miki77 16 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czappi - Mass Effect, Rainbow Six Vegas, Kameo, Saint's Row. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Oprócz tych z gamercardu - Gearsów już zaliczyłem No ja ci polecam Bad Company , no i oczywiście Mass Effect. Jeśli lubujesz się w shooterach to jeszcze Call of Juarez Gra na multi cod 3 czy cod 2? Żadna , nikt w to już nie gra. Edytowane 30 Września 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dzięki bestia w takim razie jakie gry w multi są godne polecenia? oprócz gearsów i bad company. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) PES6 , GTAIV, COD4, Forza2 , PGR4, Halo3, R6V2, Lost Planet, Burnout Paradise, SCIV , Unreal Tournament3, Dark Sector, Turok, Orange Box (Team Fortress) , i kilka innych sportowych. Każdy znajdzie cuś dla siebie. Edytowane 30 Września 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Oprócz tych z gamercardu - Gearsów już zaliczyłem No ja ci polecam Bad Company , no i oczywiście Mass Effect. Jeśli lubujesz się w shooterach to jeszcze Call of Juarez huh?? przecież to jest beznadziejne lepiej w orange box zainwestować, bo i na singla masz opcję i na multi, dużo grania Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Co kto woli, ale zbyt wiele gier o dzikim zachodzie nie znajdziesz na X-a. Crapem tej gry nazwać nie można , po prostu średni shooter. Na jeden raz jak znalazł. Edytowane 30 Września 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 naprade slaba/srednia gra - patrzylem demo i niekupilbym jej nawet za 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 R6 ? Pierwsza część najlepsza i teraz tania jak barszcz Naprawde polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Jak ciekawa gre mzoecie polecici co by sie gralo latwo i przyjemnie . Byle nie strzelanina jakas. Zastanawiam sie nad kupnem Lego Indiana jones lub L Star wers. ogolnie hcial bym jakas dobra przygodowke lub strategie ( w sstrategie na konsoli jeszcze nie gralem ) . jak narazie o Lego Indiana Jones .musze wybrac cos do 8 pazdzierniak . Edytowane 1 Października 2008 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Bierz śmiało Lego IJ. Gra naprawdę przyjemna i daje wiele radości. Dobra odskocznia od ścigania czy mordowania, dobra na odstresowanie się Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co wybrać LEGO SW Complete Saga czy LEGO Indiana Jones: The Original Adventures ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
opall 4 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 complete saga masz wieeeecej grania, a tak to w sumie zalezy ajkie klimaty Ci pasuja. W sumie jedno i drugie george lucas ale ja osobiscie czatuje na sage Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Co wybrać LEGO SW Complete Saga czy LEGO Indiana Jones: The Original Adventures ?? Dla mnie obydwie gry są beznadziejne - nic się nie dzieje cały czas naciskasz jeden button i się ślinisz :slinotok: jak ludzik z 8 klocków rozwala hordy przeciwników BLEE Jeśli chcesz jakiejś odmiany od strzelanek to polecam PURE Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Pytal sie ta czy ta ,a Ty mu wyskakujesz z PUREm z kosmosu <_< Lego napewno bedzie dluzsze, a co do klimatu to juz zalezy od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 OK. Dzięki. Wybiorę chyba SW Complete Saga. Bo z tego co tutaj słyszę po prostu więcej grania, a zabawa podobna..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 raczej nie zdarza mi się wypowiadać w tym temacie, jednak tym razem autentycznie nie wiem czy warto szykować kesz... Po głowie chodzi mi Kane and Lynch, z którego póki co widziałem tylko demko. Gra oceniona została bardzo różnie, przez co cięzko jednoznacznie podłączyć ją pod krap lub hit. No właśnie Panowie, warto? Jak wypada stage z demka na tle reszty poziomów? Pozniej jest lepiej, czy może raczej to juz absolutny max? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 jesli masz kumpla do gry COOP (bo niewiem czy przez live mozna) to tak, jesli zas nie masz kompana to mozesz go kupic w ostatecznosci dla klimatu, postaci oraz ich gadek - reszta praktycznie ssie poczawszy odgrafiki, po fizyke czy odglosy broni. Za 50zl dla COOPa moglbym wziasc. To jest taki tytul na 7- ale ocenie podnosi tylko COOP Cytuj Odnośnik do komentarza
htp 0 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 To prawda że bourne jest bardzo monotonny i szybko się nudzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Bourne nie ma prawa sie nudzic, bo jest tam non stop akcja, a efektownosc tej gierki poraza Wlasnie w to gram, brakowalo mi czegos ala Everything or Nothing i gra jest swietna :] Kompletnie niedoceniony tytul . Dla niektorych zaleta rowniez bedzie latwe wyciagniecie calaka ;] Polecam, jak przejde, to jak bedziesz zainteresowany, moge Ci sprzedac . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 raczej nie zdaża mi się wypowiadać/pytać w tym temacie, jednak tym razem autentycznie nie wiem czy warto szykować kesz... Po głowie chodzi mi Kane and Lynch, z którego póki co widziałem tylko demko. Gra oceniona została bardzo różnie, przez co cięzko jednoznacznie podłączyć ją pod krap lub hit. No właśnie Panowie, warto? Jak wypada stage z demka na tle reszty poziomów? Pozniej jest lepiej, czy może raczej to juz absolutny max? Jak dla mnie swietna gra z bardzo fajnym, filmowo poprowadzonym scenariuszem. Jedna z najlepszych w jakie gralem na x360 Cytuj Odnośnik do komentarza
kk-pro 0 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Z Kane and Lynch jest ten problem, że gra nie poraża jakimiś niespotykanymi dotąd rozwiązaniami gameplayu czy technologią. Ale jest naprawdę soczystym kawałkiem kodu, z bardzo dobrą i sprawnie poprowadzoną fabułą, sporą dawką czarnego humoru i ogólnie jak dla mnie, sam miód. Grałem w to jakoś tak w lutym i przygodę wspominam bardzo ciepło. Prywatnie polecam z całego graczo-serca. No i te momenty, w których prowadzona przez gracza postać jest na skraju śmierci i czeka na adrenalinę: cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Właściwie to samego miodu nie ma bo czasami wiele zależy od szczęścia i odpowiedniej taktyki - czasem ten tytuł po prostu denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ale i tak to swietna gierka na raz dla scenariusza i postaci warto zagrac Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Dla scenariusza i postaci warto zagrać - zgodzę się. Jednak gra jest nie za ciekawa pod względem gameplay'u ,bo ma dużo bug'ow. Oczywiście warto zagrać jak ktoś lubi takie klimaty,ale oczywiście tylko w coop'ie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi