Skocz do zawartości

South Park nowe odcinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 694
  • Wyświetleń 103,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

WTF?

W następnym odcinku się obudzi or smthn :D

No bo jak to tak? :(

Opublikowano

Przed tym odcinkiem myślałem, że tylko ja tak mam...

Opublikowano

Jestem zaskoczony końcówką, wybitnie nie southparkowa, ale ciekawa

October teraz? :mellow:

Opublikowano

Jak na razie to najgorszy sezon jaki byl :/

dno.

Opublikowano

szału nie ma, ale dwa przedostatnie odcinki były mega (ten o crack-babies i buttersie). ostatni z kolei w pierwszej połowie oprócz średniej jakości fart-joke'ów wiele nie oferował (choć przy diagnozie doktora nt. cynizmu stana parsknąłem śmiechem), ale za to druga może zdołować tym bardziej, że coraz wyraźniej przypomina nam, że niestety niedługo będziemy musieli pożegnać się z tym serialem :(. za to randy jako singiel daje potencjał do paru mocnych odcinków na jesień.

Opublikowano

Ten serial zaczął upadać już w 11 sezonie.

W temacie o Breaking Bad:

Przypomniałem sobie 3 sezon i uważam, że jest najsłabszy. Pierwsza połowa serii jest naprawdę przegenialna, prawie perfekcyjna, ale od momentu

wylądowania kuzynów Tuco w szpitalu

serial bardzo się psuje. Jak mogli rozwiązać ten wątek w tak beznadziejny sposób?

Scena gdy Hank załatwia ich jest żałosna, aż zakryłem oczy z zażenowania.

Finał dalej mi się nie podoba. Nagle Jesse zaczął się interesować wykorzystywaniem biednych dzieci przez mafię? Pliz.

To nadal serial z górnej półki, tym bardziej słabe ostatnie epy bolą me serduszko.

Opublikowano

No sorry, ale serial już od 12 sezonu zaczął trochę zmieniać charakter (z wyjątkami) i nie powiesz, że nie. Teraz to taka parodia samych siebie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

no i mamy powrót do status quo - szkoda, myślałem, że sytuacja ze stanem będzie permanentna. drugi odcinek raczej słaby, ale comedy central wyemitowało niedawno jeszcze jedną ciekawą rzecz związaną z sp - dokument six days to air o procesie powstawania odcinka human centipad.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oh my God, nowy odcinek niszczy. Randy Marsh w swojej życiowej formie.

Opublikowano

Hehe, żenujący, słabiutki sezon ale najnowszy ep faktycznie bardzo dobry. Randy trzyma ten serial w rydzach.

Opublikowano

Randy trzyma ten serial w rydzach.

Ale rodzyn ;-)

A nowy odcinek w miarę dobry. Piosenki w musicalach były świetne.

Opublikowano

spider-man works in mysterious ways

Opublikowano

nowy ep zniszczyl

-Eric..... remember to stay cool xd

Opublikowano

A jeszcze nowszy roz(pipi)bał universe. Akcja z Ancient Aliens na początku mnie tak zaskoczyła, że już dawno nie miałem takiej zdziwki.

Opublikowano

Ahueheuehue nawet Thora dopadli :D nawet muzyka na wzór.

"and that planet nobody really cares about" xD true true.

A sam odcinek jakiś super nie był, ale w sumie dobry.

Opublikowano

Z tymi napisami to sa jakiej jaja, juz minal tydzien ponad od ukazania sie odcinka S15E14 a napisow dalej nie ma... Taki popularny serial, 20min ma tylko a takie jaja z napisami.

Opublikowano

To ja juz myslalem ze u mnie cos nie dziala z sciagnieciem napisow. Generalnie jezykiem obsluguja sie prostym ale kwestie cartmana jak nawija zarty o matce ( szczegolnie chodzi o predkosc ) sa dla mnie bariera.

Opublikowano

Właśnie karva, myślałem że tylko u mnie Qnapi leci w ch...