Skocz do zawartości

Nowe serie anime

Featured Replies

• Odpowiedzi 649
  • Wyświetleń 159,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ponownie przygotowałem opis http://www.ppe.pl/blog-21276-5053-anime_zima_2015___przeglad_nadchodzacych_tytulow.html

• Ktoś jeszcze w ogóle bierze anime na poważnie? W tym medium jest tylko kilka perełek, reszta po prostu beznadziejna.

• Opis jesiennych http://www.ppe.pl/blog-21276-4705-anime_jesien_2014___przeglad_tytulow.html

Opublikowano

Gurren Lagann, ale to nie temat od tego.

Czy ten Z Mazinger to oficjalnie zapowiedziany jest? Nawet na /m/ na 4chanie nie byli do końca pewni. Niemniej jednak jeśli będzie klimatycznie podobne do Mazinkaisera to chętnie obejrzę.

EDIT:

Tja, okazało się, że to wcale nie nowa seria ale maszyna do Pachinko.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Link padł...Fuck a chciałem zobaczyć :/

To pilot nowej serii,czy tylko jeden odcinek wypuszczony ot tak sobie?

Edytowane przez Ader

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

animujbs3.th.jpg

W sumie to nic ambitnego.

Ciekaw jestem FMA. Eden of the East brzmi jak jedno wielkie WTF, ale może być interesujące. K-ON! też może być sympatyczne.

A Saki (anime o Mahjongu) będzie i tak hitem sezonu, o !

Łokuźwa, trzeci pod rząd :F

Edytowane przez Zaton.

Opublikowano

FMA - szkoda, że to tylko remake, ale i tak będzę ogladał bo bardzo lubię FMA;].

Z wyjątkiem tego 2 tytuły przykuły moją uwagę:

Hatsukoi Gentei i Natsu no Arashi.

Drugie jest od twórcy School Rumble, a to mówi samo za siebie i moze być z tego naprawdę fajny kawał animca;].

Hatsukoi Gentei - wiedziałem, wiedziałem, ze nadejdzie ten dzień;d. Jest to anime na podstawie mangi Kawashity (autorki Ichigo 100%) pt. Hatsukoi Limited. Niby typowy school, ale naprawdę fajne i zabawne postaci tam są:).

Opublikowano
FMA - szkoda, że to tylko remake, ale i tak będzę ogladał bo bardzo lubię FMA;].

Tylko remake? No stary, a na co fani serii czekają odkąd zobaczyli zje.bane zakończenie pierwszej wersji? Niech się trzymają mangi a przebiją pierwszą wersję.

Opublikowano

Wrzuć ktoś w spoilerach zakończenie mangi :P

Opublikowano

Manga sie już skończyła? Mam nadzieje, że tym razem będzie druga seria Spice and Wolf

Opublikowano

Skończyła. Ale ja nie powiem jakie są różnice bo nie czytałem. Wiem tylko że jakoś w połowie, tam gdzie serial wyprzedził mangę sprawy zaczynają się powoli rozbiegać. I podobno nie prowadzą do takiego z(pipi)... zakończenia. IMO warto czekać, pod warunkiem oczywiście że plota o wiernym remakeu papierowej wersji się potwierdzi.

Opublikowano

To ma być anime trzymajace się tym razem mangi? Oł kurde w morde jeża - czekam!:D

Opublikowano

To nie zostało jeszcze potwierdzone, ale mówiło się o tym w ramach plotki że w ogóle będzie nowe FMA, a skoro to się potwierdziło to i pewnie scenariusz też się w końcu potwierdzi.

3xPotwierdzi - gratuluje sobie składni. Jupi. Nie ma to jak sesja.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie Ty tam Black Lagoon widzisz?:P

No Spice and Wolf 2nd season - nareszcie;]. Całkiem fajny kwartał się szykuje;].

Opublikowano

O Black Lagoon czytałem na jakimś forum. To już niby potwierdzone.

Opublikowano

No że zrobią nowe Black Lagoon to już wiadomo od jakiegoś roku, sęk w tym, że nie wiadomo kiedy to nastąpi bo np miało to już mieć miejsce bodajże w zeszłym właśnie roku;p.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trailer Eden of the East

Może byc fajne ;]