Skocz do zawartości

"Chodzone bijatyki", Bijatyki na kilka osób, co polecacie?

Featured Replies

Opublikowano

za 4 dyszki w jakiejs promce chetnie sprawdze z sentymentu do marki

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 37,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam wam Streets Of Rage Remake na PC. Fanowska gra tworzona przez kupę lat. Najnowsza wersja dostała tryb wide screen. Gierka jest niesamowita, niczym nie odstaje, a nawet jest lepsza niż wiele gi

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Ja ostatnio na PSP przeszedłem sobie legen - wait 4 it - darne Kadilaki i dinozaury. Bawiłem się równie doskonale, jak w latach dziewięćdziesiątych grając na automatach w słynnych wozach Dr

• @Di Nie wiem czy są jakieś ogólne tutoriale ale polecam poszukać tutoriali do Streets Of Rage. SoRy to klon Final Fighta i gra się w to podobnie, a final fight jest taki jak inne beatemupy Capcom

Opublikowano

Wygląda jakoś tak sztywno i bez luzu Żółwi Ninja. Nadchodzące Power Rangers też sprawiają lepsze pierwsze wrażenie (+ levele z Zordami!).

Opublikowano

Co ciekawe, G.I. Joe wychodzi w tym samym dniu co Night Slashers Remake.

A z innych gierek:

Jutro premiera Karate Kid: Street Rumble, gdzie zobaczymy z jakiegoś powodu Ali (miłość Johnny'ego)

W poniedziałek premiera Maiden Cops:

A tu nowy zwiastun Double Dragon Revive:

Opublikowano

Za wcześnie wyciekło ale opowiem wam co było.

Dwie nowe postacie jaszczurki, jedna jaszczurka laska, a druga elo na deskorolce biją po mordach, a potem, że jeszcze dodatkowo free dlc z jakąś zremiksowaną muzyką.

Edit:

Ok już jest 

Opublikowano

Recenzja wspomnianego Night Slashers:

Możemy np. kopnąć helikopter, żeby poleciała z niego krew.

image.thumb.png.e2eed4425bcd504de4fefe8bd579bfda.png

Edytowane przez Di

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 5.08.2024 o 12:29, Di napisał(a):

Czy zmienili coś w samej rozgrywce, czy tylko poprawili błędy? Grałem w ubiegłym roku w demo, było ciężko.

Już raz Ci odpowiadałem, ale zrobię to drugi raz xD gra jest prześwietna. Kończę robić platynę i rzeczywiście może być ciężko, ale jeśli znasz cały system i wiesz co możesz zrobić z przeciwnikiem to nie mają szans. Nie ma takiej drugiej chodzonej bijatyki i zachęcam każdego do zagrania. Na początku najlepiej brać najniższy poziom trudności żeby się nie zrazić. Gdybym mógł kupiłbym jeszcze raz. Ostatnio wleciał kolejny patch więc pięknie.  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dygnął, gierke robi studio od Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, wiec mozna byc spokojnym o jakosc

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wygląda zajebiście i jest demko, więc trzeba będzie sprawdzić.

Opublikowano

Świetne! Będę miał na celowniku, dzięks za info o tej grze )

Gematsu
No image preview

Absolum physical editions announced for PS5, Switch

Silver Lining Interactive, in cooperation with publisher Dotemu and developers Guard Crush Games and Supamonks, will release physical standard and Signature editions of arcade-like beat ’em u…

Fizyczek też będzie, trzeba jeszcze chwilkę poczekać!

Edytowane przez SebaSan1981