Opublikowano 6 lutego 200916 l Dobrze przynajmniej że go nie rozpowszechniliście, bo już zupełnie straciłbym serce do tej gry. A tak pozostaje mi wiara że SL robi coś w kwestii DLC i stąd problemy.
Opublikowano 17 marca 200916 l Autor WipEout HD za darmo! http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-za-darmo/15607/ wtf?
Opublikowano 17 marca 200916 l To jest fakt. Przy okazji potwierdza że australijski oddział Sony uwielbia rozpieszczać klientów (darmowe ps3 do bravi, etc.). Pozazdrościć. I przy okazji sugeruje możliwość że wreszcie WHD dorobi się DLC - chłyt marketingowy jak znalazł, podstawkę dostaniesz za darmo a za dodatek przyjdzie już zapłacić. Może więc szykuje się coś dużego.
Opublikowano 17 marca 200916 l Autor Mowa o Austrii, a nie o Australii. Nie chcę być złym prorokiem, ale możliwe, że to był ostatni WipEout, podobno gra sprzedała się słabiutko. W(pipi)ia mnie, że ludzi są tak głupi, kupuja jakieś beznadziejne NFS, a taki W: HD jest niedoceniany.
Opublikowano 17 marca 200916 l WipEout HD za darmo! http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-za-darmo/15607/ Pomiędzy 16 marca a 18 kwietnia.
Opublikowano 17 marca 200916 l Na neogaf piszą, że po 18 kwietnia wyślą kod. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=355549
Opublikowano 17 marca 200916 l Autor Ludzie taki tytuł, za tak śmieszne pieniądze. Must have, chyba, że ktoś nie lubi tego typu gier.
Opublikowano 18 marca 200916 l napiszcie mi prosze ile trwa mach1 w trybie zone... ja na tym lvl'u nic nie widze, jakos tak ciemno i jedyny punk orientacyjny to 2 paski biegnace srodkiem trasy ale jakims cudem dolecialem do 69zone i nawet raz udalo mi sie zrobic prefect lap po czym sie rozkojarzylem [lol?! perfect lap?!], w(pipi)alem w bande, odbilem sie od niej, wpadlem w waski przelot i moje soczyste "(pipi) mać" slychac bylo w domu obok :< Edytowane 18 marca 200916 l przez CoATI
Opublikowano 18 marca 200916 l Mach1 to "pomnik" dla calego trybu Zone ;] No ,ale co do twojego pytanie : Mach1 jest az do 75 lvl. wiec bedzie z toba do konca ,az dostaniesz ZZ
Opublikowano 18 marca 200916 l ;_; dam rade xD no nic... krople do oczu, nowa plyta prodigy, sluchawki i ide grac xDDDD teraz to juz nie sama predkosc jest przeszkoda tylko ten (dowolne niecenzuralne slowo) mach1
Opublikowano 18 marca 200916 l Mi się raz nawet udało zrobić perfect lapa na Zone 76 Przyznam się Panowie, że wróciłem do WipEouta po dłuższej przerwie i jestem zadowolony, po raz kolejny Czekam na DLC, bo trasy mi już się znudziły. Reversy też.
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l http://blog.us.playstation.com/2009/04/07/...-psn/#more-8690 Wszyscy tak czekali na jakiś wnoszący coś update, i wreszcie się doczekaliśmy! Ale, ale, nie cieszcie się, bo update 1.30 jest o kant dpy obić. :evil: Do ściągnięcie od jutra, jedyne co wprowadza to urozmaicenie rozgrywki online - system rankingowy (50 leveli rank'u) i badge a'la Killzone (33 różne osiągnięcia). Do tego in game invajty, tryb spektatora i bogatsza customizacja ustawień. I teraz tak - albo ktoś z SCEE/SL bardzo głęboko wierzy w boga/allacha/obame/siebie, licząc że taki update przyciągnie do WHD kogokolwiek, albo jest to preludium to jakiegoś poważnego expansiona. Oby! :wkurzony:
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l super tylko kur@# od kilku miesięcy nie działa mi online w wipku .Za każdym razem wyskakuje błąd przy połączeniu z serwerem.Oby to od jutra się zmieniło....
Opublikowano 7 kwietnia 200916 l http://blog.us.playstation.com/2009/04/07/...-psn/#more-8690 Wszyscy tak czekali na jakiś wnoszący coś update, i wreszcie się doczekaliśmy! Ale, ale, nie cieszcie się, bo update 1.30 jest o kant dpy obić. :evil: Przecież to patch, a nie DLC więc nie rozumiem zdziwienia ?
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Bardzo pozytywnie, wreszcie mam pretekst aby powrócić do Wipeout'a, cieszy możliwość wyłączenia BR'ów itp, coby rozgrywkę zunfikować
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l jest on już w ogóle dostępny?nic mi się nie ściąga jak odpalam wipka
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Informacja pochodzi z PS BLOG US, więc pewnikiem najpierw obdarzeni zostaną hamerykanie. Niebawem patch powinien zawitać i do nas, nie mam możliwości żeby osobiście sprawdzić, ale rano jeszcze nie było
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Ja bym się na waszym miejscu tak nie cieszył Właśnie ściągnąłem patch 1.3 (mam wersje US) i konsola za każdym razem wiesza mi się przy informacji o autosave. <_<
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l hehehe całe Sony chyba faktycznie musi wyjść w nawyk każdemu posiadaczowi PS3 by pierw obadać czy wszystko jest ok na forach a dopiero potem ściągać To nie pierwsza wpadka
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Tymczasowe rozwiazanie--> odpiac neta, wlaczyc gre, gdy sie wczyta to mozna podpiac net. Btw dawno tyle serwerow w Wipeku nie widzialem:).
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l A mi jak nie chodzilo online przed patchem tak i nie chodzi po patchu ... je.bie mnie juz ta gra kompletnie ;/ Edytowane 9 kwietnia 200916 l przez XM16E1