Opublikowano 3 stycznia 200817 l Na czym polega spin challenge? nie bardzo kumam flat spiny itp.....na rąsi aż takich stopni nie wykręcę....
Opublikowano 3 stycznia 200817 l OPM UK - 9 skany całego numeru, jeszcze nie czytałem http://bobinator2000.gametrailers.com/game...g&id=219237
Opublikowano 4 stycznia 200817 l Mała aktualizacja dema. Teraz mozna poscigac sie w 8 osób online i jest kilka dodatkowych zadan. A do premiery juz nie daleko
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Demko całkiem, całkiem. Chyba pełną kupię już w dniu premiery bo zawsze byłem fanem burnout'a. Myślę, że i tym razem mnie nie zawiedzie.
Opublikowano 9 stycznia 200817 l Burnout: Paradise - pierwsze oceny GamePro - 100% Playstation 2 Mag UK, Official Playstation Magazine UK - 90% Maxi Consolas, Portugalia - 85% Pelit, Finlandia - 77% http://www.ps3site.pl/burnout-paradise-pie...-oceny#comments
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Wlasnie trzymam w rekach najnowszy numer magazynu Neo+. Ocena przyznana Burnout Paradise to 9.0! Nie ma bata, ja kupuje ta gre! Nawet, jak nie wszystko w niej zagralo należycie...
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Wiesz to po prostu subiektywizm, nie ma gry w której, by coś nam nie przypasiło , ewidentna kwestia gustu. Na nasz chłopski rozum tzn gra hit .
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Po zagraniu w demo nie bardzo mi się nowy Burnout podoba. Nie pasuje mi te miasto w Burnoucie. Wolałbym normalne trasy. No ale ja jestem inny, mi np. najbardziej podobał się Burnout Dominator , z czym pewnie większość osób się nie zgadza. Gra jest dobra, ale ja wole poprzednie Burnouty .
Opublikowano 12 stycznia 200817 l Wielu osobom nie podoba się nowy Burnout, i jak najbardziej to rozumiem. Nowe zmiany spowodowały lekkie zamieszanie, już nie jedziemy po ciasnych trasach, gra przestała być strice-arcade (chociaż model jazdy i framrate pozostał ten sam). Jednakże spójrzcie na to z innej strony, jak inaczej widzielibyście przyszłość tej marki ?, Burnout nadal miałby być zwykłą ,,liniową" arcadówką ?, już widze taką serie taśmociągów :| (zresztą od B3 do Dominator-a seria praktycznie stała w miejscu). Po prostu nie było innego wyjścia i gues.
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Ja bardzo dobrze rozumiem te zmiany . Ba, cieszę się, że właśnie takie wprowadzili . Revenge mi też nie podchodzi, a całą frajdę w nim psuje mi to, że można wjeżdzać w du** samochodom jadącym w tym samym kierunku co my. Zmiany sa jak najbardziej potrzebne, ale mam nadzieję, że Criterion zrobi jeszcze Burnouta w stylu tych poprzednich, z zamkniętymi trasami, lepsza grafiką (przy zamkniętych trasach myślę, że nie powinno być z tym problemu), możliwościa odpalania swojej muzy itd. . Może sie jeszcze przekonam do nowego Burnouta, ale wiem juz, że nie pochłonie mnie tak jak część 3 i Dominator, co nie zmienia faktu, że jest swietną ścigałką i pewnie jedyną jaką kupię . Swoją droga, jakiś wolniejszy jest dla mnie Paradise od poprzednich cześci (3, Revenge i Dominator), ale biorąc pod uwagę, że to było demo, to pewnie nie ma w nim dostępnych najszybszych fur . Do zagrania w Dominatora, albo Takedowna chce namówić swoja dziewczynę, myślę, że sie może jej spodobać . Edytowane 13 stycznia 200817 l przez Metal
