Trufs 1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Geometry Wars, galaktyczny 2d shooter na 2 galki, bardzo wciaga Small Arms to takie cos... sam zobacz Arkadian Warriors to prosty i malo skomplikowany dungeon crawler, jest tez co-op. Ale bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja tam Arkadian Warriors odradzam - nudne po chwili i dłuży się niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A ja przeszedlem cale i mi bardzo podpasilo, w szczegolnosci z kumplem w co-opie milo sie gra. Moze wydawac sie monotonne i nieskomplikowane, ale jezeli ktos z sentymentem wspomina D2 to to moze byc pewnym substytutem. To nie to samo, ale tez fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mam ok. 250 złotych na gierczki. Zdecydowałem się już na epizody z miasta wolności i nie mogę się zdecydować co jeszcze sobie sprawić na świąteczne wolne. Ważne żeby było długie, trudne i za(pipi)iste f(pipi). Forza 3 odpadam bo mam. Zastanawiałem się nad Falloutem 3, shiftem, DA Początek, Brutal Legend. Multi odpada, achievementy mnie nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Fallouta polecam, najlepiej od razu GOTY, mnóstwo questów i funu z gry. Brutal Legend to gra z fajnym klimatem, ale na raz + ew. zbieractwo. W DA nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Coś ciekawego na SINGLA ,żadnego multi .CO byście polecili ? Assassin's Creed Batman: Arkham Asylum X-Man :Wolverine A tak z ciekawości Fallout 3 GOTY jest w ver PL juz ? bo możę się skusze Edytowane 8 Grudnia 2009 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Fallout 3, Batman Arkham Asylum Fallout 3 GOTY PL nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Borderlands ale tylko w coopie (mozna grac na splicie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Co polecicie z partygames? Prawdopodobnie wezme Xa na sylwestra i ze 2-3 gry by sie przydaly by mozna bylo pograc 30 grudnia na miejscu. Tylko jakie? Najlepiej aby one byly proste by laski widzace pierwszy raz Xa tez sie bawily przy nim, mialy multiplayera (2-4). Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Oj duzo tego pewno, nawet te 'hardkorowe' gry moga byc przystepne i tez dawac fun'a np. bijatyki typu street fighter czy tekken, zawsze moga mashowac przyciski i tez sie dobrze bawic Z coop-owych moze cos w stylu Marvel ultimate alliance (do 4coop), albo jakie arcade typu castle crashers czy turtles. No i jak masz instrumenty to jakis GH czy RB ps. a no i jeszcze sa jakies pinaty party i buzz teleturniej Edytowane 8 Grudnia 2009 przez Trufs Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wiadomo ze mordobicia to samo sterowanie + naciskanie AAAAAAAAAAAAAAAA wystarczy . Ale jakies platformowki,itp Muzyczne odpadaja - za duzo kosztuje to wszystko. A nie ma jakis innych gatunkow dla ubercasuali? Forza 3 jest, gaz+hamulec+galka latwa do okielznania + strzaleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Assassin's Creed jak długa i trudna jest gra ? i do jakiego gatunku tą gre zaliczamy rpg ? czy bardziej jakiś slasher czy co ? coś mnie ciągnie do pierwszej cześci ,ale jednoczesnie przeraża mnie opinia ze gra szybko sie nudzi i jest bardzo schematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) ja bym zaliczył Assassin's Creed bardziej jako prezentację silnika niż grę. grze najbliżej do sandboxa, ale takiego sandboxa w którym za wiele do roboty nie ma... poza zbieraniem flagi wykonywaniem kolejnych misji w głównym wątku fabularnym. a, byłbym zapomniał rozprawiasz się jeszcze z templariuszami. zdecydowanie odradzam ten tytuł, kupa nudnej i prostackiej gry. lepiej sięgnij po bardziej rozbudowany sequel. co prawda w AC2 nie grałem, ale po przeczytaniu wielu opinii i kilku recenzji widać, że gra jest czymś czym już AC powinno być, ale nigdy nie było. Edytowane 9 Grudnia 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) No to Ci nie ułatwię bo moje zdanie jest odmienne od tego prezentowanego przez Zimzvm-a. Mnie się AC podobało bardzo, gra nie zdążyła mnie znudzić, zapewniając mnóstwo rozrywki. Niektórzy mogą twierdzić,że jest trochę nudna (przez powtarzalność misji), ale zdecydowanie nie jest to gra prostacka!! Zrobiłem w niej calaka przechodząc ją dwukrotnie i powiem, że jak dla mnie to jedna z najlepszych gier na xbox360. Oprócz misji fabularnych jest sporo misji pobocznych (bodaj 6 różnych typów - podsłuchaj, ukradnij, przesłuchaj, wdrap sie na punkt obserwacyjny, zabij w określonym czasie, zbierz w określonym czasie), poza tym kolekcjonowanie flag rozsianych we wszystkich zakamarkach i wyszukiwanie Templariuszy do wybicia. Wszystko jak widzisz zależy od własnych preferencji - jeżeli podchodzi Ci klimat wielkich miast ziemi świętej z okresu wypraw krzyżowych oraz ciekawa fabuła bazująca i ciekawie korzystająca z historycznych wydarzeń/ postaci łykaj grę bez obaw. Nikt Ci nie każe robić wszystkiego a przy przejściu fabuły trudno się znudzić. Ach i jeszcze... Gra nie jest specjalnie trudna, wręcz łatwa po opanowaniu kontrataków, czas przejścia zależny od Ciebie (bezwzględne minimum 6 godzin), z gatunku sandboxów - duży teren, bieganie po mieście, widowiskowe walki na miecze, misje skradankowe, trochę parkouru, wspinaczka, nawet elementy rpg (rozwój postaci po wykonanych misjach).. Ogólnie sprawdź filmiki na YouTube i jak klimat Cie pociąga to łykaj bez obaw. Ludzie psioczą na tę grę bo była gorsza niż zakładali że będzie, ale to nie umniejsza faktu że jest to gra bardzo dobra! Ps. Dziwne, że zimzvm wypowiada się o grze której nie ma nawet w gamertagu... Edytowane 9 Grudnia 2009 przez Pociemku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 AC ma rewelacyjny klimat, dla którego warto wybaczyć mu inne wady. Co prawda sam znudziłem się trochę misjami pobocznymi i sorry, zbieranie flag też dla mnie bynajmniej przyjemnością nie było, ale niektóre miejscówki zapadły mi w pamięci. A z tą nudą to też tak jest, że jak się przechodzi fabułę to jest fajnie, po prostu trzeba się trochę zmusić do grania na calaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Left 4 Dead czy Left 4 Dead 2? Głównie chodzi mi o co-opa i ilość trybów w nim zawartych Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 L4D2. wszystkiego więcej, lepiej i bardziej badass ! nawet się nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jesli cena nie gra roli to 2, jesli ograniczone fundusze to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Modern Warfare 2, Left 4 Dead 2 czy może Assasina 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 MW2 jeśli zamierzasz grać na multi (dla samego singla się średnio opłaca), L4D2 to (przynajmniej sądząc po demie) gra o klasę niższa jeśli chodzi o wykonanie. Na AC2 na razie jest hype, a to gra z samym singlem i pewnie cena szybko zacznie spadać. Poza tym jak zaliczysz za jakiś czas to nic nie stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) z tej trójki zdecydowanie polecam L4D2. z prostego powodu - multi w MW2 kompletnie mi nie podeszło, co znacznie skraca żywotność tej gry. kampania i (przede wszsytkim) spec opsy dają sporo świetnej zabawy, ale mocno ograniczonej z niewielką zachętą do powrócenia. natomiast L4D2 to gra, która jeśli Ci podejdzie, będzie dłuugo gościła w czytniku Twojej konsoli. co do AC2, to zgadzam się z Wampisem - wstrzymaj się, czysto singlowe gry szybko tracą na wartości i niedługo będzie ją można wyrwać nawet za pół ceny. Edytowane 12 Grudnia 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 L4D2 lepsza kontynuacja trybu multi niz MW2 ktore jest przebajrzone. Ostatnio gralem w 2 ktore gra sie zdecydowanie lepiej niz MW2 - jest to walka, a nie kampienie w ciemnych zakamarkach i wezwanie ac130/gunnera Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jakość i gameplay L4D2, sądząc po demie i pierwszej części mi odpowiada. W jedynkę grałem dużo. Tylko czy była by ekipa (3 osobowa) Polaków do częstego grania w L4D2? Tak wieczorami i w weekendy, bo z mojej Friend Listy nikt nie ma L4D2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blood Btz 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zamierzam dokupić 2 pad i w związku z tym pytanie, jakie gry kupić żeby się dobrze grało. Myślałem o SFIV, NBA 2k10. Poza tym szukam dobrej gry na multi, taka do 100 zł, żebym dostał. Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Na 2jke jest pelno gier VS... COOP... co lubisz Ja polecam: L4D, Marvel Ultimate Alliance 2, Arkadian Warriors, Fable2, gry z serii Naruto i DB jesli lubisz , Street Fighter IV, Face Breaker, Castle Crashers, Magic The Gathering, Army of Two (!), Small Arms, CoDy (coop lub vs) i sportowe jakie lubisz - Fifki, Pesy itp. Na multi to CoD4, H3, albo mw2, jezeli troche dolozysz do stowki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi