Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Z Przysnacków to lubię zieloną cebulkę: Ostatnio pochłaniam też biedronkowe chrupki kukurydziane Na Maxa o smaku sera i ketchupowe. Imo fajny smak, duża paka za 1,85 czy jakoś tak więc cena-jakość na bardzo dobrym poziomie. Choć moimi ulubionymi to chyba na zawsze zostaną ChioChips paprykowe: Jedna z rzeczy kojarzących się mi z latami 90tymi
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l No jem te Sanbajtsy chipsy i jednak zwykłe płatki wielozbożowe lepsze. Smak niby fajny, konsystencja chipsa super i ekstra się to chrupie ale za mało wyrazisty. Może w przyszłości dołożą glutaminianu sodu i będą lepsze. Generalnie wolę stare sanbajtsy.
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l Choć moimi ulubionymi to chyba na zawsze zostaną ChioChips paprykowe: Jedna z rzeczy kojarzących się mi z latami 90tymi ja te taccos uwielbiałem, gimby nie znajo
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l takie zjadłem: tzn nie takie bo na paczce jest napisane "nowy smak" i papryczka taka czili. polecam do the knick s01e02. cena też zaporowa!
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l No paprykowe bingo eleganckie są, ale nie polecam jeść bingo o smaku kieczupu. Kwaśne strasznie i dziwny posmak mają. Dobre są orzechowe z polo marketu firmy crocks. Identyczne jak Curly.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Choć moimi ulubionymi to chyba na zawsze zostaną ChioChips paprykowe: Jedna z rzeczy kojarzących się mi z latami 90tymi ja te taccos uwielbiałem, gimby nie znajo znajo znajo Aktualnie z większości "chrupków" na rynku, najbardziej zbliżone do kultowych Chio w smaku są Wiejskie Ziemniaczki - Czerwona Papryka. Najczęściej je kupuje, oraz zielone Laysy - Pikantna Papryka bo są delikatnie ostrzejsze niż zwykle i mająfajny słodkawy posmak.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Choć moimi ulubionymi to chyba na zawsze zostaną ChioChips paprykowe: Jedna z rzeczy kojarzących się mi z latami 90tymi ja te taccos uwielbiałem, gimby nie znajo znajo znajo Aktualnie z większości "chrupków" na rynku, najbardziej zbliżone do kultowych Chio w smaku są Wiejskie Ziemniaczki - Czerwona Papryka. Najczęściej je kupuje, oraz zielone Laysy - Pikantna Papryka bo są delikatnie ostrzejsze niż zwykle i mająfajny słodkawy posmak. Pamiętam te chipsy. Sam nie przepadałem zbytnio za chio no chyba, że za bekonem. Z perspektywy czasu nie brakuje mi ich obecności.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Figiel, Chio paprykowe to bym łyknął ;( Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez acidizer
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Bekonowe chipsy to trochę taki rarytas, bo albo się je uwielbia, albo nienawidzi l.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l dostrzegłem dziś przypadkiem w sklepie nowy rodzaj chrupek (przynajmniej dla mnie nowy nigdy ich nie widzialem w sklepach) http://www.lorenz-snackworld.de/Marken-Produkte/Knabberbande co dziwne polskie opakowanie ma niemiecką nazwe jak w linku jaki dałem, ale reszta napisów jest po polsku wybrałem smak cebulowy i są całkiem niezłe (chociaż zwykle nie lubie żadnych chrupek ani chipsów o smaku zielonej cebulki - te smakują inaczej) ich smak kojarzy mi się z bardzo starymi chrupkami jakie były w polsce ze 20 lat temu i też miał kształt pierścieni zgodnie z napisem na opakowaniu są bardzo chrupiące (twardsze niż większość chrupek)
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Wczoraj na noc odupiłem Crunchips Ossstra papryka.150g, dobre ale do teraz coś mnie mdli. To nie pierwsza taka akcja z Crunchipsami. Chemiczne, ciężkie gówno, z np. Laysami nie mam takich problemów. Nie tykam już tego radioaktywnego szwabskiego wyrobu. Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Szatanek
Opublikowano 8 września 201410 l Ja wczoraj pierwszy raz w życiu skosztowałem Pringlesy Salt & Vinegar i śmiem twierdzić, że to najlepsze czipsy jakie w życiu zjadłem.
Opublikowano 8 września 201410 l pringlesy maja to do siebie ze jak sie zje za duzo to robi sie dziwny posmak w ry,ju i cale te chipsy zaczynaja przypominac chemiczna papke
Opublikowano 9 września 201410 l Panowie, nie jadłem chipsów od dawna... Co jest teraz na topie i trzeba tego spróbować? Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Opublikowano 9 września 201410 l Król, nie dam rady zjeść na raz tej dużej paczki z biedronki. koszt 5zł