Opublikowano 13 stycznia 200817 l Swoją droga, jakiś wolniejszy jest dla mnie Paradise od poprzednich cześci (3, Revenge i Dominator), ale biorąc pod uwagę, że to było demo, to pewnie nie ma w nim dostępnych najszybszych fur . Z tego co pamietam,to maszyna w demie ma jedna kropke speeda,na 10;)
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Był takie dzien kiedy razm z Adamcky, JunglistPL i MJ1987 gralismy w burnout'a... przyszłomi do głowy... połaże kamerke i cos sklece... o to wyniki... Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=YaRvzFyeh2Y Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=2qpTlW2LiPk akcje nie są przemyslane.. poprostu nagrałem to co robilismy i skleciłem filmik, trwa 19min, świetna muza.. polecam
Opublikowano 14 stycznia 200817 l No, filmiki spoko wyszly. Co prawda akcji bylo sporo, ale wiekszosci poprostu nie dalo sie nagrac (chyba, ze bysmy mieli wiecej niz jednego kamerzyste). Trzeba pomyslec o jakims zaawansowanej kompilacji z przemyslanymi akcjami, bo na filmikach poprostu czasami wieje nuda. Lisoquan- spoko wyszlo i oby czesciej takie przedsiewziecia. Ta gra ma jeszcze duuuzo ukrytych smaczkow;]
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Filmik robiłem na szybko.. nie mialem zamiaru robic montażu... jesli bedzie podobało to niewidzie przeszkod aby robic taki wiecej.. bardziej przemyslanych i nie tylko z Burnouta.
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Filmiki spoko :] Masz dobrą kamere bo dobrze widać obraz ;] Jakiego programu używałeś do obróbki?
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Fajne filmiki LisoQuan. Nagrałbyś coś takie podczas prywatnego meczyku w COD4. Jak by było tryb podglądania meczu w COD4 to jeszcze fajniej mogłoby to wyjść.
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Uzywałem Videostudio 11 Ulead.. zabrąło to chyba 3 godzinki.. ale miałem problemy z optymalna kompresja do avi .. na poczatku zapisałem jako mpg i 19min miało 800mb a pozniej sie bawiłem przez kilka godzin aby ta sama jakosc była w avi i zajeło to 120mb 8)... BoBan.. nie ma problemu... mozna cos nagrać. Ale zapraszam wszystkich jak juz bedzie pełna wersja Burnouta na partyjke.. tak aby było te 8 osób i wtedy akcja bedzie lepsza... premiera 22 stycznia ??
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Jak będziecie chcieli coś jeszcze nagrywać w demie i potrzebny będzie komplet 8 osób to ja się piszę Dzięki za program MovieMaker już mi się przejadł xD
Opublikowano 16 stycznia 200817 l No, filmiki spoko wyszly. Co prawda akcji bylo sporo, ale wiekszosci poprostu nie dalo sie nagrac (chyba, ze bysmy mieli wiecej niz jednego kamerzyste). Trzeba pomyslec o jakims zaawansowanej kompilacji z przemyslanymi akcjami, bo na filmikach poprostu czasami wieje nuda. Lisoquan- spoko wyszlo i oby czesciej takie przedsiewziecia. Ta gra ma jeszcze duuuzo ukrytych smaczkow;] Jak byście szukali szerszej ekipy to ja bym się na to pisał. Headset mam, także nie byłoby problemów z dogadaniem. ;] Jak coś to jestem chętny. Edytowane 16 stycznia 200817 l przez ziolo69
Opublikowano 16 stycznia 200817 l Mam nadzieję , że nie bedzie wojny , jak obie wersje będą wyglądać identycznie Muza Guns n' Roses ''Paradise City '' pasuje jak najbardziej
Opublikowano 18 stycznia 200817 l ej chłopaki jak z ta aktualizacją? jak ją ściągnąć? widziałem ze ludzie na online śmigali nowym auten? HOW?!
Opublikowano 18 stycznia 200817 l ej chłopaki jak z ta aktualizacją? jak ją ściągnąć? widziałem ze ludzie na online śmigali nowym auten? HOW?! a moze byl tylko przemalowany?