Opublikowano 6 listopada 200816 l Planescape Tournament :lol3: Dzięki, bardzo poprawiłeś mi tym humor, dawno się tak nie uśmiałem EOT Przeszedł już ktoś GOW'a 2? Na ile godzin mniej więcej starczy?
Opublikowano 6 listopada 200816 l To raczej w temacie o GoWie po takie info... Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;] Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout.
Opublikowano 6 listopada 200816 l To raczej w temacie o GoWie po takie info... Do tego też pasuje. Bo od tego zależy, czy ją wybiorę, czy nie ;] Ogólnie zastanawiam się między GOW 2 i Fallout 3. Jesli gow starczy na więcej niż 12h, to biorę, jak nie, to Fallout. Rzecz w tym, że nie liczy się ile czasu spędzisz w grze, ale jak:). GoW to jedna z tych gier, które możesz przechodzić wiele razy(co-op) i mieć masę radochy. Zresztą single to tylko wstęp do świetnego multi.
Opublikowano 6 listopada 200816 l Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow.
Opublikowano 6 listopada 200816 l mozna kupic dla singla jesli ma sie z kim grac w COOP, zas GOW2 podobnie - ty, kumpel i boty, horda, coop. Da rade
Opublikowano 6 listopada 200816 l Dokladnie ,napewno bym nie kupowal GoWa na singla, bo to sie mija z celem w wiekszosci FPSow. Ale w najnowszym GoW2 singiel jest GENIALNY. Dopóki go nie skończę nawet nie myślę o multi
Opublikowano 7 listopada 200816 l FC2. Fallout 3 niekoniecznie Ci się spodoba. Mnie odrzuca ten post-apokaliptyczny klimat co nie znaczy, że gra zła. Jednak brałbym far cry'a, świetny klimat, free-roaming i kozak grafa
Opublikowano 7 listopada 200816 l free-roaming i kozak grafa FR jest w tym wypadku minusem wg. mnie. Za dużo jeżdżenia, za mało akcji. Grafa wcale nie taka świetna, już wolę tą z Dead Space czy Banjoo Kazooie (chyba źle napisałem). Ogólnie gra jest wg. mnie strasznie nudna. Natomiast F3 niesamowicie przypadł mi do gustu ;] Bierz fallouta fc2 ci się znudzi po 3h Po aż 3? Mnie znudził po godzinie, pomijając fakt, że na raz nie mogę przy tym szajsie wysiedzieć więcej niż 30 minut. Trochę szkoda, bo 79zł w błoto (wersja pc).
Opublikowano 7 listopada 200816 l Bierz fallouta fc2 ci się znudzi po 3h Nieprawda mi się znudził po 7h!!
Opublikowano 7 listopada 200816 l Fight night round 3 warto? FNR3 jest w miarę tani i to najlepszy boks na konsole.Sam sobie odpowiedz
Opublikowano 7 listopada 200816 l Fight night round 3 warto? Mi się nie podoba, ale jak lecisz na gs-y, to kup. Zrobienie calaka w FNR 3 to żaden problem ;p
Opublikowano 8 listopada 200816 l Lepiej będzie jak kupie coś nowszego Edytowane 8 listopada 200816 l przez htp
Opublikowano 8 listopada 200816 l GoW2 - niezły single i świetne multi Fable 2 - jak lubisz action RPG i do tego kooperację Edytowane 8 listopada 200816 l przez miki77
Opublikowano 8 listopada 200816 l Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać .
Opublikowano 8 listopada 200816 l Boję się tylko ,że cena Fable szybko spadnie. Bo GoW2 wiadomo ,że będzie się długo trzymać . To chyba dobrze że cena spadnie nie?
Opublikowano 8 listopada 200816 l Bierz GOW'a 2 sam czekam na przesyłkę, pograłem u kumpla i miażdży jaja
Opublikowano 8 listopada 200816 l Bierz gowa najlepszy z nich.Cod 5 to kalka coda 4 a fc 2 znudzi Ci się po paru h grania.