Opublikowano 27 czerwca 200915 l która część Guitar Hero najlepsza na początek ? bo nie wiem co wybrać .
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Po prostu sprawdź setlisty poszczególnych i określ, która ma najwięcej ciekawych dla Ciebie kawałków. Osobiście to polecałbym GH3 albo Metallica.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l mam metallice i jest wy(pipi)ista xD bierz to pogramy noob z noobem xD
Opublikowano 27 czerwca 200915 l nieco droga ta metalica 200zl za tyle to złapię GH 2 + GH 3 i chyba przy takim zestawię zostanę no i jeszcze WT w grę wchodzi ... Z tego co czytam to GH:Aerosmith przeciętne , GH:Smash Hits nie wiele lepsze ..... więc te dwie odpadają . P.S. GH 2 warto kupić ? za 130zl nówka w foli ?
Opublikowano 27 czerwca 200915 l osobiście szarpałem w Aeroshmith i byłem zachwycony ... ze swoja kobieta straciliśmy przed tym BARDZO wiele godzin. gralem jeszcze GH III i tez ok ... teraz kusi mnie Metallica. pozdrawiam
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Mi sie GH2 niezbyt podobalo - chyba wszystkie piosenki w grze to covery i wyszly one fatalnie ;/
Opublikowano 27 czerwca 200915 l szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net
Opublikowano 27 czerwca 200915 l -Battlefield 2 MC -Rainbow Six Vegas - Lost Planet -GRAW 2 -Forza 2 -PGR 4 Wszystkie gry to albo szótery albo wyścigi, ale pytałeś nie tylko o singla , ale i multi, a te 2 gatunki sa najpopularniejsze...
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Halo 3 i - jeśli możesz dać trochę więcej niż 50 - Battlefield: Bad Company.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l osobiście szarpałem w Aeroshmith i byłem zachwycony ... ze swoja kobieta straciliśmy przed tym BARDZO wiele godzin. gralem jeszcze GH III i tez ok ... teraz kusi mnie Metallica. pozdrawiam dzięki za opinię przesłuchałem setlisty ze wszystkich GH i każda część ma piosenki które mi się podobają .. . Jesli kupię np GH 3 to moge dokupić piosenki z GH :areosmith lub WT ? jak to jest z tym DLC do GH ? Edytowane 27 czerwca 200915 l przez canuks
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Nie, nie mozesz, chcesz piosenki z innej czesci, to kup inna czesc. A DLC sobie zobacz na marketplace, najlatwiej bedzie.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l jak jak rozważałem kupno GH to też się motałem. ale koniec końców wybrałem GH3 i jestem zadowolony (że tak powiem "moja tracklista").
Opublikowano 27 czerwca 200915 l ja także wybrałem GH 3 po odsłuchaniu setlisty najbardziej mi podchodzi .
Opublikowano 28 czerwca 200915 l no właściwie nie .. zaraz odslucham set listy i zobacze co tam jest . polecasz ? który RB lepszy 1 czy 2 ?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Polecam, polecam. Lepiej kupić Rock Band 2 - więcej ludzi on-line itp., a setlista to już według gustu. Trudno porównywać GH3 i RB - zupełnie inne gry. Mnie bardziej podoba się Rock Band, ale ktoś inny powie, że Guitar hero lepsze. Najlepiej mieć obydwie gry : )
Opublikowano 28 czerwca 200915 l GH3 biorę na 99% ,a że wczoraj ugrało się troche na zakładach sportowych to można szarpnąć jeszcze jedną gierkę .Wiec rozważam RB 1 /2 i inne czesci GH . Ale interesowały by mnie utwory LINKIN PARK jest jakieś DLC to którejś z gier ?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Do GH3 jest chyba No More Sorrow (dlc), w RB2 jest One Step Closer (od razu w grze), a w Guitar Hero World Tour (taka sobie gra) jest What I've done (tak jak w RB2).
Opublikowano 28 czerwca 200915 l szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net FIFA 08 ?Ewentualnie droższa o 3 dychy 09,ale warto .
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Grałem tylko w DoA4 i powiem ci, że fajne no. Trochę wkurza te żonglowanie przeciwnikiem, ale to chyba w każdej bijatyce jest.