Opublikowano 29 czerwca 20177 l Dobrą ściągawką do fajnych horrorów i thrilerów jest to cor 11 utwór ;] chyba ze znasz
Opublikowano 29 czerwca 20177 l a nie znałem, ale ładnie wchodzi, przynajmniej ten kawałek o Henrym. resztę też zaraz przesłucham
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Zdecydowanie posłuchaj, uwaznie, bo to jedna z najlepszych płyt na swiecie :) Niestety nie przerobili welcome to the jungle. Edytowane 29 czerwca 20177 l przez milan
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Przesluchalem, jak samego gatunku nie jestem fanem tak musze przyznać że ten album naprawdę, naprawdę dobry Edytowane 30 czerwca 20177 l przez c0r
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Zdecydowanie posłuchaj, uwaznie, bo to jedna z najlepszych płyt na swiecie :) Niestety nie przerobili welcome to the jungle. Chyba wole jednak welcome to the jungle. Za duzo kakofonii jak na moje wrazliwe uszy. nie wierze
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Dzieci jeszcze nie mam to niewycwiczone bebenki. Swoja droga klotnie o gust muzyczny przywoluja mile wspomnienia z poczatkow internetu i pojawienia sie na forum. Takie pierwotne wspomnienie dawno zakopane pod sterta forumowych afer i wojen o kolor plastiku.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l To już nie to co kiedyś, wiadomo ze GnR budzi powszechne oburzenie, ale ludzie już są bardziej tolerancyjni z wiekiem.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l obejrzałem ten wasz film o świeżej policjantce co spędza noc na komendzie całkiem ok, tylko nie wiem co myśleć o zakończeniu. raz się budzę i mi się podoba, a raz mam z niego bekę 6/10
Opublikowano 30 czerwca 20177 l że w sumie to jej odje,bało i odstrzeliła normalnych obywateli, a nie członków sekty Edytowane 30 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Koszmar minionego lata to chyba jakas podroba Krzyku byla. Nie zeby ten drugi jakis wybitny nawet w swoim czasie.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Na tym filmie o tej policjantce zasnąłem po 30 minutach (chyba zbyt zmęczony byłem) i rozerwałem słuchawki bo na telefonie oglądałem, tyle pamiętam
Opublikowano 1 lipca 20177 l Koszmar minionego lata to chyba jakas podroba Krzyku byla. Nie zeby ten drugi jakis wybitny nawet w swoim czasie. No w pierwszym Krzyku jak na tamte czasy miałem opad szczęki jak się okazało kto morduje. Największy i tak w pierwszej części cyklu "Saw".
Opublikowano 1 lipca 20177 l MUM & DAD jak już naprawde nie macie nic ciekawego do ogladania to mozna właczyć. Psychopatyczna rodzinka na miare tej z RE7 porywa i torturuje ludzi, jako że film brytyjski to mamy klimat, akcent brytyjski, brutalnosć, i obrzydliwość. W zasadzie nic nowego poza kadłubkiem faceta który został w wigilie przybity do ściany, wydrazono mu otwór w brzuchu na swieczke, oraz przybito penisa do brzucha, nie zobaczycie. p.s. miły akcent na koniec, głowna bohaterka o polka "na zmywaku", postarano sie o soczyste KUR.W.A MAĆ po naszemu, możnaby rzec ze film na czasie, ale jest z 2008 Edytowane 1 lipca 20177 l przez milan
Opublikowano 1 lipca 20177 l będę zamykał oczy w co brutalniejszych scenach kek, pierwsza scena z tym ojcem, myślałem że to Stonoga xD
Opublikowano 2 lipca 20177 l Ej, ten film jest świeży pod wieloma względami :D. Dawno nie oglądałem niczego w tym stylu i dobrze się bawiłem, oczywiście podchodząc do tego z przymrużeniem oka, nie mogło być inaczej gdy tylko zobaczyłem tatusia. Ten facet jest niesamowity. Ten pot kapiący z podwójnego podbródka, te okulary, ta żonobijka. Nawet głos jest tak stereotypowy pod taki wygląd, że bardziej się nie da. Chodzący ideał, nie dało się lepiej zobrazować chorego zwyrola xD. 10/10 I ten rubaszny humor - Widzisz co przez ciebie musiałem zrobić? Znałem gościa 15 je.banych lat i przez twoje wybryki musiałem go teraz pokroić. Co poczuje jego żona i córka jak nie wróci na noc do domu?! - On nie widywał się z dziećmi, mówiłeś że ma zakaz sądowy - Zamknij pysk i nie przerywaj mi jak pouczam córkę! złoto xD fuck, przez przypadek dałem wyślij, a tu jeszcze 20 minut filmu, zaraz dopiszę wrażenia z zakończenia Edytowane 2 lipca 20177 l przez c0r
Opublikowano 2 lipca 20177 l też porobiła, niesamowity klimacik, aż sobie kolędy zacząłem nucić pod nosem. Hojny tatuś grosza nie poskąpił na prezenty, oj nie. xD patrzcie tylko na tę twarz jakbym miał oceniać to 8/10, no niżej nie mogę, banan mi nie schodził z twarzy przez większość filmu :> zakończenie to typowe kill'em all ale nie żebym się spodziewał czegoś innego. Denerwowały mnie te wstawki z latającym samolotem co chwilę. Edytowane 2 lipca 20177 l przez c0r
Opublikowano 2 lipca 20177 l Nadal z tego kisnę, a w filmie brzmi to jeszcze lepiej Albo tekst tatusia "nie potrzebuję prezentów, ważne że mam ciebie i dzieci", romantyk
Opublikowano 2 lipca 20177 l No stary byl troche nerwowy, ale jak się ma córe w tym wieku to trzeba troche rozumiec
Opublikowano 2 lipca 20177 l Dla przeciwwagi postanowiłem obejrzeć The Children z 2008. Pomyślałem sobie, że była by niezła h e c a gdybym jednego dnia obejrzał filmy o śmiercionośnych rodzicach i dzieciach. Było nawet podobieństwo, w filmie jest scena w której noszona jest ta sama "korona" na głowie którą nosi wyżej wrzucony przeze mnie Tatuś ;D. Ogólnie nie jestem fanem dzieci w horrorach, ba, wręcz denerwują mnie te motywy, ale raczej w horrorach paranormalnych - w wydaniu slasherowym były znośne, a nawet doceniam twórców za kreatywność do obsadzenia ich w takiej roli. Co do filmu, to suspens jest dobrze budowany, napięcie stopniowane, zimowy klimacik bardzo przyjemny. Akcja momentami jak w Oszukać Przeznaczenie, ale to jest spoko, nie podchodziłem do tego filmu z myślą że dzieci będą się napier.dalać z dorosłymi albo latać za nimi z maczetami. Całość nie sprawia absurdalnego wrażenia. Z wad to na pewno zbyt chaotyczny montaż w scenach akcji. 7/10, a może nawet 7+/10 za satysfakcjonujące sceny śmierci antagonistów Edytowane 2 lipca 20177 l przez c0r