Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 510,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Bierz Call of Duty 3, imho najlepsza z podanych gier ;]

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Warto kupic Mass Efect? Z tego co wiem to to jest taka strategia, tak? Nie wiem.

A co z Bioshock. Warto?

Opublikowano
chcialbym pograc w jakas gre o drugiej wojnie swiatowej, z tego co kojarze to sa trzy: CoD2, CoD3, i MoH - ktora wybrac? TYLKO singiel

COD2 albo COD3. A najlepiej obie, gry są dość tanie, a szybko ukończysz każdą kampanię.

Opublikowano
Warto kupic Mass Efect? Z tego co wiem to to jest taka strategia, tak? Nie wiem.

A co z Bioshock. Warto?

nie warto... mass effect to jakas turowa strategia dla pecetowcow a bioshock to nedzna strzelanka, cos w stylu Blacksite Area 51

geez

Opublikowano

Imo lepiej kupić Bioshocka, teraz bardzo tanio można go wyrwać.

Opublikowano

Na bijatykach się nie znam dlatego wziąłem Bioshock'a. I mam jęzor po kolana gdy gram. Bierz bez zastanowienia.

Opublikowano

OK thx. Jeszcze jedno pytaie(dosc nietypowe) : czy w tej grze mozna sie bac? Bo moj maly kuzyn czasami bedzie w to gral(ja si nie boje)

Opublikowano
OK thx. Jeszcze jedno pytaie(dosc nietypowe) : czy w tej grze mozna sie bac? Bo moj maly kuzyn czasami bedzie w to gral(ja si nie boje)

Odpowiem tak - jest klimatycznie i będzie kilka momentów hyh.gif

Opublikowano

Bioshock jest od 18 lat - nie umiescili tego dla jaj, dla dzieci ta gra sie napewno nie nadaje

Opublikowano

Bać może się aż tak nie będzie, ale zapewne nie poczuje tego całego klimatu.

Opublikowano

Ma 7lat. Dzisiaj bylem u niego (kuzyn, jego starszy brat ma BS) i młody napie.przał aż miło. Kolejny grasz do tak licznego grona :(

Opublikowano

A mi się elsaint wydaje że tak naprawde zmyśliłeś tego kuzyna i sam się chciałeś dowiedzieć o strachu XD XD XD Sorry takie mam odczucie :(

Opublikowano
Tak się mówi a w rzeczywistości...

:(

I tu masz rację. JA czasami sie boje w strzelanach jak mam sam gdzie isc i wykosic opponentów> TAk mi wali serce, że hoho

Opublikowano

Bioshock nie jest straszny i nie przypominam sobie hitchcokowskich momentów...

za to np. Condemned to inna bajka, tam było w cholerę momentów w których mi mocniej zaczeło bić serce :(

Z mojej strony pytanko :

Assasins Creed czy Mass Effect

??

Opublikowano

Warto jest brać PGR 4 ? Czy wcześniej jest lepiej przetestować trójkę ? Widziałem u znajomego , ale pograłem tyko tyle co kot napłakał .

Opublikowano

Fabuły tam żadnej nie ma, więc po co trójka? Z drugiej strony można ją już dostać niemal za darmo, więc czemu nie. A PGR4 świetna gra, sam muszę sobie sprawić jeszcze.

Opublikowano

gierka na 2 pady? Zeby mozna bylo rywalizowac, nie koniecznie coop(chociaz w ostatecznosci czemu nie).

aha wyscigi to wiem, ale cos innego bym chcial

Opublikowano
gierka na 2 pady? Zeby mozna bylo rywalizowac, nie koniecznie coop(chociaz w ostatecznosci czemu nie).

aha wyscigi to wiem, ale cos innego bym chcial

Wybór jest oczywisty :( - Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5, lub Gears of War