Opublikowano 17 maja 200915 l Na pewno Fallout jest lepszy od Oblivionia, lokacje są bardziej różnorodne, a sam świat mniej typowy dla RPG. Twórcy odeszli też od systemu gildii dających po kilka questów, teraz jest fabuła i kilka zupełnie niepodobnych questów pobocznych, każdy w innej lokacji. No a do tego świetny system walki i broń palna.
Opublikowano 17 maja 200915 l Ojciec Chrzestny 2 czy Wolverine Origins? Wiem że troche z innej pólki obie, ale może ktoś grał w nie i mi doradzi.
Opublikowano 17 maja 200915 l Grałem w GFII, więc coś mogę powiedzieć. Gra jest fajna jak lubisz klimat Ojca Chrzestnego. Mi gra nie podeszła, ale nie jest to crap. Brałbym Volwerin'a gdyż oceny niezłe;)
Opublikowano 17 maja 200915 l Przeszedlem Wolva i jak dla mnie gra jest miodna, fajne walki, roznorodne lokacje, mutageny itp. =d a skoki Wolverina to istny miod ;_) no i te efektowne spowolnienia gdy odcinamy komus konczyne ;D
Opublikowano 17 maja 200915 l Ojciec Chrzestny 2 czy Wolverine Origins? Wiem że troche z innej pólki obie, ale może ktoś grał w nie i mi doradzi. Proste ze Wolvi
Opublikowano 17 maja 200915 l którą grę kupić : BF:Bad Company COD :WaW PoP PL a może coś innego ? ogołnie poszukuję nowszej gierki w ktorą można przyjemnie pograć .
Opublikowano 17 maja 200915 l 1. BF - to tylko na siec - jesli lubisz pojazdy + podzial klas to smialo 2. COD - multi jak i single jest spoko - chyba najlepiej go wziasc 3. POP - nuda, nuda, nuda - idz za sznureczkiem, brak mozliwosci utraty zycia - jesli nie jestes casualem to omijaj ta gre...
Opublikowano 17 maja 200915 l Której byś nie wziął będziesz się dobrze bawił. W moim rankingu wypada to tak : singiel- POP multi - Bad Company singiel+multi - COD5
Opublikowano 17 maja 200915 l Jak nie chcesz nudy to nie bierz PoPa, raczej rozważ CoDa/BFa bo po przejściu singla możesz jeszcze pobawić się na multi .
Opublikowano 17 maja 200915 l którą grę kupić : BF:Bad Company COD :WaW PoP PL a może coś innego ? ogołnie poszukuję nowszej gierki w ktorą można przyjemnie pograć . COD: WaW, ale w BF:BC też wypadałoby w przyszłości zagrać bo to również świetna gierka
Opublikowano 17 maja 200915 l 1. BF - to tylko na siec - jesli lubisz pojazdy + podzial klas to smialo 2. COD - multi jak i single jest spoko - chyba najlepiej go wziasc 3. POP - nuda, nuda, nuda - idz za sznureczkiem, brak mozliwosci utraty zycia - jesli nie jestes casualem to omijaj ta gre... Jak dla mnie to single w BC był lepszy niż w CoD5. A multi odmienne, ale równie dobre, w CoD jest tylko lepiej od strony technicznej, bo nie ma lagów, zdarzających się w BC.
Opublikowano 18 maja 200915 l COd:Waw nabyłem drogą wymiany za L4D więc zakup tej gry już odpada. Pozostaje jeszcze opcja zakupienia jakieś gierki ale jakiej?
Opublikowano 18 maja 200915 l Moze Fallout3 ? Swietna rozbudowana giera, duzo funu na dlugi czas, polecam. Edytowane 18 maja 200915 l przez Trufs
Opublikowano 18 maja 200915 l gow 2 - nonstop akcja, coop, itd wiadomoc o gra oferuje f3 - wolna eksploracja, duzo czasu na gre trzeba spedzic, klimat nonstop akcja vs powolne zwiedzanie swiata, wiecej chodzenia niz elementow akcji.
Opublikowano 18 maja 200915 l GOW2 miałem ,singiel świetny multi bez komentarza .... F3 - no własnie ta powolna eksploracja świata ..... nieco za powolna i za mało akcji ,widziałem ta gre u kumpla ale na PC i trochę pograłem .MOże to i fajne ale trzeba się zagłębić w detale i spedzic nad grą min 10h aby wczuć się w klimat. Obie odpadają
Opublikowano 18 maja 200915 l Jak dla mnie to single w BC był lepszy niż w CoD5. A multi odmienne, ale równie dobre, w CoD jest tylko lepiej od strony technicznej, bo nie ma lagów, zdarzających się w BC. U mnie natomiast w BC nie było lagów , a w COD5 częste opóźnienia i rozłączanie meczy. Edytowane 18 maja 200915 l przez TheBesTia
Opublikowano 18 maja 200915 l PGR zdecydowanie. Forza nudzi się dość szybko. Dobra giera ale cholernie monotonna.