Opublikowano 10 marca 200916 l Gdzie ją kupiłeś pochwal się Media Expert, Gniezno-ostatni Premium jakiego mieli-zostały same Arcade.
Opublikowano 13 marca 200916 l Czy jest sens zmieniać X360 Premium 20GB bez HDMi na Elita? W Elite interesuje mnie tylko czarny kolor,HDMi i dysk.
Opublikowano 13 marca 200916 l Czy jest sens zmieniać X360 Premium 20GB bez HDMi na Elita? W Elite interesuje mnie tylko czarny kolor,HDMi i dysk. Jasne. Jak masz pieniadzę, albo za dobrą cenę to czemu nie Ja od razu kupiłem Arcade, ostatnio dorobiłem sobie dysk 120gb i w porównaniu z 20gb jest bardzo fajnie. Jakość obrazu na lcd też jest lepsza na hdmi niż zwykłym kablu. Nie ma rewelacji, ale jest lepiej.
Opublikowano 13 marca 200916 l Akurat z HDMi to się pomyliłem,gdyż nie mam telewizora Full HD,a lepiej mieć podłączone w takim przypadku przez VGA.
Opublikowano 13 marca 200916 l Autor a co to zarozncia czy fullhd czy nie to typ zlacza, jak TV ma to mozna podlaczyc, po co kupowac drogie kable VGA (lub tanie chinskie badziewia), hdmi kabel wystarczy najprostszy i juz bedzie najlepszy, aby dzialal....
Opublikowano 13 marca 200916 l Ale niezła ch00jnia jest z rozdziałką i bawieniem się,zeby mieć dźwięk na głośnikach.
Opublikowano 13 marca 200916 l Wchodzę dziś w ustawienia XO>ustawienia dźwięku>cyfrowe wyjście dźwięku i tam są 3 opcje: cyfrowe stereo, Dolby Digital 5.1., i Dolby Digital 5.1 z WMA Pro. Cały czas miałem zaznaczoną opcję DD 5.1 zmieniłem na ta z WMA Pro różnicy w dźwięku nie słyszę ale o co chodzi? Co to jest te WMA Pro, polepsza niby dźwięk czy jak? Edytowane 13 marca 200916 l przez Slupek88
Opublikowano 16 marca 200916 l Szybkie pytanie: podłączyłem X0 do samsunga le40s71b. Ustawiam w konsoli PAL 50 i jest cacy ale nie wszystkie gry działają pod 50. Gdy przestawiam na PAL 60 wszystko robi się strasznie zamazane i rozmyte. Dlaczego i jak to poprawić??
Opublikowano 16 marca 200916 l podłączasz scartem czy komponentem ? jak komponentem to nie ma czegoś takiego jak 50 czy 60 Hz. Chyba
Opublikowano 19 marca 200916 l Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Edytowane 19 marca 200916 l przez xtomashx
Opublikowano 19 marca 200916 l Autor ja tam nei widze zadnej wentylacji powietrze gorace z tylu bedzie musialo isc do przodu-boki a z boku zasysa, wiec w kolo macieju, zasysac bedzie to co przed chwila wyrzucila jak masz na gwarancji to sie nie masz czym przejmowac, a jak nie ma gwary to raczej zmien to, najlepiej jakby stala luzem gdzies na polce bez zabudowy...
Opublikowano 19 marca 200916 l z tylu jest otwor na kable... konsola jest na gwarancji nie przerobiona jednak chcialbym zeby jak najdluzej posluzyla
Opublikowano 20 marca 200916 l Jak chcesz zeby posluzyla to wyjmij ja z tamtad bo sie upiecze predzej czy pozniej.
Opublikowano 20 marca 200916 l Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Słuchaj się ludzi, którzy ci odpowiedzieli powyżej bo inaczej będziesz kolejnym kolesiem narzekającym na awaryjnośc Xboxa.
Opublikowano 20 marca 200916 l co sadzicie o tym sprzecie? http://allegro.pl/item578992437_steelserie...owe_gwar24.html warto kupic? potrzebuje do grania w CoD4 bo na glosnikach nie slysze przeciwnikow, gdy chodza gdzies w poblizu, do wydania mam 300zl i wlasnie szukam jakiegos w miare dobrego headsetu 5.1 lub sluchawek 5.1.
Opublikowano 20 marca 200916 l co sadzicie o tym sprzecie? http://allegro.pl/item578992437_steelserie...owe_gwar24.html warto kupic? potrzebuje do grania w CoD4 bo na glosnikach nie slysze przeciwnikow, gdy chodza gdzies w poblizu, do wydania mam 300zl i wlasnie szukam jakiegos w miare dobrego headsetu 5.1 lub sluchawek 5.1. Boskie, ja bym sobie kupił na twoim miejscu. A jeszcze lepiej zrobisz jak sobie kupisz headset 5.1 albo 7.1. Wtedy będziesz miał dopiero "ogień, dym". Edytowane 20 marca 200916 l przez Gooralesko
Opublikowano 20 marca 200916 l no wlasnie headset znajomi z cod4 polecaja sharkoon x-tactics 5,1 tylko nigdzie w polsce nie moge ich znalezc do kupienia, podobno odwalony headset ale cena tez sroga ~500zl
Opublikowano 20 marca 200916 l ja mam maly pokoj, gram na monitorze i w wiekszosci w nocy wiec kino domowe odpada, audio filem nie jestem, wlasciwie to nie przywiazuje do tego wagi do tej pory ixa mam podlaczonego pod glosniczki za 30zl i jakos sie gra chyba poslucham gooralesko i wezme te co pokazywalem.
Opublikowano 21 marca 200916 l Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Mam bardzo podobnie jak Ty ustawioną konsolę i podobnie jak Ty miałem z tym problem. Gdy włożyłem dłoń w tą "wnęke" w której stoi konsola było czuć dużo wyższą temp. wywaliłem całkowicie tą dykte z tyłu i temp. jest prawie taka sama jak ta w pokoju ^_^ meblościanka stoi z 7-10cm od ściany ciepło jest odprowadzane do tej szczeliny (chyba ). Wywal dyktę z obu stron z sprawdź różnice u mnie dało dużą. Edytowane 21 marca 200916 l przez porschman
Opublikowano 21 marca 200916 l Ja też miałem podobnie i rzeczywiście, temperatura dookoła konsoli była dużo wyższa, ale jednak zdecydowałem się ją postawić na samej górze, koło TV. Niech sobie oddycha
Opublikowano 29 marca 200916 l Jak podłaczyć bezprzewodowego pada do PCta? Wiem, że potrzebuję jakieś stery, ale co aby go połaczyć z kompem? Mam przy PC Bluetooth którym łaczę się z telefonem, ale to pewnie nie zadziała? M$ ma tam podobno jakies ustrojstow, ale trochę drogie to jest, jest jakaś alternatywa? Ewentualnie kablem jakoś to połaczyć, bo przy kompie mi na bezprzewodowości tak nie zalezy.
Opublikowano 29 marca 200916 l http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...ver/default.htm Albo kup pada przewodowego.
Opublikowano 29 marca 200916 l Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Mam bardzo podobnie jak Ty ustawioną konsolę i podobnie jak Ty miałem z tym problem. Gdy włożyłem dłoń w tą "wnęke" w której stoi konsola było czuć dużo wyższą temp. wywaliłem całkowicie tą dykte z tyłu i temp. jest prawie taka sama jak ta w pokoju ^_^ meblościanka stoi z 7-10cm od ściany ciepło jest odprowadzane do tej szczeliny (chyba ). Wywal dyktę z obu stron z sprawdź różnice u mnie dało dużą. jutro tak zrobie