Opublikowano 10 czerwca 200816 l to ja nie rozumiem, najprościej to napisać do papyflo i zapytać o co komą Spytałem już kilka dni temu - jeśli ktoś jest ciekawy, to jeśli mamy konto na Europę, to kody na cały świat i na Europę nie różnią się w funkcjonalności dla nas niczym, a różnica cenowa wynika z tego, że papyflo ma karty na Europę od innego dostawcy, co wpływa na cenę
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Autor przeciez to logiczne co piszesz wiec nie wiem po co to tlumaczyc... skoro ktos ma konto na europe to zdrapka na caly swiat obejmuje europe... cena wynika z tego ze zdrapki kupowane za dolary (na caly swiat) sa tansze od kupowanych za euro (w europie na europe), roznica wynikajaca z kursu tych walut bo nominalnie praktycznie ta sama kwota... Edytowane 10 czerwca 200816 l przez Juchy
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Gry które nie posiadają stealth packa nie uruchomia sie na ixteme 1.41 ??
Opublikowano 10 czerwca 200816 l Mega noobowskie pytanie - czy w pudełku z Premiumem v2 jest kabel HDMI? EDIT: A jak nie to czy np. taki kabel będzie z konsolą współpracował?: http://allegro.pl/item374941466_markowy_zl..._dzwiek_hd.html Z góry dzięki za odpowiedź . Edytowane 10 czerwca 200816 l przez Aramis
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Gry które nie posiadają stealth packa nie uruchomia sie na ixteme 1.41 ?? (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Mega noobowskie pytanie - czy w pudełku z Premiumem v2 jest kabel HDMI? EDIT: A jak nie to czy np. taki kabel będzie z konsolą współpracował?: http://allegro.pl/item374941466_markowy_zl..._dzwiek_hd.html Z góry dzięki za odpowiedź . nie ma HDMI w zestawie, pasuje każdy kabel, nawet taki za 20pln
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Witam Kupiłem nową konsolę XBOX 360 na allegro(65 nm) Dzisiaj do mnie przyszła i zauważyłem jedną nietypową rzecz - mianowicie plomba była "zsunięta z jednej połowy konsoli. Dodaję poniżej zdjęcie. Co mam zrobić? Gwarancja jest nieważna? Bardzo proszę o odpowiedzi. Przepraszam za niską jakość zdjęć ale dysponuję tylko telefonem. http://i32.tinypic.com/4l6px.jpg
Opublikowano 12 czerwca 200816 l Witam Kupiłem nową konsolę XBOX 360 na allegro(65 nm) Dzisiaj do mnie przyszła i zauważyłem jedną nietypową rzecz - mianowicie plomba była "zsunięta z jednej połowy konsoli. Dodaję poniżej zdjęcie. Co mam zrobić? Gwarancja jest nieważna? Bardzo proszę o odpowiedzi. Przepraszam za niską jakość zdjęć ale dysponuję tylko telefonem. http://i32.tinypic.com/4l6px.jpg Witam, Plomba wygląda poprostu na zerwaną. Czy jesteś pewien iż sprzedający nie rozbieral konsoli ?? Czy pudełko z konsolą było wcześniej nieotwierane w 100% powinna być taka biała okrągła taśmo-plomba od strony gdzie otwiera się pudło . Na allegro pełno jest ofert także wraz z przeróbką a jeśli takową konsole z przeróbką kupiłeś to by wyjaśniało dlaczego plomba jest uszkodzona. Pozatym kupując coś na allegro naprawdę trzeba uważać Co do twojego pytania poprostu twoja gwarancja jest nieważna w 99,9%. Edytowane 12 czerwca 200816 l przez Ice Lolek
Opublikowano 12 czerwca 200816 l Autor wyglad ana rozbierana, a po co byla rozbierana to trzeba pytac sprzedawce, jak kupies nowa przez allegro to z gwarancja sprzedawcy? czyli ze sklepu, wiec masz 2 lata "towar niezgodny z umowa" i mzoes zna to si epowolywac u niego ale tez na allegro jest cos takiego jak si ekupuje z aukcji KUP TERAZ ze mozna oddac do 5 dni bez roznicy czy to skelp czy nie, a jak sklep to masz 11dni przy zakupach przez internet...
