Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Family Guy

Featured Replies

Opublikowano
I z innej beczki byla też taka bajka "przerysowani" (draw tougether), jakies namiary?

MTV.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 176
  • Wyświetleń 57,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wiecie co zapoczątkowało family guy'a? krótki filmik który seth macfarlane stworzył w 1995 roku, dla fanów pozycja obowiązkowa, ponieważ można tam znaleźc wiele scenek które pojawiły się w family guyu, nawet koncepcja jest ta sama.

http://pl.youtube.com/watch?v=7H1HYYKplBE

kilka lat potem seth nakręcił krótki film animowany z tymi samymi postaciami dla hanny-barbery dla programu "what a cartoon"

http://pl.youtube.com/watch?v=g2F2pLEwfRQ

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Heheeee, dobreeee :lol: .

BTW. Nowy ep wymiata moim zdaniem :D (Guiltyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!)

Opublikowano

Dobrze, że sezon wychodzi na prostą. Po słabym IMO początku, 2 ostatnie odcinki to masakratory.

Edytowane przez ragus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to nie ogladajcie odcinka z zeszlego tygodnia. jak dla mnie najgorszy z calej serii

Opublikowano

probowałem ogladnać 07.09, ale nie dałem rady, beznadziejny, plus jakieś 5 min jakiegos nieznanego mi śpiewaka.

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z 10 odcinkiem 7 serii? Ściągałem z kilku źródeł i w każdej wersji brakuje końcówki (nie wiem czy to wina plików czy kodeków). Jeśli ktoś ma cały odcinek proszę o PW 8)

Opublikowano
probowałem ogladnać 07.09, ale nie dałem rady, beznadziejny, plus jakieś 5 min jakiegos nieznanego mi śpiewaka.

to mnie akurat najbardziej rozbawiło, te emocje na jego twarzy :lol: pojechali

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatni odcinek był całkiem niezły, najbardziej mnie rozśmieszył moment kiedy stewie nie chciał przepuścic briana i kiedy ten chciał przejść stewie robił "U!" :lol: no i w końcu się dowiedziałem dlaczego od dłuzszego czasu nie widziałem w serii starszego syna Joe Swanson'a.

zginął w Iraku :(

Btw, wiecie że temu gościowi po lewej gościnnie podkładał głos majkel skołfild?:P

51889363.png

Opublikowano
Btw, wiecie że temu gościowi po lewej gościnnie podkładał głos majkel skołfild?:P

Godna go rola - raz jedne chciał być cool.

Dobry był odcinek, ale 420 to długo nic nie przebije.

Opublikowano
Godna go rola - raz jedne chciał być cool.

Dobry był odcinek, ale 420 to długo nic nie przebije.

On prywatnie jest wielkim fanem family guya więc taka mała rólka napewno bardzo go ucieszyła;)

a co do odcinka pt 420, racja ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w 420 najsmieszniejszy byl chyba portret briana na okladce ksiazki.

Opublikowano

Dzisiejszy i z przed tygodnia moim zdaniem słabiutkie. Kiedyś fajniej im wychodziło wplatanie postaci w jakieś historie/opowieści.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pod koniec września startuje 8 sezon, a 1 odcinek to długo wyczekiwana kontynuacja "Blue Harvest" :D

somethingdarksideposter.jpg

Edytowane przez _One_

Opublikowano

O kurde to już się nie mogę doczekać :D Ja w sumie Family Guy oglądam od niedawna ale podoba mi się tak bardzo że nawet mam papierowego Stewie`go (http://www.cubeecraft.com/cubee/stewie-griffin - dalej jest link do Peter`a :D) Ale najbardziej z całego serialu najbardziej podoba mi się Peter, gościu ma zaj*bisty charakter i pomysły. Buttscratcher ? Buttscratcher ! :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
looks_16.jpg

:rotfl:

U mnie na wiosce jest koleś co wygląda jak Peter :) muszę go kiedyś namówic by wskoczył w jeansy i biała koszulę, do tego biały pies i cyknę fotę.

Znacie jakieś miejsca gdzie można pooglądać odcinki z napisani? Ja znam jedno, http://kreskowki.fani.pl/vid/family-guy/158

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Family.Guy.S08E01.Road.to.the.Multiverse.PDTV.XviD-FQM !!1

Tego mi brakowało:

1. Wymiar rysowany przez Disney'a

2. Wymiar gdzie Amerykanie nie zrzucili bomby atomowej na Hiroshimę i Japońce nie odpuściły

3. Wymiar z mylącymi tłami

xD

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Szkoda że przenieśli ten odcinek parodiujacy 5 część gwiezdnych wojen na kolejny sezon :( ale ten najnowszy też jest niczego sobie, naprawde ciekawa sprawa z tymi wymiarami :D

Moje top 3 wymiarów:

1. Disneya

2. Robot Chickena (dla tych co nie wiedzą, aktor podkładający głos Chrisowi jest odpowiedzialny za stworzenie tego właśnie programu)

3. Pierwszy wymiar, gdzie Chrześcijaństwo nigdy nie istniało :D

Opublikowano

2 odcinek już w sieci. Jest beka.

Oby tak dalej.

Opublikowano

Pieprznięty odcinek, jeden z lepszych.

e: a przynajmniej do połowy

Edytowane przez t3xz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co się dzieje z Family Guy'em i American Dad'em? Kiedy będą następne odcinki? 

Opublikowano

Od 8 listopada będą się już ukazywać regularnie. Cierpliwości.