołejś... prawie w kazdej grze sa zawsze dwie strony konfliktu... njie rozumie wogole Twojej wypowiedzi... tym bardziej jesli chodzi o na o FPS... innej mozliwośc to ja nie spotkałem Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
arqueek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Czytanie ze zrozumieniem sie klania 2 odmienne rasy (a wlasciwie strony konfliktu) Dosc ciekawie zapowiadaja sie Nectar oraz "skille" (nie jestem pewien czy moge to tak nazwac) rebeliantow. Mowcie co chcecie, ale jak dla mnie gra zapowiada sie ciekawie, jednak z koncowym werdyktem wstrzymam sie do premiery. EDIT Literowki... EDIT2 Zapomnialem napisac... ogladalem gameplay, grafika moze nie jest taka jak na screenach, ale przeciez nie jest taka zla... nie wiem o co Wam chodzi. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez arqueek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi