Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Głównie Empire Total War - jezusicku chrystusieńku, ależ to wciąga.

Battlefield 3: AK.

Opublikowano

Fifke!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Half Life 2, F1 2012, The walking dead

Opublikowano

Ristar z genesisa na emulatorze, Borderlands 2 i Shoguna

Opublikowano

Team Fortress 2

Opublikowano

Torchlight 2 - berseker

Opublikowano

Gram w Medal of Honor i musze powiedzieć, że jest słabo i 5/10 to chyba uczciwa ocena tej gry. Juz chyba mi mija 3 czy 4 godzina i w singlu na ziemi nie lezalo nic oprocz dwóch kalachow, shotguna i PKP. Singiel niby ma jakas fabule ale jest troche marny, nie ma klimatu i widowiskowosci z BF czy coda. No ale nie jest tak tragiczny jak w poprzednim moherze.

Opublikowano

Też właśnie męcze nowy Medal of Honor i muszę przyznać że czekałem na coś więcej ale ogólnie gra daje radę.Strasznie przypomina graficzne B3 ale to w końcu frostbite 2.Ogrywam oczywiście na PC bo jak zobaczyłem tą grę u znajomego na PS3 to mnie zemdliło na widok tekstur.Na blaszaku przepięknie to wygląda,no i cena jest do przełknięcia;)

Opublikowano

Fallout 2

Edit : Z fanowskim modem Restoration Project który naprawia ogrom bugów, dodaje kilka nowych miejscówek , oryginalne linie dialogowe, zadania, pomysły twórców z Black Isle które dziwnym trafem ostatecznie nie pojawiły się oficjalnie w grze i wiele wiele więcej. Tak czy siak nawet dzisiaj Fallout 2 z modem czy nie to jeden z najlepszych crpgów na rynku. Ogrom możliwości, niepowtarzalny brudny, wynaturzony klimat , kapitalne dialogi, oryginalne zadania, tajemnicza intrygująca muzyka. Nie patrzeć na grafikę , tylko grać : ) F2 miażdży większość dzisiejszych rpgów w przedbiegach.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Też właśnie męcze nowy Medal of Honor i muszę przyznać że czekałem na coś więcej ale ogólnie gra daje radę.Strasznie przypomina graficzne B3 ale to w końcu frostbite 2.Ogrywam oczywiście na PC bo jak zobaczyłem tą grę u znajomego na PS3 to mnie zemdliło na widok tekstur.Na blaszaku przepięknie to wygląda,no i cena jest do przełknięcia;)

No nie, ta gra nie wygląda przepięknie, jest dość nieróna graficznie. ładne są tylkko momenty ale generalnie wcale szalu nie robi.

Opublikowano

Obecnie pykam w halloweenowe eventy w Killing Floor i Team Fortress2. Tak poza tym to zacząłem Max Payne'a 2, ostatni raz grałem w to dobrych parę lat temu. Po dzisiaj wygląda zaskakująco dobrze, do tego świetna fizyka i klimacik.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Euro Track Simulation 2 :)

Opublikowano

Chyba Simulator :F

Opublikowano

Icewind Dale - jedna z tych gier, do których powracam co jakiś czas. Tym razem próbuję swych sił w trybie "Serce Furii". Jest grubo ;)

Opublikowano

ostatnio natknęłam się na fajną produkcję ze stajni fox Interactive; no one lives forever. od razu spodobała mi się koncepcja agentki brytyjskiego wywiadu w stylówie z lat 60. giera z roku 2000, więc można policzyć piksele na ekranie, ale grywalna i z fajnym poczuciem humoru :bunny: (ps: za(pipi)isty królik)

ps2: wow, wypikało mi brzydkie słowo!

Edytowane przez gouge

Opublikowano

Batman: Arkham City GOTY masterowanie "platyny"

Dungeon Defenders

World of Tanks

Trochę znów LoL

Opublikowano

Giana Sisters: Twisted Dreams - bardzo fajna platformówka przy której bawi się stary qń.