Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS3 Scena, Underground. Piraty i BM = Warn

Featured Replies

Opublikowano

a widział już ktoś jak uruchamiany jest ten exploit? Z tego co czytałem to całkowicie domowym sposobem idzie to zrobić w Polsce taka płytka z tego co znalazłem kosztuje coś około 125zł.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 186,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Są tacy - nawet nad Wisłą. ;]     Tylko co mnie obchodzi przeciętny Kowalski, który nawet nie rozumie czego używa? Tym bardziej co mnie obchodzi Sony? Niech starają się aby OFW był atrakcyjniejszy

• Dziś pierwszy dzień zabawy z CFW Kmew czy jakoś tak 3.55 małe problemy ( dużo black screen i errorów ) - konsola nie ma BD-Rom'u Lecz poszło, etap kolejny to PSN z podmienionymi certyfikatami. Zobacz

• nie Juchy zcustomizowane, to jeszcze nie łatka na OFW:P a CFW:D Jeszcze tak dobrze nie ma, aby było "oficjalne" by SONY:D

Opublikowano

Everyone hold on before you buy your boards, it seems that the code can be ported to the PSP and TI-84 Plus Calculator

armagedon

Opublikowano

e, o co chodzi, ogolnie piszcie bardziej dla ludzi bo to fascynujace jest a nic nie rozumiem, jakbym ogladal fajny film z efektami po wegiersku :(

Opublikowano

e, o co chodzi, ogolnie piszcie bardziej dla ludzi bo to fascynujace jest a nic nie rozumiem, jakbym ogladal fajny film z efektami po wegiersku :(

podpinam się :)

Opublikowano

Ehhh... Słyszeliście o tym donglu umożliwiającym odpalenie HB (homebrew)? Słyszeliście że kosztuje 150 baksów? Teraz to samo można sobie zrobić w domu. Wystarczy kupić podzespoły, zlutować, wgrać soft i będzie śmigać.

Opublikowano

@caps_LOCK_masta i balon1984:

W skrócie to chodzi o to, że za moment będziecie mieć allegro wypełnione małymi urządzeniami podpinanymi pod USB, które to odblokują opcję "Install package" w Waszych PS3. Korzystając z tej funkcji zainstalujecie sobie na PS3 program, dzięki któremu będą chodzić pirackie gry (i homebrew, teoretycznie... ktoś się w końcu zlituje i udostępni te SDK (Software Development Kit - biblioteki dla programistów umożliwiające tworzenie oprogramowania) wszystkim zainteresowanym... a przynajmniej sam siebie oszukuję, że tak będzie :P). Jest też prawdopodobne, że wcale nie będzie trzeba dawać zarobić innym i po prostu wystarczy mieć spiracone PSP, na którym (jeśli powstanie) odpalicie program, podepniecie kablem pod port USB w PS3... i zrobi to samo, co małe urządzenia.

W praktyce czas zaopatrzyć się w szybkie łącze. ;)

Opublikowano

Samemu to sobie zawsze można wszystko zrobić, nawet sam sobie możesz PS3 zrobić, jak potrafisz ;)

Opublikowano

nie mozna wszystkiego zrobic samemu, nie przesadzaj, zeby cos zrobic to nie kwestia potrafienia, a narzedzi...

a to akurat mozna zrobic i nie mowi tu nikt o zrobieniu tego w pelnym tego slowa znaczeniu, to tylko kwestia zlozenia...to tak samo to Twoje zrobienie PS3, kupic mozna plyte, obudowe naped i inne bebechy i zlozyc w calosc i opowiadac ze sie wyprodukowalo Ps3...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

@caps_LOCK_masta i balon1984:

W skrócie to chodzi o to, że za moment będziecie mieć allegro wypełnione małymi urządzeniami podpinanymi pod USB, które to odblokują opcję "Install package" w Waszych PS3. Korzystając z tej funkcji zainstalujecie sobie na PS3 program, dzięki któremu będą chodzić pirackie gry (i homebrew, teoretycznie... ktoś się w końcu zlituje i udostępni te SDK (Software Development Kit - biblioteki dla programistów umożliwiające tworzenie oprogramowania) wszystkim zainteresowanym... a przynajmniej sam siebie oszukuję, że tak będzie :P). Jest też prawdopodobne, że wcale nie będzie trzeba dawać zarobić innym i po prostu wystarczy mieć spiracone PSP, na którym (jeśli powstanie) odpalicie program, podepniecie kablem pod port USB w PS3... i zrobi to samo, co małe urządzenia.

W praktyce czas zaopatrzyć się w szybkie łącze. ;)

ja $$$%^e jaka chamówa xDDDDDD

Opublikowano

że niby jakim cudem to teoretycznie będzie można odpalić z psp?

Opublikowano

Konrad, tak jest poprawny :) ja ja.ebie jaka NASA

Opublikowano

Serio, serio? ;) Bo w readme nic nie wspominają o atmega, a tylko o AT90. A nie chciał bym sprowadzać Teensy, bo najtańszy to koszt ok 80zł i do tego trzeba czekać 3 tygodnie ;/

Edytowane przez konrado0905

Opublikowano

@Ficuś:

Dokładnie nie wiem jak to ma działać, ale podobno (podkreślając to podobno) PSP ma mieć możliwość działania w jakimś trybie, jeśli chodzi o USB, dzięki czemu ma się dać to zrobić.

Opublikowano

więc tak...

Każda konsolka ma "coś" po to aby ja naprawić.

PSP - Bateria + MS

X360 - ( odtstnio wyciekło ) Płytkę, bądź memorke

PS3 - Pendrive

Możesz dać jakiegoś linka lub to rozwinąć ??

Opublikowano

może ktoś ma zapisaną stronę i cały download? Bo padła...

Opublikowano

więc tak...

Każda konsolka ma "coś" po to aby ja naprawić.

PSP - Bateria + MS

X360 - ( odtstnio wyciekło ) Płytkę, bądź memorke

PS3 - Pendrive

Możesz dać jakiegoś linka lub to rozwinąć ??

Tak, memorka pełny dump 512 chodzi czasem na ebay. 199USD w góre.

Chyba nie oczekujesz że coś takiego dostaniesz za darmo?:)

Ale zaraz, zaraz. Przecież tam backup menager jest wyłączony, wiec to nie takie hop siup.

Łot haw ju min?

Edytowane przez Dabman