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Jak odłącze xkloca od zasilania to data i godzina się restartuje...Troche śmieszne mi się to wydaje że 360-tka może nie mieć wbudowanej bateri, mam nadzieję że to tylko mój x tak ma
Opublikowano 17 czerwca 200816 l pierwszy xbox tez nie mial baterii ale jak sie zalogujesz do live data i godzina powinna ustawic ci sie automatycznie
Opublikowano 18 czerwca 200816 l http://www.allegro.pl/item384550552_kabel_...v_warszawa.html czy ten kabel jest ok? a moze to jakas podrobka? pudelko tak dziwnie wyglada
Opublikowano 18 czerwca 200816 l w zwiazku z tym, ze to ty mi ten kabel masz kupic, wolalbym uslyszec opinien kogos innego no w sumie ja, ale czy bedzie kabel dobry? Edytowane 18 czerwca 200816 l przez bountyhunter
Opublikowano 20 czerwca 200816 l mam bardzo WAZNE pytanie i potrzebuje szybkiej rady , gdyz moge tanio nabyc przełącznik vga. mianowicie chcialbym konsole i kompa podlaczyc rownoczesnie do monitora a teraz kilka pytan : - czy bede mial glos skoro w moim monitorze sa wbudowane glosniki tzn ma opcje podglasninia, jednak nie mam glosu jak odlacze glosniki od kompa i chce uslyszec glos na monitorze to go nie ma, do konca tego nie czaje , jednak na moim monitorze sa przyciski volumne + i volumne - , nadmienie,ze w glosniku z tylu mam wejscie vga, to do pradu i "line in" tak jest podpisane - czy jak kupie tani kabel vga uzyskam gorsza jakosc obrazu ? czy to tylko taki tani chwyt microsoftu ? - jak juz bym nie mogl miec glosu w monitorze to jakie najtansze glosniki musialbym kupic i jak je podlaczyc bo glosniki podlaczane przez usb do xboxa 360 podobno nie dzialaja to wszystko , mysle,ze opisalem wszytsko dokladnie , teraz wasza kolej , dzieki z gory za opdowiedzi
Opublikowano 20 czerwca 200816 l Konsola X360 Premium wersja NTSC Zasilacz... czy potrzebny jest nowy(napiecie w US 110V) czy moze wystarczy wymienic wtyczke... generalnie czy zasilacz dziala na 110-230V czy jest konkretnie 110 albo 230V? Po wymianie napedu w konsoli w Polsce, dalej bedzie blokada regionalna NTSC czy bedzie PAL? generalnie czy blokada regionalna jest na czytniku czy w samej konsoli (stawiam ze to pierwsze, ale wole sie upewnic).
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Autor trzeba wymeinic zasilacz na 230V, spalisz ten z USA od reki bez transformatora, albo kupic transformator tylko porzadny (raczej malo oplacalne, zasilacz tanszy i wygodniejszy bedzie) a po co masz wymieniac naped? region jest w konsoli-plycie glownej, dokladnie w kosci nand, tam gdzie jest i dash jesli to wersja z HDMI 65nm to nie da sie nic zrobic ale jesli to bez hdmi a ogolnie 90nm to jestem w stanie zmeinic jej region na dowolny, a nawet zrobic z niej multiregionowa konsole, konsola wtedy jest na karty xD i na kazdej karcie mozna sobie miec inny wsad nand z innym regionem czy dashem, pelna dowolnosc...
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Niedawno nabylem xo w wersji elite i miałem nadzieje ze będę mógł zrzucić kilka filmów oraz mp3 na dysk xo......Ale za ch#$ nie moge sie doszukac opcji copy po włożeniu np. płytki z mp3....Wiec mam pytanie jak i czy wogule można zrzucać filmy i mp3 na dysk xo? W ps3 jest taka opcja <_< Edytowane 22 czerwca 200816 l przez sivkins
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Z tego co mi się wydaje to nie ma takiej opcji, możesz jedynie słuchać muze z płytki albo pendrive. Xbox360 ma rozdzielczość 1280x720, ale da się ustawić większą. I teraz pytanko czy jak ustawię rozdziałke na np 1400x900(czy jakąś wyższą) to jakość się nie zmieni???