Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania na temat X360

Featured Replies

Opublikowano

Oj Wampis,ja pytałem o przyczyne usterkowosci X360 a nie o porade w ew.sprzedazy,napisałes bez sensu.

To ja zdecyduje czy i kiedy sprzedam sprzęt,chce wiedziec cos o czym nie wiem,dlaczego X360 sie tak masowo psuje,bo jak mówie czasem wiedza to potęga.

A tak na powaznie juz chyba X360 będzie skazany na moje złosliwosci,chce sprawdzic tak chwaloną FIFE 09

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 101 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki problem:   Wersja jasper i na oryg. wentylatorach przy procesorze graficznym wylatuje ciepłe/letnie powietrze zaś przy procku głównym letnie/chłodne. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie wen

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

nie było jeszcze przypadku bana za dysk i MS nie może czegoś takiego zrobić. To jest dodatkowe akcesorium a nie mieszanie w konsoli. Zawsze ktoś z zestawów fm3, ff13, re5, mw2, itd. może sprzedac taki

Opublikowano

Mam taki problem: Ustawiam datę w Xboxie 360, lecz dzień później resetuje się ona i ustawia się na 22 listopada 2005 roku. Można coś z tym zrobić?

Opublikowano

Nie wypinaj Xa z zasilania

Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) ;) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant

Opublikowano

Bawiłem sie w przerabianie dysku. Wszystko fajnie itp, ale potem wogole konsola nie wysyłała obrazu przez hdmi. Nieiwem czy to ma jakiś zwiazek. Do x360 mam jeszcze podłączony kabel z optykiem, który moze puszczac sygnał na euro. On działał, a hdmi nie. Byl tez np sam głos przez optyka, a hdmi ni chu chu. Dopiero za którymś razem zalapał. Ktoś wie ocb?

Opublikowano

Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) ;) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant

Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a

Opublikowano

Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a

I dobrze robisz. Wyjdzie ci to na dobre z tego co zauważyłem ;)

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ?

Dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano
Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ?

Dziękuję za odpowiedź.

Nie można po komponencie FullHD.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

Chcesz się kłócić? ;)

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/

Opublikowano

Obsługa 1080p po Componencie zależy od TV. Ale jeśli to Full HD, to o ile konsola jest w nowszej wersji lepiej kupić kabel HDMI.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Jestem noobem i mam pytanie - otóż konsola nie chce mi wykryć dodatkowych padów - właczam je (konsola w dashu), a ona nic. Działa dopiero gdy wezmę kabelek i każdego pokolei na sekundkę do niej podłączę. Ocb? Tak ma być czy sprzęt wariuje? Jakieś pomysły?

Opublikowano

Pad bezprzewodowy musisz dostroić z konsolą (przyciskami na konsoli i padzie), na przewodowym wcisnąć start.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

Chcesz się kłócić? ;)

Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie ;)

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

Chcesz się kłócić? ;)

Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie ;)

Słucham? :huh:

Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.

Chcesz się kłócić? ;)

Słucham? :huh:

Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p

TO tylko żarty Fisiu. Bez napinki ;)

Opublikowano

Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda :mellow:

Edytowane przez wujakamil

Opublikowano
Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda :mellow:

A ten rozdzielacz do optyka kupiłeś? Działa to to?

Opublikowano

Jeszcze pytanie nt. podłączenia xbox'a do monitora, bo znajomy kupuje i mu mówie, że najlepiej kupić sobie kabel VGA ? dobrze mu radzę ? czy jakoś kablami z zestawu można podłączyć ?

Opublikowano

Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB.

Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety.

Czy to standard? Można tu coś zaradzić?

Opublikowano

A nie możesz ich zassać raz jeszcze? Info, że je kupiłeś powinno być przypisane do profilu, tak myślę.

Opublikowano
Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB.

Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety.

Czy to standard? Można tu coś zaradzić?

Zassaj raz jeszcze tak jak ci kroolik radzi.

Opublikowano

Gdzieś juz tu o tym problemie słyszałem, ale nie pamietam kogo on dotyczył...

Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić???

Opublikowano
Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić???

Gdzieś w ustawieniach jest opcja "automatyczne logowanie" i - o ile mnie wiedze nie myli - odpalenie jej na "on" powinno załatwić sprawę :)