Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

U mnie ściągnęło w nocy, gra działa. Podobno jak się zrobi migrację na swój kraj to ściąganie szybciej idzie.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 303,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy odcinek Walking Dead za darmo (do 31 grudnia).

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Rayman Legends za FREE   On your PC 1. Go here to make a new profile on your PC 2. Important steps here: Click on I already have an email and put in some weird shit, just remember to write it down.

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sporo gier w promocji:   - Far Cry 1, 2 i 3 - Borderlands 2 - Blood Dragon, - Bioshock 1 i 2 - Spec Ops - XCOM - Mafia 2 - Duke Nukem Forever   + dodatki   Sprawdźcie sobie na tej stronce

Opublikowano

U mnie też było 0%. Anulowałem i zacząłem pobierać jeszcze raz i już normalnie ściąga, ale strasznie wolno :/.

Edytowane przez Grzes!ek

Opublikowano

Tylko gold?

na xbox.com tworzę zupełnie nowe konto? Czy korzystam z instniejącego?

Już zrobiłem konto, ale zastanawia mnie, czy przypadkiem za kilka godzin tego nie naprawią...

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Gdyby było na Gold, to nie byłoby sensu o tym pisać ;) Możesz jakieś istniejące konto przemigrować.

Najśmieszniejsze, że to już kolejny taki myk - miesiąc temu Asasyn 3 na chińskich kontach, dwa tygodnie temu Injustice na Omańskim koncie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

oby do 16 :)

A info skąd tak w ogóle?

Wchodzę na neogaf i zobaczyłem temat :)

Opublikowano

Przenioslem stare konto na Bosnie i wchodzę na konsole i na koncie pisze xbox live niedostępny w tym regionie ,co zrobiłem zle?

Opublikowano

Przenioslem stare konto na Bosnie i wchodzę na konsole i na koncie pisze xbox live niedostępny w tym regionie ,co zrobiłem zle?

Bo Bośnia nie ma XBL, instrukcje masz w tym poście:

http://www.psxextreme.info/topic/39089-marketplace/?p=2904586

Opublikowano

Nie udało mi się pobrać na czas :C

Gdyby ktoś miał zbędny profil obsypię plusami xD

Opublikowano

Chyba już zablokowali - kumplowi założyłem konto, przez telefon podałem mu instrukcje i przy pobieraniu gry wywala błąd. Szybko się połapali - Injustice wisiało przez parę dni.

Możecie jeszcze spróbować przemigrować konto na Andorę - tam też działało.

Opublikowano

Podobno jak się ustawi ustawienia regionalne konsoli na Austrię to działa.

Opublikowano

Zostały tylko łzy i zgrzytanie zębów ;)

Opublikowano

A tam, przynajmniej nie będę narzekał, że mam grę na dysku, a nie mam czasu grać :)

Ale o następnej ”promocji" informować jak najszybciej!

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na neogafie to tak.

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=683505

gościu dostał bana na konsolę i konto i łączy to ze ściąganiem darmowego stuffu z konta Omańskiego. Zastanawiam się czy to samo może być z serbskim.

Chyba usunę to konto i gre w pisdu, nie odpalałem jej jeszcze nawet, nie chce ryzykować gierek z dysku które kupiłem normalnie.

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=683505

gościu dostał bana na konsolę i konto i łączy to ze ściąganiem darmowego stuffu z konta Omańskiego. Zastanawiam się czy to samo może być z serbskim.

Chyba usunę to konto i gre w pisdu, nie odpalałem jej jeszcze nawet, nie chce ryzykować gierek z dysku które kupiłem normalnie.

Wątpię żeby o to chodziło - miałbyś wtedy masę takich ludzi (pewnie z 50% neogafa), którzy ściągnęli chociażby Asasyna 3, Injustice czy wiele innych gier, które miały takiego glitcha przez ostatnie 2 miesiące. Co jakiś czas są takie glitche i nikt nie jest banowany - gdyby za to były bany to nikt nie miałby co do tego wątpliwości, bo już dawno by były potwierdzone fale banów za takie rzeczy.

A tak na marginesie, to jeśli to by było za to, to kasacja gry nic nie da bo wszystko jest w historii usługi. Nie ma znaczenia czy masz to fizycznie na konsoli.

Prędzej chodzi o jakieś nadmierne udostępnianie, kopiowanie własnych gier/konta na innych konsolach, np. udostępnił swoje konto 3 innym znajomym i wszyscy grali na swoich konsolach na tym koncie w tę samą grę. Prędzej coś w tym kierunku.