Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem "To The Moon". Teraz przez tydzień nie będę mógł w nic grać, myśląc tylko o losach Johna i River ;[

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

W przerwach między farmieniem kart pykam w Don't Starve i Super Hexagon. To drugie zarąbiste, właśnie przekroczyłem 60 sekund i zaczęły mi się kolorki zmieniać, wjechały jakieś odjechane kształty i w ogóle pogrom. Za euro świetna gierka.

Opublikowano

Tomb Raider, odpalilem zeby zobaczyc jak bedzie chodzic na moim złomie i 3h zleciało. Udany restart, dobrze ze gra odniosla sukces, czekam na kolejna czesc.

Opublikowano

W związku z letnią wyprzedażą, gram w kilka tytułów na raz

FTL- nie czytałem wcześniej nic o tej gierce, ale trailer i średnia na mc mnie zachęciły. Po pierwszej godzince zabawy mam ochotę na następne. 

Expeditions Conquistador- ciekawie zapowiadający się turowiec; niespecjalnie eksploatowane realia zdecydowanie na plus, na minus mój angielski

Alan Wake- nie udało mi się skończyć na X360, może uda mi się to na PC

Walking Dead- chociaż nawet jak na point and clicka mało tutaj grania, to w towarzstwie kobiety miło "ogląda" się ten serial.

Opublikowano

Medal of Honor Airborne

Naprawde polecam - za(pipi)ista gierka.

Brakowalo mi juz klimatow IIWŚ.

Opublikowano

Walking Dead i 400 Days - przeszedłem, świetny interaktywny serial, na pewno lepszy niż telewizyjny odpowiednik ;p

Serious Sam 3 - pogrywam w coopie, całkiem fajne ale jakoś irytuje i męczy bardziej niż dawne Samy

Opublikowano

To samo co wyżej, tylko wątpię w tę przewagę nad serialem.

plus Skyrim

Opublikowano

Serial jest cienki jak dupa węża (minus fantastyczny pilot) wiec o to raczej nie trudno.

Ja mecze Dark Souls. Fantastyczna gra. Zdecydowanie jedna z najlepszych rzeczy jakie gralem w ciagu ostatnich paru lat.

W skrócie:

GOTY

Opublikowano

Skończyłem "To The Moon". Teraz przez tydzień nie będę mógł w nic grać, myśląc tylko o losach Johna i River ;[

Nigdy nie płakałem podczas grania w grę ale gdy

Johnny grał na pianinie, albo gdy poznawało się jedne z najwcześniejszych wspomnień

byłem naprawdę bardzo blisko. Jedna z najlepszych historii w grach w ogóle.

http://www.youtube.com/watch?v=7T_hV3uyB74

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Pisaliście tak o tym Trine 2 no i kupiłem, tym bardziej, że kiedyś uwielbiałem zręcznościówki/platformówki. Właśnie sobie cioram i muszę powiedzieć, że oprawa graficzna robi wrażenie. Na karcie również, bo max AA dławi mi grę do 10 fps.

Opublikowano

Ja pierdykam.

Włączyłem Terrarie ok. 17 chyba i dopiero teraz wyłączyłem. :D

Ależ mnie wciągnęło, eksploring, crafting. Mega.

Jestem już niezłym koksem. 

Jutro ciąg dalszy, mam nadzieję, że jutro zrobię skrzydła i super miecz z 4 innych. 

Opublikowano

nowy Bioshock na zmianę z Dark Souls. Po zastosowaniu DSFixa, gra stała się ładniutka i płynna :).

Opublikowano

we wszystko co kupiłem w SSS :D

CS:GO (irytująca gra  ,hs z dupy ,respy na plecach ) L4D2  w coopie super sprawa , mark of ninja  ,saints row 3 sporadycznie  bo czasu nie ma

TR ograny zacna gra

Bioshock Inf .  ukończony czekam na DLC ,jednak lekki zawód jest  bo klimatu nie wiele w grze  względem poprzednich części

Opublikowano

Tak CS: GO wydaje się być popsuty. Nie przypominam sobie by w 1.6 większość potyczek kończyło się przez HS. Hitboxy również czasem jakby randomowe. A może muszę przegrać po prostu 500h. Tak czy siak to chyba pierwsza gra multi ( a grałem i w Q3 i 1.6 ) w której nie wiem dlaczego często ginę i ratio jedynie 1,33.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

nowy Bioshock na zmianę z Dark Souls. Po zastosowaniu DSFixa, gra stała się ładniutka i płynna :).

O widze, ze kolejnego mamy. Jak cos pomoc to smialo uderzaj, gierka jest fantastyczna.

Opublikowano

No właśnie samemu kupiłem Dark Soulsa po tych wszystkich "gra stała się ładniutka i płynna" - zobaczymy ile prawdy w tych waszych słowach. Skyrimowy combat system tez się przyczynił ku temu. Ale muszę pierw skończyć tego pierwszego nim się wezmę za DSa, a to chyba nie będzie łatwo i szybko. 150h na liczniku, postać lvl 60 a jestem pewnie gdzieś w połowie story podstawki xD

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Diablo 3. po ostatnim patchu paragony leca jak szalone. a na polach niedoli to aż nas.rane jest od mobow. wczoraj dropnely 4 legendy. jest dobrze :)

Opublikowano

Bad company 2 - grane przez wiele godzin na konsoli

na pc znacznie lepsze.

battlefield 3 przy bc2 wypada cienko

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Dont Starve- zachwycam sie prostota, ogromem mozliwosci, klimatem i wkrecam coraz bardziej. Gram od trzech dni i ciagle odkrywam cos nowego, cos godnego zbadania. Szukam nowych rozwiazan... genialne

W ogole dawno nie gralem tak dlugo na pc jak przy tym

Opublikowano

Zacząłem orać w CS:GO i dziwo po tych wszystkich latach nie zapomniało się skilla, nadal jestem w 1 trójce na meczach rankingowych zawsze.
Trochę denerwuje mnie że z AWP łato się strzela ;> 
No i League of Legends bez zmian ^^

Opublikowano

ja męcze brejw niu łerld, i lola.

Opublikowano

Jak mnie w(pipi)ia w grach braku swobodnego Alttabowania. Gram w najnowsze simcity, ktoś mi coś pisze na steam, no to Alt+Tab i zerkam, odpisuję, chcę wrócić do gry i (pipi), brak odpowiedzi za KAŻDYM razem. Co za idiotyzm. 

Opublikowano

Dodaj grę do biblioteki Steam i odpalaj ją stamtąd, w ten sposób będziesz miał Steam overlay w niej. Nie musisz dziękować ;).

Edytowane przez raven_raven