Opublikowano 16 listopada 201014 l I tak i nie ,gra dość liniowa z punktu A do punktu B po drodze kilkunastu opetanych do zabicia .Gra bardzo łatwa nie ma większej róznicy pomiędzy poziomem łatwym a trudnym nawet w ilości opętanych spotykanych na swojej drodze .Także lokacji gdzie możemy się przestraszyć jest bardzo mało ... właściwie to tylko las jest klimatyczny podczas wichury . CO bardzo boli i aż się prosi w tej grze to zagadki których brak .Było by super gdyby twórcy umieścili chodz kilka wymagających łamigłówek a tak to mamy raptem 2 i to banalne . Jednak w grę warto zagrać(chociaż szału nie robi ) szczególnie teraz jak można ją kupić za małe pieniądze a 23 listopada gra wychodzi w wersji elektronicznej na market GoD . Sam zamierzam ją nabyć ponownie właśnie z GoD + wszystkie dodatki bo podobno DLC lepsze(bardziej wymagające,klimatyczne ) niż podstawka a sa w przystępnej cenie 560msp .
Opublikowano 16 listopada 201014 l ja zupełnie innej beczki... Zakupiłem halo 3, halo odst, halo reach w jakiej kolejności radzicie się za to zabierać?? mowa o singlu gdyż już od jakiegoś czasu cisnę reach w multi (jeszcze jedno dużo stracę jak w 2 nigdy nie grałem??- tylko kiedyś pierwszą część przeszedłem...) Edytowane 16 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 16 listopada 201014 l Powiem tak, grając w Halo 3 bez 1 i 2 czułem, że dużo tracę bo nie wiedziałem za bardzo o co kaman. Te 3 części co masz to w sumie bez różnicy w jakiej kolejności przejdziesz. Ja bym proponował Halo 3 - ODST i na końcu Reach.
Opublikowano 16 listopada 201014 l a moim zdaniem ODST zostaw sobie na koniec - to trochę taka odskocznia, gra się w końcu zwykłym marine, ja bym zaczął od Reach, później 3 i ODST
Opublikowano 16 listopada 201014 l czyli pewnie będzie tak najpierw alan wake, potem gearsy 2 i ostatecznie jak pisałeś w takiej kolejności wszystkie halo kiedy ja czas znajdę Edytowane 16 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 16 listopada 201014 l nie ty jeden ja mam jeszcze nieruszone ME 1 i 2 GoW 1 i2 , Alana , ODST i Halo Wars (konsola od miesiąca, dopiero Halo 3 całe przeszedłem) Edytowane 16 listopada 201014 l przez k0chan
Opublikowano 16 listopada 201014 l ja 1,5 tygodnia i jak na razie zdążyłem jedynie gearsy 1 przejść a massy również czekają (ale od rpg chwilowo odpoczywam ) Edytowane 16 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 16 listopada 201014 l canuks: czytaj ze zrozumieniem, fable 2 już miałem i grałem hoho! Grałem w AC 1 i 2 oraz Fable 2 obie gry podobają mi się na podobnym poziomie Twoja odpowiedź- To ja bym proponował na teraz Fable 2 holylegendPL: na skate 3 nie ma tłumów ale zawsze jest z kim pograć, obecnie tą gierkę można dostać za bezcen, bierz. Edytowane 16 listopada 201014 l przez Barboro37
Opublikowano 20 listopada 201014 l Castlevania: Lords of Shadow warto ? jaki to gatune RPG czy slasher ? czy to coś ala Darksiders ? Edytowane 20 listopada 201014 l przez canuks
Opublikowano 21 listopada 201014 l ufc!!! mma szczerze jak dla mnie to totalny nie wypał, poza naprawdę zananymi osobistościami gra "technicznie" jest najzwyczajniej w świecie o 3 długości słabsza od mega wymagającego ufc!!! Naprawdę system walki w mma jest dla typowych dresików z pod bloku (tak mało skomplikowana) przy ufc... Edytowane 21 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 listopada 201014 l Jakiś dobry FPS koniecznie tani??Jakieś propozycje?? Darkness! Ta gierka rządzi
Opublikowano 22 listopada 201014 l Który Rock Band ma waszym zdaniem najlepszą listę piosenek pod perkusje ?