Opublikowano 20 maja20 maj Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.
Opublikowano 21 maja21 maj Świat horrorkowo-thrillerkowy... nie śpi. No i dobra nasza. Ciekawy newsik na ,,FDB/PL" odnośnie filmu twórcy Drive... Nie powiem, nie powiem. Prezentuje się ten tytuł co najmnije dość intrygująco. Za wiele nie zdradza, no i chyba o to chodzi w tego typu filmach, co nie? :D 14 godzin temu, Rtooj napisał(a):Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.No włacha, zakończenie... dosłownie ostatnie dziesiątki sekund, trochę rozmiękcza całość. Bo węszę tu sequel.
Opublikowano 23 maja23 maj Obejrzałem nową Mumie, bardzo spoko, czego innego się spodziewałem. Przez większość filmu chciałem wystawić mocne 7, ale końcówka za bardzo poszła w kopie egzorcysty, 6+/10.
Opublikowano poniedziałek o 10:524 dni Wizytę obejrzałem na netflix z polecenia kumpeli, nawet niezły klimat, ale ciężko coś napisać bez spoilerów
Opublikowano poniedziałek o 13:544 dni Dobra nasza, że na ,,FDB/PL" redakcja/newsmani wspomnieli o tego rodzaju horror-thrillerze, który niedługo... ,,tylko w kinach". Miejsce i okres czasu filmu - świetna inwencja i realizacja. Aktorka do żeńskiej ,,MC": najs w sztos, a sam film jako całość:.. cóż, tylko seans w kinie zweryfikuje.
Opublikowano wczoraj o 12:54 1 dzień Obsesje ktoś widział? Oceny wysokie, ludzie w necie chwalą, tylko nie lubie horrorów w kinie oglądać za bardzo
Opublikowano wczoraj o 14:52 1 dzień Widziałem 2 razy (tak jakoś wyszło) - kompletnie nie straszy ale dostarcza kilka fajnych pomysłów i scen. Historia ma swoje 2-gie dno, a samo mięsko praktycznie pozbawione jest tanich straszaków wyskakujących z piskami na ryj. Wg mnie zdecydowanie warto obadać. Kolejny horrorek zrobiony za grosze, który rozgromił (jakością i wynikami finansowymi) wiele zdecydowanie droższych produkcji. Bardzo dobra gra aktorska bohaterki też na wielgachny plus.
Opublikowano wczoraj o 17:31 1 dzień Ziomeczki dajcie tytuł jakiś lżejszych produkcji. Coś w stylu Później nocy z diabłem albo Urbex.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Kruci, ciekawe filmicho się nam szykuje. Bez kitu; fabuła, postaci, środowisko... Całkiem, całkiem!21 godzin temu, Hubert249 napisał(a):Ziomeczki dajcie tytuł jakiś lżejszych produkcji. Coś w stylu Później nocy z diabłem albo Urbex.Urbexy... Jakbym miał wybrać jeden tytuł, polecam na starcie ten: https://www.filmweb.pl/film/Tropiciele+mogił-2011-610178... Urbexy, tego typu horrory, raczej lekkie nie są. :D Gusta!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Shen napisał(a):Mam to obejrzeć i zepsuć sobie kilka filmów?Mozesz przeskoczyc po tytuach i polecajke sobie zrobic
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sprawdziłem, widziałem wszystko z wyjątkiem tego stolika kawowego. Raczej nie polecam żadnego, oceny od 2 do 5 wystawiłem tym dziełom.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Shen napisał(a):Sprawdziłem, widziałem wszystko z wyjątkiem tego stolika kawowego. Raczej nie polecam żadnego, oceny od 2 do 5 wystawiłem tym dziełom.Eden Lake bardzo spoko film
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Najwyżej go oceniłem z tych, najmniej mi się podobał ten duński, już nawet amerykański remake mi lepiej siadł, chyba jedyny taki przypadek.