Jump to content

Gears of War - opinie, ustawki itd.

Szabla8

Recommended Posts

Posted

Szukam ludzi do klanu - Demons of War. Nie przyjmuje byle kogo. Mamy zamiar wziąść udział w lidze www.gamebattles.com

A co do grania to gram codziennie, gt: Szabla

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

Chyba sam nie grasz na rankingu. Ja gram przez ostatnie 3 dni jak szalony w exekucji i nigdy ale to jeszcze nigdy nie mialem problemu ze znalezieniem meczu.

PS. Chętnie pogram w sieci, jakby co to ślijcie friend requesty na GT w sygnaturce <_<.

Posted
Ku.rwa. Czemu nitk nie gra na rankingu? W ogóle dziwna jest ta gra ^_^

No to ładnie masz. Setki polaków gra w GoWa, niemówiąc już o obcokrajowcach <_<

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Ja zglaszam sie na chetnego do pomocy, grania z nowymi w GoWa, moge cos tam wytlumaczyc, pokazac (bez skojarzen, nie jestem pedofilem :P), mysle, ze juz mam dostateczny staz w tym shicie, GT: HortexPL ^^

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Posted
wczoraj kupilem subskrypcje live na 12mc, odpalam gow, nagle nic, 16/16 17/17 egzekucja od 22 do teraz zadnego polaka nie spotkalem, na rankingu, gra ktos jeszcze w to? Hiszpan i reszta zyjecie?

Ustawki sa. Poczekaj na zaproszenie od kogos do private'a a pozniej z ziomami na ranking lecicie ;p Zapewniam ze jeszcze masa polakow gra;]

Posted

Ave. Mozecie dac znaka na jakas ustawke? DabmanPoland

Nie umiem nikogo na rankingach z pl znalezc na 17/17 egzekucja ( chyba ze cos sie zmienilo przez 6 mc )