Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Halo Wars to naprawdę solidny RTS.

bardzo dobra kampania, historyjka też całkiem niezła. poza tym masa ludzi gra w to w necie, także żywotność ta gra ma przedłużoną jeszcze przez długi czas. do tego masa rewelacyjnych renderowanych cut-scenek.

trochę brakuje kampanii dla Covenantów oraz kompletnie nie grywalna rasa Flood, ale myślę, że w przyszłości odpowiedni DLC to nareperuje.

polecam !

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Witam.

Chciałbym kupić jakiś tennis ziemny, nigdy jakoś nie interesowałem się grami tego typu wiec jak ktoś grał i może doradzić to był bym wdzięczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Duzego wyboru nie masz: Top Spin i Virtua Tennis, chyba ze Sega Super Star Tennis Ci pasuje xD

Opublikowano

zależy czego szukasz . Jesli wiernej symulacji to TOP SPIN . Jesli tenisa na luzie to Virtua Tennis .

Osobiście grałem w VT 3 gra naprawdę dobra i wciąga .. :) .Moim zdaniem lepsza ot TOP spin .Jest bardziej na luzie .

Mam na wymianę /sprzedaż Virtua Tennis 3 jak jestes zainteresowany to lukaj na nasz targ lub wal na PW .

Opublikowano

Ja ostatnio miałem ten sam dylemat. VT3 było dla mnie zbyt arkejdowe, Top Spin 3 zbyt wymagający. Zdecydowałem się na Top Spin 2 - do wyrwania za grosze, ja kupiłem za 30zl ;). Wszystkie tenisy mają swoje dema na Marketplace, więc obadaj je sobie ;).

Opublikowano

Obadam demka i podejmę decyzję, dzięki za rady.

Opublikowano

aha i niedlugo wychodzi (czy juz jest?) Virtua Tennis 2009, wiec to tez wez na uwage ; )

Opublikowano

Ja bardzo polecam Top Spin 3, ale zaznaczam, że jest to gra bardzo wymagająca i nie raz potrafi zdenerwować (nie trzeba daleko szukać, nawet z tutorialem trzeba się trochę pomęczyć), jednak po wgryzieniu się w nią daje bardzo dużo satysfakcji. Top Spin 2 grałem tylko w demo, ale też jest to niezła produkcja i tak jak pisał maciucha, można ją dorwać za grosze.

Nie polecam serii VT, moim zdaniem jest zbyt arcade, ma niski poziom trudności i szybko się nudzi - bierz tylko jeśli masz naprawdę bardzo luźne podejście do gier sportowych.

Opublikowano

jak Wam sie widzi Endwar ? mam zamiar to kupic od dawna, ale nie moge sie jakos zdecydowac. rajcujace czy tylko zabawa na chwile ? i co najwazniejsze jak ta gra wypada w LIVE ? .... no chyba, ze macie jakies inne sugestie jesli chodzi o gry w ten desen.

pozdrawiam

Opublikowano

Jesli szukasz strategii to lepiej wziasc Halo Wars, Endwar fajny ale dlugi i monotonny przynajmniej w moim odczuciu zas HW fajnie sie gralo.

Opublikowano

campania jest w coopie, ludzie graja ale zbyt wielu nie ma. IMO swietna gra

Opublikowano

Kac - w zadna online nie gralem :)

Jordan - kampania jest dluuuuga ale strasznie nudna, malo gra w to na sieci, kampania jest na splita rowniez. Jesli brac to na gre na splita z drugim graczem - dm czy instagib bo kampania czy live wysiadaja

Opublikowano

A idzcie z tym szajsem. Gra total randomowa, gra malo ludzi, online z dupy, a singiel to smiech na sali. Nudziarstwo straszne. Wtopilem w zeszlym roku z zakupem i przestrzegam innych. Nie polecam.

Opublikowano

ut ma multi z dupy?

Opublikowano

Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach ;) Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2.

Opublikowano

gry segi masz za 400 msp kazda, np sonic 1,2 i 3. Castlevania jest za 800 i jest swietna, to samo PoP Classic.

Opublikowano

Potwierdzam. Castlevania jest świetna, dostarcza mnóstwo zabawy, jest strasznie rozbudowana i nie kończy się po 2-3 godzinach.

Opublikowano
ut ma multi z dupy?

Oczywiscie. Abstrahujac od samego gameplayu, ktory jest dla mnie szajsem, ale tez cala ta otoczka. Wykopuje z gry, jak konczysz, to znowu zmudne wyszukiwanie gry, wylazenie do menu itd. Juz lepiej w Feara 2 sie gralo, ktory tez ma skopane online, choc mial potencjal, by cos z tego wyszlo.

Singiel, jezeli mozna mowic o singlu, to jak gra online. Nie zapomne, jak to z Niconem przechodzilismy, placz i zgrzytanie zebow :D "Kiedy koniec, o nie, znowu to samo" :D

Opublikowano

no to kwestia gustu, dla mnie pierwszy ut to bylo mistrzostwo, ut3 uznaje za jak najbardziej udana kontynuacje, co kto lubi ;]

Opublikowano
Hej. Panowie będę miał do wydania około 800 MSP. Co byście polecili żeby sobie kupić? Themy i Picture'y mnie nie interesują. Mówmy tylko o gierkach Arcade i jakichś innych dodatkach ;) Na razie zakupiłem Car Pack do Forzy2.

To spraw se jeszcze 400 i lada dzień Battlefield1943 , już ostrze kły :imprezka:

Opublikowano

za 800 MP gra która jest długa to Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (sama podstawka bez dodatku) - jesli ktoś lubi gry logiczne z elementami fantasy

Opublikowano

Co możecie polecić za ~100 zł? Szukam dobrej i wciągającej gry, która wystarczy mi na dłużej. Myślałem nad The Orange Boxem, Skatem 2 i Falloutem 3 (te dwie wykraczają poza granicę, ale jeżeli będzie warto, to dopłacę). Kupić którąś z tych, czy macie lepsze propozycje?