hetros 4 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 na pendirvie musisz stworzyć folder PS3, w nim folder UPDATE i do niego wrzucasz plik z updatem, wchodzisz potem w ustawieniach w update i wybierasz via mass storage Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 dobra dzięki wielkie znaczy pobrałem przez ps3 w końcu ale na przyszłość będe wiedział pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Abdul 0 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Zastanawiam się nad zakupem ps3 w UK. Opłaca się ? Przesyłka odpada , rodzina będzie zjeżdżać. Znacie jakieś dobre strony sklepów z UK ? Znam tylko amazon.co.uk. Chciałbym luknąć na ceny , jakieś promocje ps3 + gra itp. Ten nowy zestaw 80 GB jest w 65 nm ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 mam problem z fotkami na karcie MS niektore fotki ps3 widzi a inne nie mimo ze sa w tym samym folderze i sa tego samego formatu z filmikami sa te same problemy dziwne bo wczesniej bylo wszystko ok o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mam pytanie odnośnie internetu: Co zrobić jak mi wyskakuje DNS error ?? Mam wszystko dobrze podpięte do routera, a nie mam internetu ani w kompie, ani w konsoli. Wcześniej miałem tak samo wszystko podpięte i działało, a teraz niechce.Co robić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
DaniDevil 7 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Japonia dostala swoj wlasny update softu jak ktos chce moze go zainstalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zastanawiam się nad zakupem ps3 w UK. Opłaca się ? Przesyłka odpada , rodzina będzie zjeżdżać. Znacie jakieś dobre strony sklepów z UK ? Znam tylko amazon.co.uk. Chciałbym luknąć na ceny , jakieś promocje ps3 + gra itp. Ten nowy zestaw 80 GB jest w 65 nm ? play.com,hmv.co.uk,game.co.uk,gamestation.co.uk,dabs.com,savastore.co.uk i wiele ,wiele innych tak ,konsole w Uk sa tansze i soe oplaca:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Mam pytanie odnośnie internetu: Co zrobić jak mi wyskakuje DNS error ?? Mam wszystko dobrze podpięte do routera, a nie mam internetu ani w kompie, ani w konsoli. Wcześniej miałem tak samo wszystko podpięte i działało, a teraz niechce.Co robić ?? Czyli jak ? Net w konsoli działał i nagle wyskoczył taki błąd ?? Jeśli tak to zrestartuj router (w instrukcji powinno być jak, ew wyłącz z sieci na 30sec.) może to coś da. Sprawdżź czy to nie wina dostawcy (na pc net działa?) Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Siema Mam kilka pytań odnośnie PS3, z racji tego, że nie chcę mi się wertować całego tematu. Może jakiś życzliwy odpisze 1. Jaki net trzeba mieć do pełnej obsługi PSN ?? 1024 kb/s styknie ?? 2. Jak wygląda sprawa z żywotnością DS3, w padzie od Xkloca trzeba wymieniać baterie, jak to wygląda w przypadku DS3 ? Gdzieś słyszałem, że jak padnie akumulator w DS3 to można go wymienić na nowy model, czy to prawda? 3. Są jakieś inforamacje o kolejniej obniżce PS3? Microsoft teraz ostro obniżył ceny, Sony chyba odpowie na ten krok M$. 4. Ile maksymalnie może kosztować gra na PS3? Kiedyś czytałem, że 59Euro. 5. Ile kosztuje gra na PS3 w platynie ? Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
hetros 4 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 1 styknie 2 bateria jest wbudowana więc tylko ładujesz, a baterie sa na tyle żywotne że raczej nie będziesz ich wymieniać, bo to się wiąże z rozkręcaniem pada - dragon bodajże sprzedaje wymienne baterie 3 teraz była tak naprawdę za cena 40gb dostajesz 80gb i z ds3 4 różnie w sklepach i za 250zł widziałem GH kosztuje np ok 320 - ale ma gitarę w zestawie, a taki rockband w ultimie to jakieś 8 stów 5 cena sugerowana to bodajże 99 zł ale w niektórych sklepach jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Takie pytanie: Czy mogę zmienić tag gracza nie tracąc save'ów? I czy save'y z gier są przypisane do profilu, czy nie? I jaka jest najlepsza stronka robiąca gamercardy do PS3 (na zasadzie jak MGC)? Edytowane 20 Września 2008 przez Masher Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Hmmm przeglądam, przeglądam i jedno mnie dręczy. PS3 80 GB wypuszczona na rynek US ma 'wszystko', a juz PALowa wersja ma tylko 2x USB, nie posiada czytników kart, chromowanego paska ani wstecznej kompatybilności... What tha fak ja się pytam. Czy wikipedia dobrze podaje?? I czemu ja dopiero teraz się dowiaduję o takich rzeczach?> Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Szybko się obudziłeś . Wersja 80 GB PAL już jest miesiąc na rynku. A wersja 80 GB w USA, od premiery w Europie, też została wykastrowana. Posiadają wszystkie natomiast Dual Shocka 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamcky 1 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Szybko się obudziłeś . Wersja 80 GB PAL już jest miesiąc na rynku. A wersja 80 GB w USA, od premiery w Europie, też została wykastrowana. Posiadają wszystkie natomiast Dual Shocka 3. Aahahaha czyli jednak da się pogubić w modelach;] Czyli najlepsza konsola to Europejska 60GB, bądź ewentualnie 80GB z US... Wyśmienicie... A o DS3 wiem i na szczęście pie*dole bo posiadam swojego już od sporego czasu;'] oszukali... Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Powtarzam z tym podłączeniem neta do PS3(bardziej z sensem :spox: :co trzeba właściwie zrobic, aby go mieć na PS3 bez przewodowo?? PS3 ma adapter Wi-Fi, więc z konsolą problemu nie ma. Do komputera musisz kupić ruter z Wi-Fi (ja mam Linksys WAG200G), podłączyć przez niego net, w ustawieniach rutera uaktywnić Wi-Fi, ustawić zabezpieczenia, potem te dane przenieść na PS3. Konsola bez problemu wykrywa nawet słaby sygnał (dwie ściany). Oczywiście szybkość nie jest tak dobra, jak po kablu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Czy jeśli usunę profil na PS3, to konto PSN też przestanie istnieć? Czy będę mógł wykorzystać te konto na innym profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza
hetros 4 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie przestanie istnieć, możesz wykorzystać je na innym profilu a nawet na innej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Czy to normalne, że po ok. 5 ładowaniach DualShock 3 trzyma ok. 8-9h grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 czy da sie podlaczyc myszke i klawiature wireless do ps3? jesli tak to jakie sa obslugiwane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 czy da sie podlaczyc myszke i klawiature wireless do ps3? jesli tak to jakie sa obslugiwane? Tak da sie. Albo klawierki bluetooth (np logitech dedykowaną ps3 wypuscił coś koło 200zł stoi) albo tredycyjnie, wpinasz odbiornik usb do konsoli i masz mysz i klawe po wi-fi. A co modeli to nie mam pojęcia, myslę że każdą da się podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 czy da sie podlaczyc myszke i klawiature wireless do ps3? jesli tak to jakie sa obslugiwane? Tak da sie. Albo klawierki bluetooth (np logitech dedykowaną ps3 wypuscił coś koło 200zł stoi) albo tredycyjnie, wpinasz odbiornik usb do konsoli i masz mysz i klawe po wi-fi. A co modeli to nie mam pojęcia, myslę że każdą da się podłączyć. ok, sprawdzilem jedna klawiature i myszke logitech i dziala. Moge pisac sobie normalnie massage, itd. Problem w tym ze np. w COD4 juz sobie z tego nie moge skorzystac... Czy to wina gry, ktora nie obsluguje myszy, czy moze ja cos popie.rdolilem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) czy da sie podlaczyc myszke i klawiature wireless do ps3? jesli tak to jakie sa obslugiwane? Tak da sie. Albo klawierki bluetooth (np logitech dedykowaną ps3 wypuscił coś koło 200zł stoi) albo tredycyjnie, wpinasz odbiornik usb do konsoli i masz mysz i klawe po wi-fi. A co modeli to nie mam pojęcia, myslę że każdą da się podłączyć. ok, sprawdzilem jedna klawiature i myszke logitech i dziala. Moge pisac sobie normalnie massage, itd. Problem w tym ze np. w COD4 juz sobie z tego nie moge skorzystac... Czy to wina gry, ktora nie obsluguje myszy, czy moze ja cos popie.rdolilem? To wina gry , musi ona obsługiwac mysz i klawe inaczej sobie nie pograsz. Na razie chyba tylko UTIII daje mozliwość uzywania myszy. Tez tego nie rozumiem, bluetooth konsola ma ? Tak ! Wejścia usb ? Tak ! To po kiego grzyba nie zaimplementują obsługi klawiatury i myszy ?!?! UT3 pokazał ze się da (wystarczy rózne serwery dla myszy i padów). Fps to jedna para kaloszy. Dlaczego developerzy mają problemy ze stworzeniem dobrego sterowania do stretegii czy rts-ów a wystarczyło by wsadzić obsługę myszy i klawierki... Kurna taki fajny sprzęt ta konsola a takie przedpotopowe rozwiązania. Edytowane 1 Października 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Czy PS3 obsługuje avi. Xvid? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Znakomitą większość tak. Xvid napewno a co do avi to zalezy od kodeka bo avi to tylko tzw kontener a jakim kodekiem bedzie skompresowany to juz inna bajka. Edytowane 1 Października 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Zdradzi mi ktos jak otwierac wiadomosci na poczcie wp?Bylbym wdzieczny za pomoc Ok juz wiem Edytowane 6 Października 2008 przez Sanryu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi