Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Ja czesciej na xboxie gram, ale ostatnio zainstalowalem na PC Prince of Persia: Dwa Trony.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

World of Tanks po necie

Dobre toto ?

Ja teraz gram w zmodowanego Obliviona, kampanię Starcrafta i w HoMM3 z dodatkiem Wog z kumplem po Hamachi ;]

Opublikowano

@Shankor

Ano ta piosnka daje radę. Jedna z lepszych jeśli chodzi o PieCowe gry.

@Zaton.

Daje radę, aczkolwiek na razie jest zamknięta beta i żeby się dostać, trzeba czarować ;)

(na początku byłem hardkorem i grałem z interfejsem w cyrylicy,bo nie było eng.UI XD )

Opublikowano

Dragon Age. Z 10 razy podchodziłem do tego tytułu i ani razu nawet nie włączyłem. ;) Dzisiaj w południe przełamałem swoje obawy co do tego, że będzie po 10 minutach "za dużo wszystkiego", jednak gram od tego czasu bez przerwy, genialne to jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BF:BC2

World of Tanks cBeta

Split/Second

Opublikowano

league of legends mnie strasznie wciagnelo

EU czy US ?

Pykałem chyba z dzień w Aiona na privie, ale do WoWa startu to nie ma, więc usunęło mi się z dysku.

Tera DoW2:Chaos Rising i jest całkiem spoko.

Opublikowano

Ogólnie to odkąd mam stabilnego neta, to pykam sobie, bez kolejności w L4D, Team fortress 2, i Gmoda. Gmod ma dużo fajnych i wkręcających modów.

Opublikowano

Na przemian (choć w niektóre już ciut mniej):

- Dragon Age: Origins (mimo że nei idealne to jest to najlepsze fantasy RPG ostatnich miesięcy, albo i lat jak na moje oko)

- BioShock 2 (jedynka lepsza)

- Fallout 3 (takie se, pożyczyłem od kumpla bo miałem posuchę grową)

- Battlefield: Bad Company 2 multiplayer (wciąąąąąąąąąąąąąąąąąga)

Tutaj koledzy pisali o DoW1 troszkę. Fakt, pamiętam jak się zagrywałem z kolegą w to po sieci. Nekroni FTW, a Tau jeszcze bardziej!

I tu rodzi się moje pytanie wynikające z niezrozumienia. Jak może Wam się podobać DoW2 w sytuacji gdy ta gra totalnie ssie? Odebrali jej to co w RTSach jest podstawą. Zero budowania, jedyne co robimy to produkcja wojsk i wysyłanie ich na bój - wieje nuda po 20 minutach.

PS:

Kto pożyczy trochę grosza na Starcrafta nowego pod koniec miesiąca? ;p

Opublikowano

Na zmiane gry od Blizzarda (od najbardziej do najmniej granej):

- Warcraft 3: The Frozen Throne

- World of Warcraft: Wrath of the Lich King

- Diablo 2: Lord of Destruction

- Starcraft: Brood War

Opublikowano

Tutaj koledzy pisali o DoW1 troszkę. Fakt, pamiętam jak się zagrywałem z kolegą w to po sieci. Nekroni FTW, a Tau jeszcze bardziej!

I tu rodzi się moje pytanie wynikające z niezrozumienia. Jak może Wam się podobać DoW2 w sytuacji gdy ta gra totalnie ssie? Odebrali jej to co w RTSach jest podstawą. Zero budowania, jedyne co robimy to produkcja wojsk i wysyłanie ich na bój - wieje nuda po 20 minutach.

DoW 2 ma jedną zalętę przy której jedynka wysiada - posiada wsparcie w postaci nieustannie wypuszczanych patchy - w tej grze, co odróżnia ją od poprzedniczki można dostrzec jakiś balans.

A pozbycie się bazy upłynniło rozgrywkę, nie ma wczesnego rushowania jak w jedynce, budowania towerek pod mordą przeciwnika, decapowania punktów i mordowania budowniczych, tak samo nie ma techowania na pałę (gogo t3 chaosem rox) czy obudowywania się wieżyczkami, nie robisz jednostek i nie wychodzisz z bazy -> nie masz mapy -> nie masz rekwizycji jak i prundu, proste. A oprócz przywrócenia równowagi w samej rozgrywce i zwiększeniu znaczenia pracy zespołowej, zrezygnowanie z macro to ukłon w stronę bitewniaka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Splinter Cell: Conviction. Single skończony(świetny) teraz coop:D

Opublikowano

Warband już od dłuższego czasu. Tylko czemu to jest tak cholernie zabugowane ?

Opublikowano

CoDa nie lubie, Battlefield Heroes mnie juz nudzi, BBC 2 jeszcze nie kupilem, wiec sobie pogrywam w Gearsy ^_^

Opublikowano

Na kompie to gram tylko w Portala (ale to czasami) oraz w Mass Effect 2 (zwiedzam planety w poszukiwaniu jakiś dodatkowych questów, bo nic mi już nie zostało oprócz nich).