Opublikowano 24 czerwca 200816 l http://pl.youtube.com/user/UltimateChance na tym kanale znajdziecie : MGS4 Big Boss Rank Playthrough a na deser:
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Przechodzę 4 raz Metala, jestem w drugim akcie na poziomie The boss extremly, trzeba wkońcu zdobyć emblemat BB ^_^ , czytałem wasze posty na temat jazdy na motocyl;u, kurna j do tego podchodziłem 5 razy na Big Boss hard, w sumie też z początku nie wierzyłem czy mi się wogole uda, ale jednak flashe pomogły. Mam takie pytanko, można gdzieś oblukać zdobyte figurki od Beauty and the Beast? PS. Fajny patent z robieniem fotek, przy bossach sie uśmiałem kiedy ochoczo się wypinały i robiły ciekawe pozy pod ustawiony aparat, niewiem czy to było ale warto porobić foty na Shadow Moses w miejsach ważnych dla fabuly MGS1, np. miejsce śmierci Sniper Wolf, pojawi się później w edytorze stosowne zdjęcie duch
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Ja juz ukonczylem 3h54m56s i nie wiem czy bylo warto nedzne te dodatki.
Opublikowano 24 czerwca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/35307.html#comments_top Może mi ktoś powiedzieć czemu BIG BOSS ma na tym filmiku taką "twarz"?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l To jest twarz Big Boss'a z 3 aktu. Z tego ciała, które ukrywali przed Luquidem
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Autor Też mam na niego ochotę. Jak ktoś go zdobędzie to niech napisze coś o nim, gdyż ja go prawdopodobnie dopiero kupię pod koniec wakacji . Czytałem recenzje tego headsetu. Jakość dzwięku jest słaba, lepiej zainwestować w zwykły headset. Edytowane 25 czerwca 200816 l przez YETI
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Właśnie skończyłem MGS4 i ciekaw jestem, czemu nie dali, jak w Snake Eater, opcji powtórnego oglądania filmików po zakończeniu gry? (Theaterical mode to się chyba nazywało w trójce Ten mission briefing to przecież nędzna namiastka - pięć filmików na krzyż! Brakuje mi tego....
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Mam takie pytanko, można gdzieś oblukać zdobyte figurki od Beauty and the Beast? Można je pooglądać podczas briefingu na Nomadzie. Figurki są na górze koło TV. Włącz sterowanie Mk. II/III i podjedź tam.
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Właśnie skończyłem MGS4 i ciekaw jestem, czemu nie dali, jak w Snake Eater, opcji powtórnego oglądania filmików po zakończeniu gry? (Theaterical mode to się chyba nazywało w trójce Ten mission briefing to przecież nędzna namiastka - pięć filmików na krzyż! Brakuje mi tego.... to doskonaly pretekst do wydania MGS4 Sub(cośtam)
Opublikowano 25 czerwca 200816 l czy wszystkie kupione bronie( noi oczywiscie upgradeowane) mozna nosci przy sobie czy jest jakis limit czy ograniczenia?? i wlasnie mam sie spodziewac new game plus po przejsciu gry czy to tez zawalili??
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Możesz spokojnie kupić wszystkie bronie od Drebina, Snake ma pojemną kieszeń , co do drugiej części pytania, na końcu gry robisz sejwa, a później kiedy chcesz zacząć grać ponownie ze zdobytymi wcześniej bajerami odpalasz go, więc warto go mieć w przeciwnym razie pozostaje opcja new game. Dzięki PiotrB zaraz sparwdzę na Nomadzie
Opublikowano 25 czerwca 200816 l hehehe no to za(pipi)iscie... chyba lada dzien bede mial juz MGS4. jedynie to mnie troche odpychalo ale juz wszystko wiem...DZIEKI!!!
Opublikowano 25 czerwca 200816 l hmm... tak sie zastanawiam mowiac: "na koncu gry..." miales na mysli po tych wszystkich cut-scenkach, czy moze w ostatnim miejscu do tego przeznaczonym??jak dobrze zrozumialem bo zaladowaniu tego save'a i obejzeniu ostatnich scenek przenosi nas do menu i jest tam ta opcja tak?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Nie wiem czy było.... ocena MGS4 w PSX Extreme - 10- :-) Edytowane 25 czerwca 200816 l przez Incognitos
Opublikowano 25 czerwca 200816 l hmm... tak sie zastanawiam mowiac: "na koncu gry..." miales na mysli po tych wszystkich cut-scenkach, czy moze w ostatnim miejscu do tego przeznaczonym??jak dobrze zrozumialem bo zaladowaniu tego save'a i obejzeniu ostatnich scenek przenosi nas do menu i jest tam ta opcja tak? Sejwujesz po napisach koncowych, potem loadujesz tego sejwa, wybierasz poziom trudnosci i masz new game +
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Zrobiłem ostatniego save w grze i jak go ładuję to faktycznie wyrzuca mnie do new game i wyboru poziomu trudności, ale na samym starcie nie mam żadnych przedmiotów które zdobyłem. One są od razu dostępne, czy potem z czasem się jakoś odblokowują?
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Trzy miliony Metal Gear Solid 4 http://ps3.ign.com/articles/884/884552p1.html
Opublikowano 26 czerwca 200816 l MGS Database to za(pipi)ista sprawa, chociaz znalazlem pare beledow ;P np. to ze Ojciec Fortuny byl kochankiem Vampa
Opublikowano 26 czerwca 200816 l MGS Database to za(pipi)ista sprawa, chociaz znalazlem pare beledow ;P np. to ze Ojciec Fortuny byl kochankiem Vampa To nie błąd.
Opublikowano 26 czerwca 200816 l MGS Database to za(pipi)ista sprawa, chociaz znalazlem pare beledow ;P np. to ze Ojciec Fortuny byl kochankiem Vampa To nie błąd. Niestety... Kiedy grałem w MGS2 pierwszy raz te info dobiło mnie bardziej niż przymus grania Raidenem
Opublikowano 27 czerwca 200816 l Trzy miliony Metal Gear Solid 4 http://ps3.ign.com/articles/884/884552p1.html Wg. vgchartz 2 miliony... ale tak czy tak ładny wynik - http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=6970