Opublikowano 12 marca 200817 l No mówię ,marvel vs capcom się kłania a nie SC http://www.gamersyde.com/stream_6518_en.html tester. Edytowane 12 marca 200817 l przez Soul
Opublikowano 13 marca 200817 l Jeżeli gra dorówna klimatem i gameplayem pierwszemu Caliburowi, jestem w stanie wybaczyć im Elfkę. Może nawet zaczne nia grać
Opublikowano 13 marca 200817 l Dopóki nowa postać to laska - jest ok:P Otóż to Wygląda całkiem, całkiem, ale kolejna postać walcząca rapierem? Wymyśliliby coś nowego.
Opublikowano 15 marca 200817 l nijak ta scheherezada pasuje do serii... oby kolejne postacie były ciekawsze. dokładnie... wygląda jak guest character z któregoś Tales of... (w SC:Legends cos takiego było) W sumie to nawet jak by wrzucili batmana to i tak będę w to grać
Opublikowano 16 marca 200817 l 32 Postaci? Trochę dużo. 24 VI 2008 Premiera? Edytowane 17 marca 200817 l przez raVen20
Opublikowano 26 marca 200817 l http://forums.gametrailers.com/showthread....890&page=35 Kolejna nowa Postać. Hmm sam nie wiem co o tym myśleć Zasalamel, Amy i Cervantes Edytowane 26 marca 200817 l przez raVen20
Opublikowano 26 marca 200817 l To ja może to wkleje co by szukać ludzie nie musieli... A jednak kolejna laska. Ciekawe rzeczy piszą na tym forum. Te 2 nowe postacie faktycznie zostały stworzone przez designerów anime. Co do nowej laski - ciekawe czym wogóle to to walczy, ale przynajmniej barwna postać ;p. Amy Cerv Też nie najgorzej Zasa lepiej niż w 3 na pewno ;-) stara gwardia zdecydowanie in plus A skoro jest Amy to mozna sie spodziewać Li Longa i Hwanga.
Opublikowano 26 marca 200817 l Czyli moim zdaniem będzie jeszcze jedna nowa postać, pewno jakiś kolo.
Opublikowano 26 marca 200817 l Czyli moim zdaniem będzie jeszcze jedna nowa postać, pewno jakiś kolo. Ja zawsze myślałem żeby dali coś na wzór Illidana(czy jakoś tak) z W3:
Opublikowano 26 marca 200817 l Fajny by był taki Ilidian masz rację. Jednak swojego czasu były filmiki z Wersji Alfa Sc4 i tam miejsc na postaci było 32
Opublikowano 26 marca 200817 l Czyli moim zdaniem będzie jeszcze jedna nowa postać, pewno jakiś kolo. Ja zawsze myślałem żeby dali coś na wzór Illidana(czy jakoś tak) z W3: Też o czymś takim myślałem:). A panienka całkiem fajna:P.
Opublikowano 26 marca 200817 l Nowe postacie to imo porażka, jedyny plus to to, że jak narazie same panny Amy, Zasa, Cerv - bez niespodzianek, chyba każdy ze starej gwardii ma kozacki "dezing" ;]
Opublikowano 26 marca 200817 l Nowe postacie to imo porażka, jedyny plus to to, że jak narazie same panny Amy, Zasa, Cerv - bez niespodzianek, chyba każdy ze starej gwardii ma kozacki "dezing" ;] Ta Angol Fear, wygląda jak sexy-żeńska wersja Zasalamela. Design przyjemny dla oka, ale... sam nie wiem. Edytowane 27 marca 200817 l przez Hela
Opublikowano 27 marca 200817 l Angol Fear wygląda...ciekawie Zasa i Cerv wypadli całkiem fajnie. Amy bez większych zmian. Tylko ciekawe, czy będzie mieć bardziej rozbudowany słownik
Opublikowano 27 marca 200817 l Podobno Angol Fear na być bonusową postacią Skoro ona to i Scheherazade... obie były stworzone przez "guest designers". W sumie W SC2 Necro był postacią stworzoną przez twórce Spawna i też był liczony jako postać bonusowa (ban na turniejach)... To razem daje 4 bany na 5 nowych postaci (Yoda, Vader, Angol(?)Fear, Scheherazade). to oczywiście domysły ;p
Opublikowano 27 marca 200817 l Wydaje mi się że obie będą jednak normalnymi postaciami. Jak już wspomniałem boksów na postaci jest 32. Więc jeżeli Hwang i Rock powrócą to daje nam jeszcze 1 miejsce na postać. http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3167121 fotki Cervantesa, Amy i Zasalamela Edytowane 27 marca 200817 l przez raVen20