Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Po prostu sprawdź setlisty poszczególnych i określ, która ma najwięcej ciekawych dla Ciebie kawałków. Osobiście to polecałbym GH3 albo Metallica.

Opublikowano

nieco droga ta metalica 200zl za tyle to złapię GH 2 + GH 3 :) i chyba przy takim zestawię zostanę no i jeszcze WT w grę wchodzi ...

Z tego co czytam to GH:Aerosmith przeciętne , GH:Smash Hits nie wiele lepsze ..... więc te dwie odpadają .

P.S. GH 2 warto kupić ? za 130zl nówka w foli ?

Opublikowano

osobiście szarpałem w Aeroshmith i byłem zachwycony ... ze swoja kobieta straciliśmy przed tym BARDZO wiele godzin. gralem jeszcze GH III i tez ok ... teraz kusi mnie Metallica.

pozdrawiam

Opublikowano

Mi sie GH2 niezbyt podobalo - chyba wszystkie piosenki w grze to covery i wyszly one fatalnie ;/

Opublikowano

szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem

i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net

Opublikowano

-Battlefield 2 MC

-Rainbow Six Vegas

- Lost Planet

-GRAW 2

-Forza 2

-PGR 4

Wszystkie gry to albo szótery albo wyścigi, ale pytałeś nie tylko o singla , ale i multi, a te 2 gatunki sa najpopularniejsze...

Opublikowano

Halo 3 i - jeśli możesz dać trochę więcej niż 50 - Battlefield: Bad Company.

Opublikowano
osobiście szarpałem w Aeroshmith i byłem zachwycony ... ze swoja kobieta straciliśmy przed tym BARDZO wiele godzin. gralem jeszcze GH III i tez ok ... teraz kusi mnie Metallica.

pozdrawiam

dzięki za opinię przesłuchałem setlisty ze wszystkich GH i każda część ma piosenki które mi się podobają .. :)

. Jesli kupię np GH 3 to moge dokupić piosenki z GH :areosmith lub WT ? jak to jest z tym DLC do GH ?

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Nie, nie mozesz, chcesz piosenki z innej czesci, to kup inna czesc. A DLC sobie zobacz na marketplace, najlatwiej bedzie.

Opublikowano

jak jak rozważałem kupno GH to też się motałem. ale koniec końców wybrałem GH3 i jestem zadowolony (że tak powiem "moja tracklista").

Opublikowano

no właściwie nie :) .. zaraz odslucham set listy i zobacze co tam jest . polecasz ? ;)

który RB lepszy 1 czy 2 ?

Opublikowano

Polecam, polecam.

Lepiej kupić Rock Band 2 - więcej ludzi on-line itp., a setlista to już według gustu.

Trudno porównywać GH3 i RB - zupełnie inne gry. Mnie bardziej podoba się Rock Band, ale ktoś inny powie, że Guitar hero lepsze. Najlepiej mieć obydwie gry : )

Opublikowano

GH3 biorę na 99% ,a że wczoraj ugrało się troche na zakładach sportowych to można szarpnąć jeszcze jedną gierkę :P .Wiec rozważam RB 1 /2 i inne czesci GH .

Ale interesowały by mnie utwory LINKIN PARK jest jakieś DLC to którejś z gier ?

Opublikowano

Do GH3 jest chyba No More Sorrow (dlc), w RB2 jest One Step Closer (od razu w grze), a w Guitar Hero World Tour (taka sobie gra) jest What I've done (tak jak w RB2).

Opublikowano
szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem

i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net

FIFA 08 ?Ewentualnie droższa o 3 dychy 09,ale warto ;).

Opublikowano

Grałem tylko w DoA4 i powiem ci, że fajne no. Trochę wkurza te żonglowanie przeciwnikiem, ale to chyba w każdej bijatyce jest.