Colin 1 967 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 warto zaopatrzeć się w test drive mając bournouta paradise? TDU to pozycja obowiązkowa jeżeli chodzi o racery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tales of Vesperia fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jesli lubisz tradycyjną formę jRPG to jak najbardziej fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Skate 1/2, Burnout Paradise, Prince of Persia - co wybrać? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 burnout, Cytuj Odnośnik do komentarza
haloogen 5 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 BURNOUT i nic innego :!: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ktoryś ze skejtów, obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) A Left 4 Dead, opłaca się i czy może wystraszyć? Nie będzie problemu ze znalezieniem ludzi do gry? Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 opłaca się. nie straszy praktycznie w ogóle. osób wciąż gra naprawdę sporo, więc generalnie nie ma problemu ze znalezieniem ludzi do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To chyba się zdecyduję na taki zestaw: Halo 3 i L4D, a później Burnout. Wszystkim wielkie dzięki. PS. Zapraszam do gry w BF'a 1943. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Krótkie pytanie. Co kupić Fallout 3 czy Mass Efekt oraz czy są to gry podobne klimatem i rodzajem do BioShocka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Bioshockowi blizej do F3 niz do Efektu Masy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Fallout 3 może Cię odepchnąć designem, kupiłem ostatnio i leży, a Mass Effect chłonąłem całymi dniami (przez 3 dni :-). Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobra koszykówka na X360 ? NBA 2K8 NBA 2K9 NBA LIVE 09 czy poczekać na premiery 2k10 i Live 10? W sumie na aktualnych składach mi nie zależy ,ale z tego co się orientuję to gry od 2K mają co miesięczną aktualizację rosternów bynajmniej mam tak w NHL 2k9 . Liczy się tylko realistyczna rozgrywka i miła gra . Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nba 2k9 jest kozackie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Krótkie pytanie. Co kupić Fallout 3 czy Mass Efekt oraz czy są to gry podobne klimatem i rodzajem do BioShocka? A ja bym zapytał , nie co kupić , tylko w jakiej kolejności nabyć. A to już powinno zależeć od Twojego gustu, czy wolisz przemierzać galaktyke, jako przedstawiciel rasy ludzkiej? czy błąkać się po pustkowiach jako nic nie znaczący chłoptaś , odkrywając przy tym kilka znaczących tajemnic? Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Z wypowiedzi wnioskuję że ta i ta gra warta uwagi zacznę chyba od "chłoptasia", kosmos musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Oczywiście. Jeśli jesteś choć trochę fanem RPG-ów , każdy z tych pozycji ci przypasi , bo że lubisz shootery tego nie kwestionuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Torkiszon 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam serdecznie . Popełniłem błąd ! Mianowicie obiecałem narzeczonej gre na X360 . I tu mój dylemat . Nie do końca wiem co ona chce ( tak samo jak ona sama ! ) . Myślę nad Soul Calibur 4 oraz Viva Pinata . Jak myslicie ? Szczerze bardziej ten drugi tytuł wydaje mi się odpowiedni ( moja Aga ''zakochała się'' w tym tytule po obejrzeniu filmiku dołączonego do X'a ) . Sam już nie wiem . Mimo , że Viva wygląda smakowicie to jednak obawiam się , że jest tak samo okrzyczana jak simy , które Adze się nie spodobały . Grał ktoś w VP ? Proszę o opinie na ten temat . Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 viva pinata wbrew pozorom, to nie jest zla gra, wiec dla dziewczyny to jak najbardziej. Inne gry, to jakos za bardzo do glowy mi nie przychodza Cytuj Odnośnik do komentarza
Torkiszon 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A czy po dłuższym czasie nie stanie się monotonna jak simy ? Bo wiesz , SC4 ma tą zaletę , że możemy pograć we dwoje , dam się pokonać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) VP wygląda ładnie, sterowanie jest proste, a zabawa z przyciąganiem nowych Pinat i hodowaniem nowych odmian potrafi wciągnąć. IMO warto. Co do monotonii, to gra nie ma jakiegoś określonego celu, ale wraz z postępem gry do ogrodu przychodzą coraz to nowe zwierzęta, czym innym jest mieć w ogrodzie robaki, a czym innym krokodyle czy słonie. Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Krótkie pytanie. Co kupić Fallout 3 czy Mass Efekt oraz czy są to gry podobne klimatem i rodzajem do BioShocka? a ja polecam F3, a ME omijać szerokimk łukiem, ewentualnei na potem. ta gra mnie nic nie wkręciła, była nudna, i jakoąs mało kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mauy 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Przechodzę GoW2 drugi raz i mam dylemat... kupować jedynkę, czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pewno , że warto. a ja polecam F3, a ME omijać szerokimk łukiem, ewentualnei na potem. ta gra mnie nic nie wkręciła, była nudna, i jakoąs mało kolorowa Nie znasz się Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi