Skocz do zawartości

poszukuje...

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie, mam prośbę - "Judas Priest - Rising in the East" anyone?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 276,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kacapskie Cyrkle, Long Distance Calling i Shora (to te surowe) Albo Yndi Halda (to te wzruszające)

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

ok, nie pisz tu więcej jak będziesz szukał na google płyt Led Zeppelin albo Pink Floyd.

• http://weareidols.bandcamp.com/   'name your price'   daj 0 i ściągaj, panki klepią biedę

Opublikowano

...i jeszcze tę zaje.bistą EP-kę Dillingera, nie pamiętam nazwy, ale pomarańczową okładkę miała.

Opublikowano

Wszystko od The Berzerker oprócz Animosity...

Opublikowano

A tak zapytam z ciekawości. Wy próbujecie czasem sami poszukać płyt na googlach, czy tylko czekacie aż ktoś to zrobi za Was? :whistling:

Opublikowano
A tak zapytam z ciekawości. Wy próbujecie czasem sami poszukać płyt na googlach, czy tylko czekacie aż ktoś to zrobi za Was? :whistling:

Zobacz ile stron ma ten temat i sobie odpowiedz :rolleyes:

Opublikowano

ja zawsze sam szuakm :whistling: co za pytanie w ogole pff

no dobra, teraz sie pospieszylem troche i sam nie obczaiłem :nonie:

Opublikowano

Dzięki, to ten cham ;].

Opublikowano

Wszystko od Corporate Avenger... nie moge sam za ch.uja znaleźć ;/ + jeszcze to by się przydało BigDumbFace - Duke Lion Fights The Terror.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

zripuje ci z oryga jak się dorwe do laptopa starego (jedyny obecnie działający cd-rom na chacie lol).

Opublikowano

"In Rainbows" Radiohead, jako FLAC lub mp3, byle nie w tej chu.jowej wersji 160 kbps, tylko jeśli się da w 320 kbps, chociaż jakąkolwiek wersję powyżej 160 kbps też chętnie przygarnę ^^"

Opublikowano

tracki 1-3 z "dead mountain mouth" genghisa w mp3, albo 4-10 w m4a, do wyboru :). skłaniałbym sie jednak przy pierwszej opcji.

Opublikowano

Poszukuję albumu "Tunguska" grupy Suns of the Tundra z 2006 roku.

Opublikowano

Genitorturers

wyszło coś poza machine love i flesh is the law?

jak tak, to szukam tego ;p

Opublikowano

1 album to byl chyba 120 days of genitorture, czy cos podobnego. Niedlugo ma byc nowy album. Aktualnie nie mam jak zrzucic, bo komp zdechl, a na laptopie nie posiadam. Na soulseeku jest wszystko.

Opublikowano

Beneath The Massacre - Mechanics Of Dysfunction

tylko nie wyganiac mnie na exo. nie uczeszczam na inna parafie.