Opublikowano 3 grudnia 200915 l Jak masz go podlaczonego do wlaczonej konsoli, przytrzymac ten guzik na srodku - turn off the controler. Odlacz USB, wylacz konsole. Wlacz albo normalnie albo padem konsole i powinno byc si.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l No działa, dzięki To jakaś wada, czy tylko jakaś forma kalibracji łączności?
Opublikowano 3 grudnia 200915 l bo wy nie czytacie instrukcji obslugi i nie wiecie jak poprawnie sparowac kontroler z ps3. O!
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Z tego co czytam to w Slimach się dzieje zawsze Tzn sporo ludzi miało tak jak ja, że zrobiło się raz na początku, a potem już nie wystąpiło.
Opublikowano 4 grudnia 200915 l bo wy nie czytacie instrukcji obslugi i nie wiecie jak poprawnie sparowac kontroler z ps3. O! Miałem wcześniej wersję 60 gb i 40 gb i nic takiego nie występowało, więc problem nie tkwi w braku umiejetności skonfigurowania pada.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l chwilowo jestem zmuszony podłączyć Ps3 do telewizora kablem RGB. Gry i filmy avi śmigają ok jednak filmy BD i DVD są już na zielono. Da się coś z tym zrobić?
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Witam chciałem dziś przełączyć obraz wyświetlania z HDMI na "CZINCZE"(zółty, czerwony, biały) na ale obraz wygasał na 30 sekund i z powrotem włączało się przez HDMI. Jakieś rady?
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Zresetuj ustawienia poprzez przytrzymanie powera przy włączaniu konsoli.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l jesli ma podlaczone hdmi to konsola zawsze bedzie sama sobie to przestawiac.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Zresetuj ustawienia poprzez przytrzymanie powera przy włączaniu konsoli. Ok dzięki działa
Opublikowano 7 grudnia 200915 l witam Mam trzy pytania 1. Dlaczego jak wyłączam konsole i pady bezprzewodowe, przychodzę na następny dzień włączam konsole i niestety na padach migają 4 diody tak jakby były rozładowane, czy on ich nie wyłącza? 2. wczoraj jeszcze działał a dzisiaj nie działa mi pilot blue ray, jak próbuje go zarejestrować wyskakuje "podczas rejestrowania wystąpił błąd. spróbuj zarejestrować ponownie... i tu jakieś numerki" 3. Mam problem z filmami hd przez dlna, nie chce mi ich płynnie odtwarzać, cały czas rwie, używam ps3 media serwer, czy winą może być podłączenie przez wi-fi a nie przez kabel? pozdrawiam
Opublikowano 7 grudnia 200915 l 1. opisz dokladniej i/lub przeczytaj pare postow wczesniej 2. usun go w menu ps3 i sprawdz jeszcze raz. "jakies numerki" wpisz w google i zapewne dostaniesz odpowiedz na twoj problem. to zawsze dziala ;] 3. łącze nie wyrabia.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm...
Opublikowano 8 grudnia 200915 l 1. opisz dokladniej i/lub przeczytaj pare postow wczesniej 2. usun go w menu ps3 i sprawdz jeszcze raz. "jakies numerki" wpisz w google i zapewne dostaniesz odpowiedz na twoj problem. to zawsze dziala ;] 3. łącze nie wyrabia. ad.1 poczytałem parę postów wcześniej i spróbuje popołudniu tamtego sposobu ad.2 dziwnie się zachowuje ten pilot po restarcie konsoli zadziałał. wpisywałem te numerki w google nic mi nie znalazło ad.3 a możesz mi powiedzieć jak zwiększyć przepustowość łącza i czy jest to w ogóle możliwe?
Opublikowano 8 grudnia 200915 l slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm... no jest od początku istnienia.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Mam dziwny problem z PS3 - kiedy proboje sciagnac jakies demko, to pokazuje mi, ze mam za malo miejsca na dysku, mimo ze mam nadmiar. Np. mialem ponad 2gb wolnego miejsca, probowalem sciagnac demo Bayonetty (1600mb) i pokazywalo mi, ze mam za malo miejsca. Wiecie moze jak rozwiazac ten problem? Mam PS3 40gb, wiec jest to dla mnie lekko mowiac - niekomfortowe. Ewentualny format nie wchodzi niestety w rachube - za duzo mam gierek na dysku (a skladalem sie na nie na forum, nie pamietam juz nawet dokladnie z kim, wiec nie bede mogl ich sciagnac ponownie).
Opublikowano 10 grudnia 200915 l slyszelisce cos o "blokadzie rodzicielskiej" ? moze wyjdzie w ktoryms up-grade ?? hmm... no jest od początku istnienia. no a jak sie ja włącza(mam namyśli kod przed uruchomieniem PS3, przed innym urzytkownikiem)?
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Pytanko: czy muzyczna karta na USB działała by z PS3? Chodzi mi to, że podłączyłbym do takiej karty headseta
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Pytanko: czy muzyczna karta na USB działała by z PS3? Chodzi mi to, że podłączyłbym do takiej karty headseta Ale same HeadSet'y na USB działają