Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Jest świetne. Jeżeli nie jest dużo droższe to bierz.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

czy jak Oblivion srednio mnie wciagnal to warto inwestowac w Fallouta?

Opublikowano

Na pewno Fallout jest lepszy od Oblivionia, lokacje są bardziej różnorodne, a sam świat mniej typowy dla RPG. Twórcy odeszli też od systemu gildii dających po kilka questów, teraz jest fabuła i kilka zupełnie niepodobnych questów pobocznych, każdy w innej lokacji. No a do tego świetny system walki i broń palna.

Opublikowano

Ojciec Chrzestny 2 czy Wolverine Origins? Wiem że troche z innej pólki obie, ale może ktoś grał w nie i mi doradzi.

Opublikowano

Grałem w GFII, więc coś mogę powiedzieć. Gra jest fajna jak lubisz klimat Ojca Chrzestnego. Mi gra nie podeszła, ale nie jest to crap. Brałbym Volwerin'a gdyż oceny niezłe;)

Opublikowano

Przeszedlem Wolva i jak dla mnie gra jest miodna, fajne walki, roznorodne lokacje, mutageny itp. =d a skoki Wolverina to istny miod ;_) no i te efektowne spowolnienia gdy odcinamy komus konczyne ;D

Opublikowano
Ojciec Chrzestny 2 czy Wolverine Origins? Wiem że troche z innej pólki obie, ale może ktoś grał w nie i mi doradzi.

Proste ze Wolvi

Opublikowano

którą grę kupić :

BF:Bad Company

COD :WaW

PoP PL

a może coś innego ? ogołnie poszukuję nowszej gierki w ktorą można przyjemnie pograć .

Opublikowano

Zależy co rozumiesz pod pojęciem 'przyjemnie'. Ja bym polecała PoP ; p

Opublikowano

1. BF - to tylko na siec - jesli lubisz pojazdy + podzial klas to smialo

2. COD - multi jak i single jest spoko - chyba najlepiej go wziasc

3. POP - nuda, nuda, nuda - idz za sznureczkiem, brak mozliwosci utraty zycia - jesli nie jestes casualem to omijaj ta gre...

Opublikowano

Jak nie chcesz nudy to nie bierz PoPa, raczej rozważ CoDa/BFa bo po przejściu singla możesz jeszcze pobawić się na multi :).

Opublikowano
którą grę kupić :

BF:Bad Company

COD :WaW

PoP PL

a może coś innego ? ogołnie poszukuję nowszej gierki w ktorą można przyjemnie pograć .

COD: WaW, ale w BF:BC też wypadałoby w przyszłości zagrać bo to również świetna gierka ;)

Opublikowano
1. BF - to tylko na siec - jesli lubisz pojazdy + podzial klas to smialo

2. COD - multi jak i single jest spoko - chyba najlepiej go wziasc

3. POP - nuda, nuda, nuda - idz za sznureczkiem, brak mozliwosci utraty zycia - jesli nie jestes casualem to omijaj ta gre...

Jak dla mnie to single w BC był lepszy niż w CoD5. A multi odmienne, ale równie dobre, w CoD jest tylko lepiej od strony technicznej, bo nie ma lagów, zdarzających się w BC.

Opublikowano

COd:Waw nabyłem drogą wymiany za L4D więc zakup tej gry już odpada.

Pozostaje jeszcze opcja zakupienia jakieś gierki ale jakiej?

Opublikowano

Moze Fallout3 ? Swietna rozbudowana giera, duzo funu na dlugi czas, polecam.

Edytowane przez Trufs

Opublikowano

gow 2 - nonstop akcja, coop, itd wiadomoc o gra oferuje

f3 - wolna eksploracja, duzo czasu na gre trzeba spedzic, klimat

nonstop akcja vs powolne zwiedzanie swiata, wiecej chodzenia niz elementow akcji.

Opublikowano

GOW2 miałem ,singiel świetny multi bez komentarza ....

F3 - no własnie ta powolna eksploracja świata ..... nieco za powolna i za mało akcji ,widziałem ta gre u kumpla ale na PC i trochę pograłem .MOże to i fajne ale trzeba się zagłębić w detale i spedzic nad grą min 10h aby wczuć się w klimat.

Obie odpadają :(

Opublikowano
Jak dla mnie to single w BC był lepszy niż w CoD5. A multi odmienne, ale równie dobre, w CoD jest tylko lepiej od strony technicznej, bo nie ma lagów, zdarzających się w BC.

U mnie natomiast w BC nie było lagów , a w COD5 częste opóźnienia i rozłączanie meczy.

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

PGR zdecydowanie. Forza nudzi się dość szybko. Dobra giera ale cholernie monotonna.