Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

mam dysk zewnetrzny podpinam go pod usb ale PS3 go jakos nie widzi a chcialem sobie zgrac filmy jak to rozwiazac??

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 220,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano

A ja mam taka akcje, po zainstalowaniu ktoregos firmwareu , nie pamietam ktorego bo trwa to juz kilka miesiecy, bez powodu wylacza mi sie pad, lub nie moge wlaczyc konsoli padem, dzieje sie to losowo chyba i na maxa mnie wnerwia. co zrobic

Opublikowano

wielkie dzięki, jeszcze jak by mi ktos podrzucił cos o programie do wmontowywania napisow w film to juz wogole :dance:

Opublikowano
A, nie. Powaliło mi się. FAT32 właśnie ma być - sprawdziłem na swoim dysku.

rastacoś: masz ustawione w opcjach żeby pad się wyłączał po 10 minutach nie używania - poszukaj, da się to wyłączyć. Jeśli nie, to masz coś z padem.

nie to, pad sie wylacza podczas gry , co w sacred2 na przyklad gdzie nie ma pauzy jest dosc lipne , masakra, i nie rasta tylko skrot od mojego imiena i nazwiska razem ;)

Opublikowano

mam maly problem nie moge sciagnac nic bo gdy jest 99% I niby juz w calosci pobrane wyskakuje error .mieliscie cos takiego?

Opublikowano

Wiecie może, czy kierownica Logitech Driving Force PRO rev B.01 (dedykowana zresztą już PS3, ale działa z PS2) działa z wszystkimi grami wyścigowymi na PS3?

Opublikowano

tym lista kompatybilności jest na stronie logitecha, ale nie potrafię znaleźć, jest tam mnóstwo tytułów z ps2 na 900 stopni. nie mogę znaleźć tej z ps3. Ale sprawdź DF:GT

Edytowane przez nWo

Opublikowano

Ni ma :P Chodzi mi o gry w których kierownica będzie w ogóle działała tj. czy pogram sobie np w Motorstorma.

Opublikowano

chcesz grac w gry arcade na kierownicy? no nie wiem czy to dobry pomysl... ale co kto woli.

Opublikowano

moje zainteresowania daleko wykraczają poza arcade, ale do F1 już nie dosięgają. mimo to nadal uznaje za arcade gry Colin McRae Rally i WRC, z pominięciem RBR (moja pasja)

// kierownicą w motorstorma ?? :mellow:

Opublikowano

To był przykład, grałem w MS i wiem z czym to się je xD Chodzi mi po prostu o to, czy zagram na kierownicy w większość fajnych gier wyścigowych.

Opublikowano

w PS3 gdy wchodzimy do friends, mamy listę znajomych, gdy ktoś w coś gra widać jaki to tytuł. ale gdy są to gry z PS3 oczywiście, np Resident Evil 5. Moje pytanie jest takie, czy jeśli ktoś gra w grę z PS one czy też widać jaki to tytuł, czy można poznać ze ktoś szarpie sobie w starą gierkę z PS one, ewentualnie z PS two??

Opublikowano

A czasem jak grasz w gry z PSX i PS2 to nie masz automatycznego sign outa? na pewno nie działa mi ściąganie w tym czasie, więc stawiam, że dostaje się DC z PSNa.

Opublikowano

Tego nie wiem. U mnie śmigają na ps3 gry tylko z psx'a Mam wersje 40 bez emulatora. Ale biorąc pod uwagę fakt kilku gier dostępnych na psstore zastanawiam się tylko czy widać gdy ktoś gra w starą grę, tak samo jak w grę na ps3

Opublikowano

podczas grania w gry z ps1 i ps2(jak ktoś ma 60gb) można być cały czas zalogowanym do PSN,jedynie przy naszym nicku nie widać tytułu gry,w którą gramy więc osoby postronne pewnie myślą ,że w chwili obecnej nic nie robimy na konsoli

Opublikowano

powiedzcie mi co mam zrobić bo to już przesada cały czas ps3 mi buczy mam go na półce ale miejsca z tyłu ma więc nie wiem czemu i chwile temu wywaliło mi napis żebym wyłączył konsolę bo jest za gorąca :/ da się jakoś to zrobić przeczyścić ją czy jak

Opublikowano

Przyznaje u mnie w pokoju jest tak gorąco że sam się pocę ale to pierwsza taka sytuacja chociaż buczał zawsze ;/ zrobiłem to i dalej odpalam coda wchodzę do menu i error że za gorący;/ miał ktoś taki problem?

Opublikowano

upał przez ostatnie dni w naszym kraju straszny ale nie wierzę byś miał taki skwar w mieszkaniu,że od razu Ci error wyskakuje.Albo zepsuł się czujnik temperatury albo coś konkretniejszego z układem chłodzenia-pozostaje oddać go do serwisu albo czekać na chłodniejsze dni i zobaczyć jak wtedy będzie się konsola zachowywała.

Opublikowano

Buczy dalej i się przegrzewa ;/ a dla niedowiarków u mnie w pokoju jest naprawdę duchota bo nawet okna w nim nie mam ;D

Edytowane przez Master GiiT