Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano
Planescape Tournament :)

:lol3: Dzięki, bardzo poprawiłeś mi tym humor, dawno się tak nie uśmiałem :P

EOT

Przeszedł już ktoś GOW'a 2? Na ile godzin mniej więcej starczy?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

To raczej w temacie o GoWie po takie info...

Opublikowano

Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;]

Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout.

Opublikowano

Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;]

Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout.

Rzecz w tym, że nie liczy się ile czasu spędzisz w grze, ale jak:). GoW to jedna z tych gier, które możesz przechodzić wiele razy(co-op) i mieć masę radochy. Zresztą single to tylko wstęp do świetnego multi.

Opublikowano

Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow.

Opublikowano

mozna kupic dla singla jesli ma sie z kim grac w COOP, zas GOW2 podobnie - ty, kumpel i boty, horda, coop. Da rade

Opublikowano
Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow.

Ale w najnowszym GoW2 singiel jest GENIALNY. Dopóki go nie skończę nawet nie myślę o multi

Opublikowano

FC2. Fallout 3 niekoniecznie Ci się spodoba. Mnie odrzuca ten post-apokaliptyczny klimat co nie znaczy, że gra zła. Jednak brałbym far cry'a, świetny klimat, free-roaming i kozak grafa :)

Opublikowano
free-roaming i kozak grafa :)

FR jest w tym wypadku minusem wg. mnie. Za dużo jeżdżenia, za mało akcji. Grafa wcale nie taka świetna, już wolę tą z Dead Space czy Banjoo Kazooie (chyba źle napisałem).

Ogólnie gra jest wg. mnie strasznie nudna. Natomiast F3 niesamowicie przypadł mi do gustu ;]

Bierz fallouta fc2 ci się znudzi po 3h

Po aż 3? Mnie znudził po godzinie, pomijając fakt, że na raz nie mogę przy tym szajsie wysiedzieć więcej niż 30 minut. Trochę szkoda, bo 79zł w błoto (wersja pc).

Opublikowano
Fight night round 3 warto?

FNR3 jest w miarę tani i to najlepszy boks na konsole.Sam sobie odpowiedz ;)

Opublikowano
Fight night round 3 warto?

Mi się nie podoba, ale jak lecisz na gs-y, to kup. Zrobienie calaka w FNR 3 to żaden problem ;p

Opublikowano

Lepiej będzie jak kupie coś nowszego ;)

Edytowane przez htp

Opublikowano

Mam do wyboru: GoW 2 , Fable 2 , Falout 3 co wybrać?????

Opublikowano

GoW2 - niezły single i świetne multi

Fable 2 - jak lubisz action RPG i do tego kooperację

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać .

Opublikowano
Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać .

To chyba dobrze że cena spadnie nie?

Opublikowano

Źle no bo jak teraz kupię to sprzedam za dużo mniej.

Opublikowano

Bierz gowa najlepszy z nich.Cod 5 to kalka coda 4 a fc 2 znudzi Ci się po paru h grania.