Jump to content

Condemned 2: Bloodshot

Featured Replies

Posted

Drugi trailer Condemned 2: BloodShot

http://gamercenteronline....-2-trailer.html

Po zobaczeniu trailera powiem tyle jeśli w całej grze bedzie taki klimat jak w tym trailerze to gra bedzie lepsza niż pierwsza część.

Ja jestem pod wrażeniem :(

Edited by f5k

• Replies 81
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nie ma bata , ta gierka zarzadzi :( Jedynka zmiatala klimatem i schizami a to co teraz widze to wybitna kontynuacja

Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie.

Zbyt krzykliwy, dosłowny i wybajerowany. Taki styl przy konfrontacji z jedynką to śmiech na sali. Było do przewidzenia w sumie.

grałes wogóle w pierwszą cześć ? dlaczego oceniasz grę która nawet jeszcze nie wyszła? ja napewno tytuł kupię, jedynka sprawiła że pokochałem ten tytuł, wiec tak czy owak do dwójki muszę podejść :lol:

Gdzie oceniłem grę? Trailer jest w młodzieżowej konwencji gdzie wszystko musi być mocne i widowiskowe. Teraz bohater to kawał twardego skur.wysyna, w jedynce miał minę jakby dopiero co wyszedł z kibla i próbował sobie przypomnieć czy oby na pewno podtarł du.pę - to właśnie miało jakąś atmosferę.

Nie lubię jak coś po drugiej stronie wali w kineskop z całych sił by mi pokazać jakie jest szokujące i zaje.biste.

Ten tekst z podcieraniem w jakiejś książce zobaczyłem.

Grafika nie zmieniła się chyba nic przez te dwa lata ;) Jest w stylu Monolithu - sterylna i bardzo sztuczna.

Jednak to dla fanów takich gier nie jest ważne. Pierwsza część była grywalna, momenty straszenia także bywały ( chyba nawet raz podskoczyłem na fotelu )

Trzeba będzie zagrać, ocenić i zobaczyć, jak dla mnie must have, ale na pewno nie w pełnej cenie.

• Author

Beta test Condemned 2

http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=47

Naprawde zanosi sie na to że 2 część będzie jeszcze lepsza niż 1 :^^:

Jedyny mankament to to że grafa została bez zmian no i że tym razem zbieranie dowodów będzie wymagało kombinowania i myślenia, ale i tak gre kupie bo już sie nie moge doczekać :^^:

Edited by f5k

Yyyy... trochę dziwne, że grafika się nie zmieni... Już na line-upie trzystasześćdziesiątki były narzekania pod adresem oprawy, a ona się jeszcze nie zmieniła lol :D Multi mnie podłamało. Na prawdę nie wypada, by w tak bądź co bądź głębokiej grze jak Condemned dać taki płytki multi. Liczyłem na czajenie się w cieniu, nagły atak i byczą dawkę adrenaliny a tu dostajemy napieprzanie się deskami :D

dzisiaj obacziłem trailer z marketplace'a i zrobił na mnie ogromne wrażenie. kiepskie mam porównanie w stosunku do jedynki bo pamietam jedynie strzępki trailerów jeszcze z przed premiery konsoli, ale w każdym razie dla mnie pozycja obowiązkowa ze straszydeł obok "dead space" na ten rok.

• 2 weeks later...

Zwłaszcza, że gra ma być podobna :) Jeśli chodzi o ten trailer @2up to zbierałem szczękę z podłogi jak to zobaczyłem :) Boję się, że klimat zaszczucia zniknie. Twórcy przy dwójce stawiają bardziej na broń palną. A sytuacji, gdzie klimat umykał za sprawą pukawek jest dość dużo np. Call of Cthulhu Dark Cornes of the Earth...

z bronią palną będzie jak w jedynce, pochowana i z małą ilością ammo - w walce nadal ma rządzić i dzielić walka wręcz

to już nie będzie atak/blok z pierwowzoru

Nie chodziło mi o to, że broń palna będzie często decydować kto umrze, a kto nie. Mam na myśli to, że w niektórych sekwencjach będzie zdecydowanie więcej strzelania niż w jedynce.

Aha, żeby OT nie było. Boję się jeszcze, że z thillera zrobi się horror. Po tym co w PE przeczytałem nabrałem pewnych obaw.

Edited by BartX

elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję

• 3 weeks later...

na gametrailers gierka dostala 8.0 choc nie wiem czy to cokolwiek znaczy. nie polecam tej videorecenzji bo imo zdenia za duzo pokazuje (jak kazde vr?). ja jednak obejrzalem i chyba wylapie gre w okolicach premiery jesli fundusze pozwola bo horrorow na 360tce ani widu ani slychu, a jaka by ta dwojka wzgledem jedynki nie byla to raczej panike zapewni pierwszorzedna...

ign tez dal "ósemkę"

Jest juz demo chyba...ma ktos jakies pierwsze wrazenia ? czy jest tak słodki klimat jak w pierwszej częsci :P

elementy horroru były i w jedynce. boisz się że co się stanie? bo nie kapuję

Przeszedłem prawie całą jedynkę (chyba właściciel powiedział "oddaj mi już", gdy do końca miałem 1 lvl :P) i z tego, co zdążyłem zaobserwować, dominował tutaj klimat rodem z thillerów. Jak przeczytałem o tym, że w dwójce ma z oczu lecieć jakaś czarna maź, to zmartwiłem się, że ze świetnego thillera z ELEMENTAMI horroru zrobią horror.

podobno w grze ma by o wiele więcej elementów ze strzelaniem ( najwięcej pod koniec gry ) już się nie moge doczekac 1 pzreszedłem w 2 dni tak mnie przykuła ja już chce 2 !!!!!! juz nie moge sie doczekać tych nocnych grań !

Gra jest już dostępna.

a co z demem? jest na xbox live ? premiera jest dopiero 3 kwietnia także jeszcze nie ma :P

Edited by WildFirePL