Owiec 281 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Bierz F3 GotY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 IMO najlepiej Fallout 3 GOTY, jak ci się spodoba w co nie wątpię, to masz grę na minimum 60-70 godzin. No i tej gry nie sposób zapomnieć, tak jak trudno się od niej oderwać. A tak to Mirrors Edge jest fajne jeśli lubisz masterować etapy i nie boisz się bolących palców za cenę satysfakcji, bo samo przejście gry długo nie zajmie. Batman z tego co słyszałem niezły, Wolf już niekoniecznie tak dobry, FIFA to po prostu najlepsza gra o piłce, Dirt 2 bardzo arcade, ale też podobał się wielu osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Batman! Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Mirror's Edge polecam ! gra jest świetna, pod warunkiem że lubisz śrubować czasy. bo o to w tej grze głównie chodzi. imho tryb single, mimo że dobry, to tylko przystawka do time trials. inna sprawa, że teraz tę grę można za naprawdę śmieszne pieniądze kupić. nie zastanawiaj się ani chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Batman. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Póki co brał bym batmana i poczekał na polską wersje F3. Może kiedyś wyjdzie, a wg mnie lepiej gra się po naszemu. Jedna z niewielu gier, w którą wolałem grać z dubingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Brutal Legend czy Borderland - przedewszystkim chodzi mi o dlugosc rozgrywki :> Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Brutal Legend na Normalu zajęło mi 7-8 godzin. Nie zrobiłem większości zadań pobocznych i nie szukałem żadnych posągów i innych takich pierdół. Na hardzie pewnie więcej zajmuje. Borderlands w ogóle już wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam znowu mam problem Zakupiłem zdrapkę na ebayu 4200 mp i nie wiem na co wydać gdyż jestem noobem jeżeli chodzi o marketplace: Co byście poradzili jakie gry są must have ? Moje wymagania są takie aby gra była miodna w SINGLU gdyż nie mam golda i nie chcę mieć w najbliższej przyszłości. Posiadam RezHD i dziś zakupiłem już Monkey Island więc ich nie liczcie P.S. Może też być jakaś dobra gra na imprezę na 2 pady . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jak na singla, to tylko Shadow Complex . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 splosion man, trials hd Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Zdecydowanie Shadow Complex. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Shadow Complex, Trials HD, Castle Crashers. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 popieram przedmówców. dla rozluźnienia dobry jest Zombie Apocalypse. ale pierwsze w kolejce zdecydowanie powinno być Trials HD. ten tytuł dłuuugo Ci posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ci wyżej dobrze prawią.. TrialsHD i Shadow Complex są typowymi must have. ;D PS. Kupiłem Dirta 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) świetny wybór. aktualnie najlepsza szutrówka i to nie tylko dlatego, że konkurencja słaba, albo wyjątkowo trudna (Sega Rally)... po prostu jest bardzo dobra : ] Edytowane 18 Października 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Odnośnie Live'a to pamiętam, że kiedyś była Castlevania: Symphony of the Night. Ja bym to łykał, bo gierka genialna i długa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dobra nad shadow complex się zastanowię po ściągnięciu dema a czy coś z klasyków w stylu Banjo byście polecili? czy nie opłaca się inwestować ? Albo czy jakieś gry z pierwszego x'sa są nadal bardzo grywalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Qvstra: Batman - dla mnie gra roku ;] Blantman: bierz Shadow Complex Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Co wybrać Bundla Forza 3 http://www.sklep.psxextreme.pl/product_info.php?cPath=65_66&products_id=4607 czy Forza 3 Limitka PL +kierownica logitexh http://allegro.pl/item784300149_kierownica_xbox_360_logitech_drive_fx_wyprrzeda.html 2 opcja wychodzi taniej ,ale czy kierownica dobra ,nie posypie się po tygodniu ? W bundlu chyba ta sama kierownica czy się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dobra jestem upierdliwy ale jednak zdecydowałem się zakupić golda i zakupiłem battlefielda oraz jako stary fan magic the gathering Co polecacie jeszcze w multi z gier arcade ? Mogą być karty , gry logiczne, strzelanki etc P.S. Po obczajeniu dema z singlowych gier tylko braid i splosion man mi się spodobały. Shadow Complex jest dziwne a Trials to jednak nie dla mnie. No i Castle Crashers bym kupił gdyby staniało Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 CC juz chyba bylo taniej niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 CC taniej ? nie przypominam sobie, a nawet jeśli nie było, to nie spodziewałbym się rychłej obniżki ceny. ta gra mimo roku na karku jest wciąż jedną z lepiej sprzedających się pozycji na XBLA. ja również ostatnio zakupiłem MTG. jako stary fan karcianek w ogóle ściągnąłem triala i... wsiąkłem. jak tylko pierwszego acziwa zdobyłem, to gra zaproponowała mi odblokowanie pełnej wersji za jedyne 800M$P, a ja nie potrafiłem się oprzeć tej propozycji. wiedziałem, że tak będzie : P Cytuj Odnośnik do komentarza
Convi 0 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No wiec mam 250-300 zł z przesyłką[poprzednio jeszcze sie nie zdecydowalem, zrezygnowlame z red faction]. Do glowy przyszedl mi fallout 3 GOTY+ cos... wyscigi/rpg cos co mozna dlugo grac/grac duzo po przejsciu. Mam Mass Effecta, Orange Boxa, Lego indiane Jonesa,Kung Fu Pande, Fable 2 Halo 3. Wszystkie gry mi podszedly po za pandą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Fallouta 3 GOTY oczywiście warto, z wyścigów Forza 3 jest świetnym wyborem, mnóstwo aut, zapewne tysiące ludzi na Live, aukcje, no i sama gra świetnie wygląda, jak nie zmienią w stosunku do 2 to będzie też split... Poza tym można grę dostosować ustawieniami dla casuala jak i wymiatacza. Za mniejszą cenę to GRID wydaje się być niezły, przynajmniej online jeszcze sprawnie funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi