Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

mili panstwo jako fan god of wara ale i sagi alien ew. predator mam taki kwas maly

dantes inferno czy avp?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 533,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Co sądzicie o UFC 2009 Undisputed ? warto wymienic za fife10 ,bo dostałem taką ofertę.

W sumie demko ograne ,a odczucia mieszane .Niby wszystko fajnie ale jednak do konca przekonany nie jestem ...

Opublikowano

Toy soldier czy trials HD co lepsze za te 1200 msp ? :rolleyes:

Canuks jeśli masz 2 pady to ufc 2009 jak znalazl dla mnie kariera na jednego gracza lekko ssie a na multi zdarzaja się często lagi i wtedy przyjemnośc z grania żadna, rewersala nie zrobisz a przejścia w parterze to też loteria często jest.

Edytowane przez olo_marcin

Opublikowano

W Toy Soldier nie grałem ale Trials to absolutny must-have z gier na XBLA, podobnie jak: Shadow Complex czy Castle Crashers. (Braid jest również kozacki ale można go na PC przejść)

Opublikowano

Panowie szybka pomoc/odpowiedz .co brac

NBA2k10 -nówka 85zl

Bordenlands -używka miesięczna -90zl

Opublikowano

Trochę rozrzucona gatunkowość. Osobiście brałbym 2K10

Opublikowano

@canuks

jak masz z kim grać i lubisz gry z jajem, to zdecydowanie Borderlands.

gwarantowana zabawa na dziesiątki godzin + dwa genialne dodatki i jeden świetny pod warunkiem, że lubisz Firefight w ODST.

Opublikowano

@canuks

jak masz z kim grać i lubisz gry z jajem, to zdecydowanie Borderlands.

gwarantowana zabawa na dziesiątki godzin + dwa genialne dodatki i jeden świetny pod warunkiem, że lubisz Firefight w ODST.

tylko online ,nie mam drugiej osoby do pogrania na jednej konsoli :( .

szkoda że nie ma demka borderów na xbl :(

Edytowane przez canuks

Opublikowano

dla mnie multi to tylko online, chyba że sportówki i mordobicia, gdzie gra się na jednym ekranie.

nie lubię grać w trybie split screen.

Opublikowano

hehe kupiłem :) ale NFL Madden 10 ,miałem parcie na tą grę od dawna a ze trfiła się za 95zl nówka to nie mogłem sobie odmówić tej przyjemności :).

Ogram NFL , to się wymieni na coś innego :)

Opublikowano

Hejka.Mam pytanie.Jaką grę do multi bardziej opłaca się wciągnąć - Modern Warfare 2 czy Bad Company 2?Gdzie lepsze serwery i rzadsze lagi?Proszę o odpowiedź i pozdrawiamno.gif

Opublikowano

Pod względem technicznym obie gry stoją na najwyższym poziomie i zarówno w BC2 jak i w MW2 lagi nie stanowią problemu. Jeśli lubisz rozpierduchę i klimat pola bitwy gdzie dużo się dzieje, to BC2 jest lepszym wyborem. MW2 ma za to rewelacyjny tryb S&D (dwie drużyny, jedna broniąca dwóch bomb plantów, druga atakująca, brak respawnów = emocje kiedy zostaje się samemu, a czas zbliża się do końca) i dobre klasyczne DM/TDM.

Ale ogólnie to IMO oba tytuły to must have, a twoje pytanie w stylu pytania Mercedes czy BMW.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Ja dodam ze jak lubisz sobie pojezdzić i postrzelać sprzętem wojskowym to BC2. Jeśli jednak tego nie lubisz to MW2 i walka tylko na karabiny i noże .

Ostatnio dość dużo się czyta o lagach w BC2 i kłopotach z serverami co jak dla mnie jest normalnie śmieszne przy takim tytule. EA dało ciała poraz kolejny nie umieją wyciągać wniosków z poprzednich produkcji .

Opublikowano

Polećcie jakiś tani dobry tytuł w który jeszcze nie grałem :)

Opublikowano

FM3, Borderlands, Batman AA, COD: MW2 - tak na pierwszy rzut oka ;p

Ze starszych (jeśli nie chcesz dużo wydawać) to Dead Space, Orange Box, PGR4

A z nowszych to wiadomo: BFBC2, Bioshock 2, Bayonetta, Darksiders, Mass Effect 2 - wszystko MUSTHAVY!

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

Shadow Complex

Opublikowano

Mam problem czy kupic BFBC2 czy Army of Two 40th day z gory dzieki:)

Edytowane przez Kil3r

Opublikowano

BFBC2 to gra, która zapewni Ci dziesiątki godzin spędzonym w świetnym multi... jeśli nie setki.

natomiast Army Of Two to gra do przejścia i pobawienia się w dodatkowych trybach z doskoku.

jeśli nie masz w co grać i zastanawiasz się nad wyborem jednej tylko gry - bierz BFBC2. dużo dłużej będziesz się nią cieszyć.

Opublikowano

Dead Space, zdecydowanie.